- 25 Ağustos 2015
- 290
- 279
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.581
Tripper cnm. Travel set buAna kucağinin markasi ne axycool@ benimki chicco hiç memnun değilim kemerini bağlayamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tripper cnm. Travel set buAna kucağinin markasi ne axycool@ benimki chicco hiç memnun değilim kemerini bağlayamiyorum
Aynn salla salla sonuç 0. Yok cnm sadece anne sutuAynen maksimum yarim saat uyuyor onca sallamama rağmen gece uykumuz seninle ayni mama veriyor musun
Bende oynuyorum ama uykusu gelip mizmizlaniyor uyutuom 10 dk surekli tekrar ediyor böyle. Bende popoya vuruom gülüyorGündüz uykuları bizde de zamanla azaldı bende artık uyutmaya uğraşmamaya karar verdim uyumak istemezse oyunlar oynuyoruz yere yorgan serdim yuvarlanıyoruz dışarı çıkıyoruz geziyoruz çok daha keyifli oldu hem yoruluyor uyutmaya çok uğraşmadan uyuyakalıyor belkide artık dış Dünya'ya algıları açıldığı için daha fazla uyanık kalmak istiyorlar. Birde ilk zamanlardaki gibi dokunurken tedirgin davranmıyorum onu sıkıştırıyorum mıncırıyorum çok hoşuna gidiyor
Canim ben su an 3. adetimi goruyorumGünaydın kızlar dogumdan sonra adet gören var mi aranızda ben bugün oldum çok ilginç benim son adet tarihin 21 eyluldü yine ayni tarihte oldu daha olmayaydı iyidibu dönemde süt azaliyomus doğru mu kızlar bide sonrasında düzenli olurmu yoksa duzensiz mi oluyor
![]()
5 damla gunde 1 kere yaziyor ben gunde iki kereye cikardim bakalim noolcakDogru canm
Ilacin prespektusun oku bakalim kac doz vermek lazim yazmislarmi
Kizlar zinco nasil bir damla kimyasal içeriyor mu memnun musunuz kullananlar
Off ya olmasa iyidi bide çok oldu diyosun bayramda eşimin memleketine gidecektik bende denize girmeyi planlıyodum kaç aydır denize gitmeyi istiyodum kötü oldu bu şimdiCanim ben su an 3. adetimi goruyorum
Ilk adet oldugumda kanama cok fazla oldu 6 damlalisindan 3 paket bitirdimama kanama bitmek bilmedi,bence sen de stok yap
Sut azalip azalmadigini hatirlamiyorum ama 40 ciktiktan sonra sutum azaldi gibi yani sertlesmiyordu megerse memeler buyuyup alismis artik ben de azaldi sanip korkmustum zaten 40 ciktiktan 2 hafta sonra adet oldum
Ve duzenli onceki adetlerim gibi ve agri,sancisiz
Eskiden ilk gun sancidan duvara tirmanirdim daoglum sag olsun canim rahat simdi
canım bende zinco almıstım bitkisel diye ama öylece duruyo alkol içeriyomuş kullanmıyorum artık simdi sab simplex e gectim bikac gundur bakalım faydası olcakmı5 damla gunde 1 kere yaziyor ben gunde iki kereye cikardim bakalim noolcak
Ben kullaniyom bio gia ve zinco gecen hafta iyiydi bu hafta yine bozuldu duzen. Bitkisel oldugu soyleniyo
Canim dr a sormadan arttirmasaydin keske bi zarari olmaz insallah5 damla gunde 1 kere yaziyor ben gunde iki kereye cikardim bakalim noolcak
Ben kullaniyom bio gia ve zinco gecen hafta iyiydi bu hafta yine bozuldu duzen. Bitkisel oldugu soyleniyo
Canim ya bizim sansimiz getirmedi o adet gormeyenleri kiskaniyom vallaOff ya olmasa iyidi bide çok oldu diyosun bayramda eşimin memleketine gidecektik bende denize girmeyi planlıyodum kaç aydır denize gitmeyi istiyodum kötü oldu bu şimdi
yaa bende zaten bikaç gündür adet sancısı gibi hafif ağrı vardı eşime adet olcam galiba dedim o da kızmıstı saçmalama demiştiee adamda haklı hamilelikte bazı seyler yasaktı bizee
ben baya 6-7 ay olmaz diyodum sadece emziren annelerde çok geç olurmus cevremdeki arkadaslarımın da nerdeyse 1 yıl sonra oldu sasırdım bende o yuzden canım
senin iyi olmuş bari bi faydası olmus dogum yapmanın bendede agrılı olurdu evlenınce gecer dediler olmadı dogum yapınca gecer dediler bakalım o olcakmı
süt olayı aklıma cok takılıyodu azalır mı diye bak ona sevindim simdi sagol tatlım![]()
bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum spiral taktırmak içinOff ya olmasa iyidi bide çok oldu diyosun bayramda eşimin memleketine gidecektik bende denize girmeyi planlıyodum kaç aydır denize gitmeyi istiyodum kötü oldu bu şimdi
yaa bende zaten bikaç gündür adet sancısı gibi hafif ağrı vardı eşime adet olcam galiba dedim o da kızmıstı saçmalama demiştiee adamda haklı hamilelikte bazı seyler yasaktı bizee
ben baya 6-7 ay olmaz diyodum sadece emziren annelerde çok geç olurmus cevremdeki arkadaslarımın da nerdeyse 1 yıl sonra oldu sasırdım bende o yuzden canım
senin iyi olmuş bari bi faydası olmus dogum yapmanın bendede agrılı olurdu evlenınce gecer dediler olmadı dogum yapınca gecer dediler bakalım o olcakmı
süt olayı aklıma cok takılıyodu azalır mı diye bak ona sevindim simdi sagol tatlım![]()
canım doktorum 3 aydan sonra sab simplexi kullanma artık dedi, bio gaia prebiyotik olduğu için onu 6 aya kadar kullanabilirsin dedicanım bende zinco almıstım bitkisel diye ama öylece duruyo alkol içeriyomuş kullanmıyorum artık simdi sab simplex e gectim bikac gundur bakalım faydası olcakmı
evet bende isterdim bi en az 7-8 ay hatta 1 yıl olmasın ama malesefCanim ya bizim sansimiz getirmedi o adet gormeyenleri kiskaniyom valla
Aslinda faydasi var zararli kanlar kalmiyor vucutta hem zayifliyor insan gitgide hem de guzellesiyor
Aynen,bize yasak degildi doguma kadar gittik simdi 1 hafta ara sikiyor ya
Agri olmaz sende sanmiyorum ama her insanda ayni degil belki sende kanama az olacak
canım spiral adetliyken mi takılıyor yoksa ilk adet bitince mi doktorum bana o konuda pek bişey demedi de bende düşünmemiştim spirali ama belki taktırabilirimbende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum spiral taktırmak için
canım doktorum 3 aydan sonra sab simplexi kullanma artık dedi, bio gaia prebiyotik olduğu için onu 6 aya kadar kullanabilirsin dedi
Ay ne guldumm:)))) cnm sen mamadan uzak oldugumdan bilmezsin ölçüler 30 60 90 diye gider. Nedendir bilmem ama o mantikla hareket ettim ben:)))90 ı ikiyeböl 45-45 yapar![]()
Cnm bize dr zinco ve laktazm die iki damla verdi suan icin memnunum iki gun onceki aglama krizleri durdu. Ve dogal yaglardan oluşuyorKizlar zinco nasil bir damla kimyasal içeriyor mu memnun musunuz kullananlar
Ahahaevet bende isterdim bi en az 7-8 ay hatta 1 yıl olmasın ama malesefya bide benim hep ne zaman önemli bişey olur tatil düğün bayram hep adet olurum hap kullanmaya başlamasam düğünümde bile adetli olacaktım sinir oluyorum o yüzden
inşallah göbek gider de bi işe yarar bariinşallah canım olsun bitsin bi an önce de denize gireyim
![]()
Zinco alkol içeriyo demişte baldamlamCnm bize dr zinco ve laktazm die iki damla verdi suan icin memnunum iki gun onceki aglama krizleri durdu. Ve dogal yaglardan oluşuyor