• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
PhotoGrid_1438084398605.webp
kızlar saç bandımız nasıl yakışmışmı:KK70:

Espumizan cocuklar icin bilmem sizde varmi ama cok iyi geldi o bi de baby calm diye yag vardi ikisini kullaniyordum
Bi de dr 25 damla gunde 3 kez diyordu size drlar dozu azmi diyorlar acaba yanj bu ilaclarin bi zarari yoktu probiyotik oldugu icin

Burdaki eczanelerde varmi bilmiyorum ki. Ya bir gun iyi olsa uc gun kotu oluyor. Tam duzene gircek derken tekrar bozuluyor. Annem ben senin gibi kucagimda dolastiramam ki aksama kadar diyor hakli kadin ...

Kızlar birkaç gundur akşam 8 de yatıyoruz. Gece 12 de ve 4 te emmeye kalkiyoruz.en son Sabah 7 de kalkiyoruz. Çok mutluyum. Düzen oturmaya başladı galiba. İnşallah bozulmaz devam eder

Aynen maksimum yarim saat uyuyor onca sallamama rağmen gece uykumuz seninle ayni mama veriyor musun
Gündüz uykuları bizde de zamanla azaldı bende artık uyutmaya uğraşmamaya karar verdim uyumak istemezse oyunlar oynuyoruz yere yorgan serdim yuvarlanıyoruz dışarı çıkıyoruz geziyoruz çok daha keyifli oldu hem yoruluyor uyutmaya çok uğraşmadan uyuyakalıyor belkide artık dış Dünya'ya algıları açıldığı için daha fazla uyanık kalmak istiyorlar. Birde ilk zamanlardaki gibi dokunurken tedirgin davranmıyorum onu sıkıştırıyorum mıncırıyorum çok hoşuna gidiyor

Back
X