• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Durmadan agliyor:KK43:( yaa cok gazi var gibi varya öldum dunden beri bende ağlıyorum artikk. Doktora goturdum zinco verdi damla kullanan fayda goren varmi.

Flatu ben damlayi biraktik. Allahim ins iyi olur yaa...

Zinco kullanip fayda goren varmi. Kac damla veriyorsunuz

Cnm sabah zinco oglen bio gaia aksam zinco veriyorum .. Bir ogun atlasam birini vermesem kivraniyor .. Dun aksatmadim ama yine kivrandi agladi bagirdi cigliklar atti.. Soguk vurdu demekki

Benimkide 2 gundur sabaha karsi kiwra

Bizde 4 te kalktik sanciyla agliyo bacaklarini karnina ceke ceke icim gitti walla. Dikiyo kendini morarana kadar. Niyr boyle oldu bu cocuk 2 gundur boyle. Cok sancisi war . Metsili gunde 2 kere 15 er damla weriyodum 10 a dusurdum ondan mi oldu saglik ocagindaki yawas yawas azalt dedi.

Ewet bende bi doktordan duymustum kemik gelisimi onemliymis. Cok kilolu oldugunda emekleme yurume surecini yawaslatiyomus.

Canim aman dikkat. Mamalar 4 hafta maksimum kullanilabilirlik ilaclarda oyle surup ve damlalar 4 haftadan sonra verilmemeli. Ayrica arada mama yapanlar icin diyim. Mama vermeden 30 dk once kaynayip sogumus olcak su yoksa sabah kaynatip oglen yada aksam verilmicek bilginiz olsun. Heleki sulara hic guwen olmuyo walla ben hala icme suyuyla yikiyorum :KK43: masallah senin paşayaa benim yegenimde emeklemeden yurudu. Yurumeden dönuyodu donerek cekmecelerin icindekileri cikariyodu biraz daha buyuyunce cok tatli oluyolar :KK70:

Gazlari wardir mutlaka ama yanlarinda analari bakicilari ve doktorlari oluyo genelinin:mad::mad: anamizi bulsak opup basima koycam hep yalnizim esim gelene kadar haliyle disarida cikamiyorum gazli gecelerdede yalnizim yatak odasinda oglusla yatiyorum. Dun gece karnini siwazlarken uyuyakaldim :KK43:

Canim nem makinasi mi alsan acaba kuruyodur agzi acik kalsa bogazlari falan o burnuna wuruyodur bence
Benim annem yanimda ama o kriz aninda benden daha cok telaslaniyor caresizlikle birbirimize bakiyoruz benim sinirim bozuldugu icin anneme catiyorum.. Yani o an daha sogukkanli bilincli seni yatistiracak cocugu rahatlatacak kisi lazim.. Anneanne oyle olmuyor torununun cani yaninca onun daha cok yaniyor

Yaa kızlar biraz bencillik gibi olacak ama bunları okuyunca şükrediyorum.benim kızım maşallah sabah 8.30 gibi uyanır 11 gibi tekrar uyur 12 gibi kalkıp 2 gibi tekrar uyur 5 de kalkar tekrar.sonra 9 a kadar uyumuyo tabi.9 9.30 gibide gece uykusuna yatar.ağlayan bir bebekde değil maşallah.sizinkilerde düzelir inşallah zamanla.benim kız anasına çekmiş uykucu:)bugün kontrolümüz var bakalım.rota aşımızı olcaz.
Maşallah kız popoyu kaşı:rolleyes: bizimkilerde öyle olur inşallah
Durmadan agliyor:KK43:( yaa cok gazi var gibi varya öldum dunden beri bende ağlıyorum artikk. Doktora goturdum zinco verdi damla kullanan fayda goren varmi.

Flatu ben damlayi biraktik. Allahim ins iyi olur yaa...
bende zinco kullanıyorum gayet memnunum. Günde 3kere 4 er damla

Kontrolümüzü olduk rota ilk dozda yapıldı.2 doz daha varmış.5 buçuk kilo daha kızışım 1 kilo 100 gr almış bu ay.ufak doğdu ya anca toparlanıyoruz.57 cm de boyumuz.mini mini kızım benim:KK37:
maşallah kuzuma toplanır daha annesi

Kontrolümüzü olduk rota ilk dozda yapıldı.2 doz daha varmış.5 buçuk kilo daha kızışım 1 kilo 100 gr almış bu ay.ufak doğdu ya anca toparlanıyoruz.57 cm de boyumuz.mini mini kızım benim:KK37:
maşallah canım, rota 2 doz dedi bize, yani bi dozumuz kaldı.. Benim paşam da biraz fazla iri, 2,5 saatten önce emzirme dedi ama bizimki îsteyince vermemek mümkün deil :) 3 aylık olmamıza daha 1 hafta var 64 cm, 8 kilo olmuşuz maşallah :) sadece anne sütü aldığı için sorun yok, gayet iyi dedi

WP_20150916_16_33_43_Pro.webp
Kızım kel oluyor :D

Kizlar benim kiz parmak emme derdine elini sokmaya calisinca agzina fiskurtarak kustu omzuma almamla bir popisten kakalar benim bacaklarimdan asagiya akti birde burnunda ne kadar sumuk varsa hepsi cikti her tarafi batti yikadim uyudu diyecegim su parmak emerken aman dikkat edin kuturmasin kendini helede yatar pozisyondaysa allah korusun kotu seyler olabilir

Ufak doğdu baya 41 haftalık doğmasına rağmen 2 460 gr doğdu boyuda 46 cm di canım.yavaş yavaş yoparlıyoruz işte.sağlığı gayet yerinde çok şükür o yüzden hiç takılmıyorum.gelişimi iyi dedi doktorumuzda.
Canim benim kizda 37hafta dolunca dogdu 2400du su anda 3aylik 5800kilo gayet saglikli cok sukur varsin bizimkilerde minik oluversin saglikli olsunlar yeterki

M mehtapmhtp88 ben kullaniyorum canim zincoyu ve memnunum gayet. Baslarda uc kere dorder damla veriyodum sonra iki keze dusurdum simdi sancisi olursa cok aglarsa veriyorum, bi de ben rezene&anason cayi da veriyorum masallah baya iyi geldi yoksa her gece en az uc saatti krizlerimiz cok sukur yavastan geciyo gene arada geliyo tabi..
Allah kolaylik versin sana da..

kızlar kontrolümüz vardı bugün. idrar yolu enfeksiyonu geçmiş şükürler olsun. ama iştahsızlık devam ediyo çok ama çok moralim bozuluyo uykuda beslemeye devam ediyorum. bu durumda yapılacak tek şey sabır dedi doktorumuz geçici bi durum olduğunu düşünüyorum dedi. ama ben çok yıprandım. bir de karaciğer enzimlerine bakabilirz ama zannetmem falan dedi. off çok zor yemeyen bebek çoook...

maşallah canım, rota 2 doz dedi bize, yani bi dozumuz kaldı.. Benim paşam da biraz fazla iri, 2,5 saatten önce emzirme dedi ama bizimki îsteyince vermemek mümkün deil :) 3 aylık olmamıza daha 1 hafta var 64 cm, 8 kilo olmuşuz maşallah :) sadece anne sütü aldığı için sorun yok, gayet iyi dedi
Maşallah kizzz:)) ay tasimak zor olmuyomu cnm allah yardimcin olsun bnmki 5300oldu kollarim agriyo ya

M mehtapmhtp88 ben kullaniyorum canim zincoyu ve memnunum gayet. Baslarda uc kere dorder damla veriyodum sonra iki keze dusurdum simdi sancisi olursa cok aglarsa veriyorum, bi de ben rezene&anason cayi da veriyorum masallah baya iyi geldi yoksa her gece en az uc saatti krizlerimiz cok sukur yavastan geciyo gene arada geliyo tabi..
Allah kolaylik versin sana da..
Cnm uyku yapiyor mu damla sende pekii

Kizlar mastit oldum sitma tuttu kaynar suyla dus aldim ufoyu yaktim battaniyelere yorganlara sarildim. Deli gibi tirerken size yaziyorum . usuttummu ki ilac kullanmadan atlatsam bariii. Anaaaammmmm ölüyooooommmm

Back
X