- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.381
Durmadan agliyor( yaa cok gazi var gibi varya öldum dunden beri bende ağlıyorum artikk. Doktora goturdum zinco verdi damla kullanan fayda goren varmi.
Flatu ben damlayi biraktik. Allahim ins iyi olur yaa...
Zinco kullanip fayda goren varmi. Kac damla veriyorsunuz
Cnm sabah zinco oglen bio gaia aksam zinco veriyorum .. Bir ogun atlasam birini vermesem kivraniyor .. Dun aksatmadim ama yine kivrandi agladi bagirdi cigliklar atti.. Soguk vurdu demekki
Benim annem yanimda ama o kriz aninda benden daha cok telaslaniyor caresizlikle birbirimize bakiyoruz benim sinirim bozuldugu icin anneme catiyorum.. Yani o an daha sogukkanli bilincli seni yatistiracak cocugu rahatlatacak kisi lazim.. Anneanne oyle olmuyor torununun cani yaninca onun daha cok yaniyorBenimkide 2 gundur sabaha karsi kiwra
Bizde 4 te kalktik sanciyla agliyo bacaklarini karnina ceke ceke icim gitti walla. Dikiyo kendini morarana kadar. Niyr boyle oldu bu cocuk 2 gundur boyle. Cok sancisi war . Metsili gunde 2 kere 15 er damla weriyodum 10 a dusurdum ondan mi oldu saglik ocagindaki yawas yawas azalt dedi.
Ewet bende bi doktordan duymustum kemik gelisimi onemliymis. Cok kilolu oldugunda emekleme yurume surecini yawaslatiyomus.
Canim aman dikkat. Mamalar 4 hafta maksimum kullanilabilirlik ilaclarda oyle surup ve damlalar 4 haftadan sonra verilmemeli. Ayrica arada mama yapanlar icin diyim. Mama vermeden 30 dk once kaynayip sogumus olcak su yoksa sabah kaynatip oglen yada aksam verilmicek bilginiz olsun. Heleki sulara hic guwen olmuyo walla ben hala icme suyuyla yikiyorummasallah senin paşayaa benim yegenimde emeklemeden yurudu. Yurumeden dönuyodu donerek cekmecelerin icindekileri cikariyodu biraz daha buyuyunce cok tatli oluyolar
Gazlari wardir mutlaka ama yanlarinda analari bakicilari ve doktorlari oluyo genelininanamizi bulsak opup basima koycam hep yalnizim esim gelene kadar haliyle disarida cikamiyorum gazli gecelerdede yalnizim yatak odasinda oglusla yatiyorum. Dun gece karnini siwazlarken uyuyakaldim
Canim nem makinasi mi alsan acaba kuruyodur agzi acik kalsa bogazlari falan o burnuna wuruyodur bence