- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.341
Aaaa sakkallardan olabiliirr esimin minik sakallari oluyo bazen. Gecen gun optugunde aglamisti esim kostu tras oldu. Sadece emziryrm cnm hic bsy wermedim su dahil. Arada azcik su wersemmi diye dusunmuyor degilimm.Canim ayrılık zor ancak aneme bırakmış olmak içimi rahatlatıyor. Iste sürekli ondan bahsediyorum kendimi Tutamıyorum sanki aşık olmuşum da aşkımı anlatıyorum. Bu arada ağzını nemli bırakmamaya çalış ondan isilik alerji veya sivilce olabilir. Babası sakalıni sürdüyse olur. Bizim babamiz gizli gizli opuyor ordan biliyirum ☺Veya ağzına meyve deydirdiysen ondan olabilir. Dilindeki pamukçuk bazen dudaklara da kayabiliyormus canım. Takip Et geçmese drye götürürsun. Geçmiş olsun.
Aşigiz tabi bebeklerimizee. Ben hep diyodum on tanede cocugum olsa esim once gelir kocamin sewgisi herseyden ustun derdim. Simdi yatak odasinda oglumla ben yatiyoz esim salonda

Ayy bugun bende bez bitmis bez alip gelicem dedim walla şoyle bi 15 dk yurudm carrefourda reyonlari gezdim . O bile yetiyo ewe enerji dolu geldim :)Canim benim Kıyamam. Insan çok bunalıyor. Disaricikmqk hava almak istiyor. Geçen gün inanır misin aklımı yitirir gibi oldum evde duramıyorum. Eşim çok yorgundu yüzüm tutmadı biraz yürüyelim demeye sitenin içindeki marketten çay alıp gelicem dedim. Havada mis gibi esiyo. Çayı aldım dönüştede yavaş yavaş yürüyerek eve geldim kendimi bi garip hissettim çok bezgin yıpranmış bi halim vardı. Annelik insana değişik sorumluluklar getiriyor siz farketmeden sizi yoruyor. Ablam derdi de inanmazdim. Bebekten sonra asla sana zaman yetmeyecek kendine zaman ayiramayacaksin derdi. O gün bi çay alımlık dışarı çıkmak bile bi lüks gibiydi hatta çok iyi geldi.