2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ahh canım benim benimde içim yanıyor ama ben ise başlıcqm hep rapor hep rapor olmaz. Benim avantajım annem evde o bakıyor bebeğe o yüzden ise başlıcam.

Kizlar siz delirdiniz mi 6.aydan itibaren ek gidaya başlanacak hiçbişi yalatmayin bağişiklik sistemleri henüz oturmadi bebeklerinizin saGliğiyla oynuyosunuz

Canım çok zor zamanlar geçirmişsin sende basın sağolsun kızın deden için. Rabbim oğlunu vermiş kucağına. Ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah. De

sanırım bakış açısı.ben ne doğumgünü ne yıldönümü kutlarım. eşim de senin gb huyumu ve bakış açımı bildiği halde hep bi aksiyon bekler. eşinin özel gün kutlamaması srni kırmak için değildir ona saçma geliyor olabilir. takılma bence böyle şeylere. :*

maşallah bebişlere
benim oğluş saçlıymış onu anlıyorum şu an
bu arada gündüz salondsyken onu anne yanı beşiğe götürüp yatırmıyorum. salonda da artık koltukta yatırmıyorum park beşiğini kurdum. belki koltuktan daha derin uyku uyur yatakta. o kdr teyzesine ikea dan lateks yatak aldırdıydım

Eklentiler

• IMG_20150910_090233_1442041048563.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20150912_092900.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 105
Saçlar a bak maşallah sübhanallah. Dökülmedi dimi saçlar anne karnındaki saçlar yani. Benimki kız olduğu halde bu kadar saçımız yok

Gunaydin kizlar :)
Masallah bebislere pek guzeller Rabbim hepimizin evladini esirgesin...
Bu da benim oglusum teyzeleeerr :)
Amin canım hepimizinkini inşallah.
Kuzu çok tatlı ana kuzusu bunlar yaa. Allahım hepsini hayırlı evlat eyle. İlim ehli eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…