- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.041
Ahh canım benim benimde içim yanıyor ama ben ise başlıcqm hep rapor hep rapor olmaz. Benim avantajım annem evde o bakıyor bebeğe o yüzden ise başlıcam.Ahhh ahhh sormayın ücretsiz izne kafam esti çocuğuma bakicam ben diyip ayrılamamak çok koyuyor inanin bende pismanim yanı bu borulardan bayram dönüşü 28 eylülde tam 4 aylık olucak oğlum en azından iki aylık bi rapor alabilsem barı 6 aylık olsa hatta gönül ister yarı döneme kadar alabilmekte o çok zor sizin planlarını neler?
Oyy gözlere bak çipil çipil maşallah.allah nazarlardan saklasın.
Kizlar siz delirdiniz mi 6.aydan itibaren ek gidaya başlanacak hiçbişi yalatmayin bağişiklik sistemleri henüz oturmadi bebeklerinizin saGliğiyla oynuyosunuzCanım eğer kilosu normal veya üstündeyse erken başlamayı pek tavsiye etmiyo doktorlar, bende tereddütte kaldım
öyle deme canım, çevremde ne kadar çift varsa doğum sonrası çok sıkıntı yaşadılar, biraz sabretmek lazım bebeklerimizin hatrına. Tabi bu susup köşeye oturmak demek deil, sadece üzülmemeye çalışmalıyız, hepsi geçecek
canım napıon sennnn, domates en riskli şey, alerji ihtimali çok yüksek. Ek gıdaya başladığımızda bile onu bi süre vermemeliyiz
benimki yengeç, 2 günle yırttık :)
çok üzüldüm canım ya, Allah seni evladına bağışlasın inş
Sonuna kadar katılıyorum
Canım doktor sapsimplex i 3 aydan sonra devam etmeyin dedi, bio gaia prebiyotik olduğu için 6 aya kadar devam edebilirsin dedi
günde 1, 5 damla veriyoruz, ve evet dolapta saklıyoruz
sonuna kadar haklısın canım, ama naparsak yapalım erkekler değişmez, sadece hafifçe yontulabilir. Olumlu taraflarını görerek kendini teselli ediceksin.. 9 yıllık ilişkimde öğrendiğim bişey varsa o da beklentini düşük tutcaksın, ozaman mutlu olursun... Tabi bunlar benim teorik bilgilerim, herzaman pratiğe dökemiyorum :))
Canım çok zor zamanlar geçirmişsin sende basın sağolsun kızın deden için. Rabbim oğlunu vermiş kucağına. Ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah. DeTabi ki orası öyle sukurler olsun Rabbim e ben oğlum doğumdan bi yıl önce kızımı kaybettim doğumdan bi hafta sonra ck zor zamanlarda bi yıl sonra oğlumu kucağıma aldım o günde dedemi kaybettim ki bende babadan ötedir yeri kısaca iki yıldır ck yiprandim birazda o yüzden heyet raporu almak.istiyorum artı oğlum.maalesef kolik 3,5 aydır ne yaşadık Rabbim biliyo ama bi yandanda öğrencilerimi düşünüyorum geçen sene hamilelikte zor da olsa birinci sınıfta okdar uğraştım şimdi 2. Sınıf oldular bırakmak.istemiyorum bakalım artık siz ozaman rapor almiyacaksiniz 12 ekimde başlayınca kısa bi rapor heralde
Günde 1 kere 5 damla canım, buzdolabına koyuyorum.Biogaia veren arkadaşlarım günde kac kere kaç damla veriyorsunuz açtıktan sonra buzdolabinda mi sakliyorsunuz
benim bebekte çok gazlı. çok gazlı bebeklerde gaz ilacını ne zaman kesmeliyiz veya azaltmalıyız?
Günde 1 kere 5 damla canım, buzdolabına koyuyorum.
Maşallah cnm aferin pasayaEki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler
Bu da benim canim oglum
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim
Masallah size de :))Gunaydin kızlar bu da bizden
Eki Görüntüle 1629869
sanırım bakış açısı.ben ne doğumgünü ne yıldönümü kutlarım. eşim de senin gb huyumu ve bakış açımı bildiği halde hep bi aksiyon bekler. eşinin özel gün kutlamaması srni kırmak için değildir ona saçma geliyor olabilir. takılma bence böyle şeylere. :*Bebegim 5kg olmus 3 ayimiz bitti cok şükür. 58cm.
Moralim bozuk eşim dün evlilik yıldönümümuzde hic bisey yapmadi. Gecen yil ilk yildi eli bos eve gelmjsti ben hediyesini verdim o gecikmeli almıştı. Uzulmustum. Bu yil oncesinde hep hatirlatir gibi yaptim sakayla takildim bi daha ayni seyi yapmaz sandim. Hatta hayal kirikligim olmasin yine diye ben hediye almadim. Cok farkli olur sandim yine eli bos geldi. Saka yapio kandiriyo sandim uyuyana kadar bekledim. Horul horul uymaya baslayinca anladimki yine eski tas eski hamam.... cok üzüldüm.
Bana iyi anlayisli düşkun bi insan. Aslina bakarsaniz maddi seylerde gozum yoktur. Ama bize ozel bi günü bukadar bos gecirmek de istemezdim.
Ne sürpriz bilir ne hediye alir ne çiçek. Kadinlar boyle seyler beklemezmi eslerinden? Normal gunleri gectim bari ozel gunde. ... neyse iste anlatmak istedim benmi sacma düşünüyorum?
darısı başımıza ya 2.5 aylıkken vermedim perişan oldu.Ben coktaan kestim ilacî humananîn kimyonlu rezene cayini veriyodum onuda biraktim hic bise kullanmiyoruz cok sukur bitti gibi bisey buarada 3 aylik olduk
Saçlar a bak maşallah sübhanallah. Dökülmedi dimi saçlar anne karnındaki saçlar yani. Benimki kız olduğu halde bu kadar saçımız yokmaşallah bebişlere
benim oğluş saçlıymış onu anlıyorum şu an
bu arada gündüz salondsyken onu anne yanı beşiğe götürüp yatırmıyorum. salonda da artık koltukta yatırmıyorum park beşiğini kurdum. belki koltuktan daha derin uyku uyur yatakta. o kdr teyzesine ikea dan lateks yatak aldırdıydım
Amin canım hepimizinkini inşallah.Gunaydin kizlar :)
Masallah bebislere pek guzeller Rabbim hepimizin evladini esirgesin...
Bu da benim oglusum teyzeleeerr :)
saçlı olanlar dökülüyor demiş ama çok az döküldü bizdeSaçlar a bak maşallah sübhanallah. Dökülmedi dimi saçlar anne karnındaki saçlar yani. Benimki kız olduğu halde bu kadar saçımız yok
O paymaklayi yeyim yeyyy masallah kuzuma ohhhh afiyet bal olsunEki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler
Bu da benim canim oglum
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?