• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler :KK200:
Bu da benim canim oglum:KK68:
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim :KK200:
Oh maaşallah yahu :) çok tatlı :) Allah'ım nazarlardan korusun <3

maşallah bebişlere :KK68:
benim oğluş saçlıymış onu anlıyorum şu an :KK70:
bu arada gündüz salondsyken onu anne yanı beşiğe götürüp yatırmıyorum. salonda da artık koltukta yatırmıyorum park beşiğini kurdum. belki koltuktan daha derin uyku uyur yatakta. o kdr teyzesine ikea dan lateks yatak aldırdıydım :KK70:
Masallah masallah o saclara soyle el surup oksa annesi yerime minnosa bak sen

Buda benim tavsanim teyzeleri
20150831_205622.webp

Ay kızlar adetim bi-iki gün gecikti hemen rüyamda hamile olduğumu gördüm ay çok korkuyorum :D korunuyoruz ama bi iki kere korunmasız oldu tabi geri çekilerek ama insan yinede korkuyor. :D

Hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun canim sagol ilgin icin...

Biliyorum canim bi ara yine ayni muhabbet olmustu.. Bizimki kalici sekilde duzelmiyo ama..
Cnm bizimkide oyle. Ben annemle kaliyorum iznim bitinceye kadar . gecen bana sms atmis ben izin aldim anneme gidiyorum sende gel diye. Ben el kadar bebeyle 14 saatlik yol geleceme sen evladini ozlediysen gelsene yanima dedim. Gelemezmis ben gidecekmisim babanesi ozlemismis. Zaten sorunlu bi bebek surekli sikintisi var. Gelmiyorum dedim 2 hafta oluyor ne sms yazdi ne aradi.. Cokta seyimeydi....

Cnm bizimkide oyle. Ben annemle kaliyorum iznim bitinceye kadar . gecen bana sms atmis ben izin aldim anneme gidiyorum sende gel diye. Ben el kadar bebeyle 14 saatlik yol geleceme sen evladini ozlediysen gelsene yanima dedim. Gelemezmis ben gidecekmisim babanesi ozlemismis. Zaten sorunlu bi bebek surekli sikintisi var. Gelmiyorum dedim 2 hafta oluyor ne sms yazdi ne aradi.. Cokta seyimeydi....
Allah sabır versin valla size canlarım. İlgisiz erkek, sorumsuz erkek en çekilmezi valla. İnşallah akılları başlarına gelir. Ama arada sizde alttan alın. Yangına körükle gitmeyin. Şimdilerde aile zor kuruluyor, çabuk bozuluyor. Allahım kolaylık versin.

Babanesi ozlemisse o gelsin sen niye gidiyomussun zaten bebegim biraz sorunlu diyosun..iyyy nefret ediyorum ya esini de hep kv dolduruyodur eminimki ozledim ben torunu getir diye... Ayni galiba canim bizimkiler. Al birini vur otekine yani.. Sen neden annende kaliyosun cok ozel degilse?
Allah sabır versin valla size canlarım. İlgisiz erkek, sorumsuz erkek en çekilmezi valla. İnşallah akılları başlarına gelir. Ama arada sizde alttan alın. Yangına körükle gitmeyin. Şimdilerde aile zor kuruluyor, çabuk bozuluyor. Allahım kolaylık versin.
Ah canim alttan ala ala alacak yer kalmadi bende vallahi yoruldum cok.. Misal bugun sokaga cikicam cocuk biraz sokak yuzu gorsun diyorum ne gerek var diyo benimki bi yere gitmeme izin vermiyo yani izin degil de git deyip bes karis surat yapiyo kimseyle gorusmiyim icime kapanayim istiyo..sonrada psikolojin bozuk senin diyo. Aa bilin bakalim neden bozuldu benim psikoloji...

hanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?

hanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?
Benim bebegim 3aylik saci cok degil 1 aylik falanken bir az dokuldu simdi dokulmuyor
Ama benim saclarim sel gibi dokuluyor ya ev hep sac uzun zaten sacim:KK34:

Back
X