- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.061
Anamda anammmm isiy annesi isiyyy masallah tavsanaGunaydin kızlar bu da bizden
Eki Görüntüle 1629869
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anamda anammmm isiy annesi isiyyy masallah tavsanaGunaydin kızlar bu da bizden
Eki Görüntüle 1629869
Oh maaşallah yahu :) çok tatlı :) Allah'ım nazarlardan korusun <3Eki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler
Bu da benim canim oglum
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim![]()
Oy oy yesinler onuuu <3 maaşallah :)Gunaydin kızlar bu da bizden
Eki Görüntüle 1629869
Masallah masallah o saclara soyle el surup oksa annesi yerime minnosa bak senmaşallah bebişlere
benim oğluş saçlıymış onu anlıyorum şu an
bu arada gündüz salondsyken onu anne yanı beşiğe götürüp yatırmıyorum. salonda da artık koltukta yatırmıyorum park beşiğini kurdum. belki koltuktan daha derin uyku uyur yatakta. o kdr teyzesine ikea dan lateks yatak aldırdıydım![]()
Pek tatlıymış oğluşun maaşallah subhanallah :) <3Gunaydin kizlar :)
Masallah bebislere pek guzeller Rabbim hepimizin evladini esirgesin...
Bu da benim oglusum teyzeleeerr :)
O paymaklayi yeyim yeyyy masallah kuzuma ohhhh afiyet bal olsun
Sag olun teyzeler opuyoruz sizi oglumlaOh maaşallah yahu :) çok tatlı :) Allah'ım nazarlardan korusun <3
Oh keyfe bak sen :) maaşallah tavşine <3:)Buda benim tavsanim teyzeleriEki Görüntüle 1629911
Oys oys cok tatli tavsan ama bu pamuk gibiBuda benim tavsanim teyzeleriEki Görüntüle 1629911
Aman dikkat canmAy kızlar adetim bi-iki gün gecikti hemen rüyamda hamile olduğumu gördüm ay çok korkuyorumkorunuyoruz ama bi iki kere korunmasız oldu tabi geri çekilerek ama insan yinede korkuyor.
![]()
Allah razi olsun teyzesi keyfine pek duskundurOh keyfe bak sen :) maaşallah tavşine <3:)
Cok tesekkur ederiz teyzesiOys oys cok tatli tavsan ama bu pamuk gibimasallah
Cnm bizimkide oyle. Ben annemle kaliyorum iznim bitinceye kadar . gecen bana sms atmis ben izin aldim anneme gidiyorum sende gel diye. Ben el kadar bebeyle 14 saatlik yol geleceme sen evladini ozlediysen gelsene yanima dedim. Gelemezmis ben gidecekmisim babanesi ozlemismis. Zaten sorunlu bi bebek surekli sikintisi var. Gelmiyorum dedim 2 hafta oluyor ne sms yazdi ne aradi.. Cokta seyimeydi....Hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun canim sagol ilgin icin...
Biliyorum canim bi ara yine ayni muhabbet olmustu.. Bizimki kalici sekilde duzelmiyo ama..
Evet canım, bende ondan korktum ya işte bi de kızımda hemen hamile kalmıştım, birazda o korkutuyor. Hakkımızda hayırlısıAman dikkat canmgeri cekilme bi korunma yontemi degil
Allah sabır versin valla size canlarım. İlgisiz erkek, sorumsuz erkek en çekilmezi valla. İnşallah akılları başlarına gelir. Ama arada sizde alttan alın. Yangına körükle gitmeyin. Şimdilerde aile zor kuruluyor, çabuk bozuluyor. Allahım kolaylık versin.Cnm bizimkide oyle. Ben annemle kaliyorum iznim bitinceye kadar . gecen bana sms atmis ben izin aldim anneme gidiyorum sende gel diye. Ben el kadar bebeyle 14 saatlik yol geleceme sen evladini ozlediysen gelsene yanima dedim. Gelemezmis ben gidecekmisim babanesi ozlemismis. Zaten sorunlu bi bebek surekli sikintisi var. Gelmiyorum dedim 2 hafta oluyor ne sms yazdi ne aradi.. Cokta seyimeydi....
Babanesi ozlemisse o gelsin sen niye gidiyomussun zaten bebegim biraz sorunlu diyosun..iyyy nefret ediyorum ya esini de hep kv dolduruyodur eminimki ozledim ben torunu getir diye... Ayni galiba canim bizimkiler. Al birini vur otekine yani.. Sen neden annende kaliyosun cok ozel degilse?Cnm bizimkide oyle. Ben annemle kaliyorum iznim bitinceye kadar . gecen bana sms atmis ben izin aldim anneme gidiyorum sende gel diye. Ben el kadar bebeyle 14 saatlik yol geleceme sen evladini ozlediysen gelsene yanima dedim. Gelemezmis ben gidecekmisim babanesi ozlemismis. Zaten sorunlu bi bebek surekli sikintisi var. Gelmiyorum dedim 2 hafta oluyor ne sms yazdi ne aradi.. Cokta seyimeydi....
Ah canim alttan ala ala alacak yer kalmadi bende vallahi yoruldum cok.. Misal bugun sokaga cikicam cocuk biraz sokak yuzu gorsun diyorum ne gerek var diyo benimki bi yere gitmeme izin vermiyo yani izin degil de git deyip bes karis surat yapiyo kimseyle gorusmiyim icime kapanayim istiyo..sonrada psikolojin bozuk senin diyo. Aa bilin bakalim neden bozuldu benim psikoloji...Allah sabır versin valla size canlarım. İlgisiz erkek, sorumsuz erkek en çekilmezi valla. İnşallah akılları başlarına gelir. Ama arada sizde alttan alın. Yangına körükle gitmeyin. Şimdilerde aile zor kuruluyor, çabuk bozuluyor. Allahım kolaylık versin.
Benim bebegim 3aylik saci cok degil 1 aylik falanken bir az dokuldu simdi dokulmuyorhanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?