- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.081
Bebegin doktoruna sor canim en iyisibebeğin de dökülüyor malesef. gidip hormanlara mı baktırsam acaba diye düşünüyorum da.
Normal canim benimkide simdi dun dokulmeye basladi. Ablaminki 4 aylik yumak yumak dokuluyo. Bebeklerinkide bizimkide normal. Kanimi falan aldilar hepsi normal cikti. Benim annemde bebek tanimaya basladiginda dokulur der . Bakim yapmaya baslamaliyiz aslinda yoksa durmak bikemden dokuluyomus hi arkadasimin saclarida kedi kuyrugu gbi kalmisti toparlayamadi hala oyle.hanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?
Canim bizimde dokuluyo normalmis cunku yenileri cikiyomushanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?
Masallah masallahBu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Kilosu normalmis,boyu yasitlarindan uzunmus ama anasina cekti yavrum basketbolcu yapicam onu
Masallahh gayet guzell minnosun olcumleri :)Bu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Kilosu normalmis,boyu yasitlarindan uzunmus ama anasina cekti yavrum basketbolcu yapicam onu
Bende almadin canim aile ve sosyal politikalar il mudurlugune badvuruluyo ben okulda form doldurdum onunla gittim basvurdumKizlar benek parasini ben hala almadim kaymakamliga mi baswuruyoduk??
psikolojim bozulmaya başlamıştı artık ya. çamaşır makinesine çamaşır atıyorum çıkarttığımda bile saç topakları. eşimde artk senin yanlar açılmış deyince güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. inş. geçene kadar kel kalmayız.Normal canim benimkide simdi dun dokulmeye basladi. Ablaminki 4 aylik yumak yumak dokuluyo. Bebeklerinkide bizimkide normal. Kanimi falan aldilar hepsi normal cikti. Benim annemde bebek tanimaya basladiginda dokulur der . Bakim yapmaya baslamaliyiz aslinda yoksa durmak bikemden dokuluyomus hi arkadasimin saclarida kedi kuyrugu gbi kalmisti toparlayamadi hala oyle.
benim ki de 3 aylıkkken 7 kg 61 cm di. şu an 3.5 aylık .anne sütü veriyorum sadece.Bu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Napalim sarimsak maskesine baslayalimmipsikolojim bozulmaya başlamıştı artık ya. çamaşır makinesine çamaşır atıyorum çıkarttığımda bile saç topakları. eşimde artk senin yanlar açılmış deyince güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. inş. geçene kadar kel kalmayız.
Ben de sadece anne suduyle besliyorum cok sukurbenim ki de 3 aylıkkken 7 kg 61 cm di. şu an 3.5 aylık .anne sütü veriyorum sadece.
mantıklı aslında. onunda kokusu kötüymüş. dayanabilir miyiz ki?Napalim sarimsak maskesine baslayalimmi
Kel kalmaktan iyidirmantıklı aslında. onunda kokusu kötüymüş. dayanabilir miyiz ki?
ben de pzt gidicem kontrole çok merak ediyorum. 2 aylıkta 6 kg 62 cm di. ama bu ay daha yavaş sanki gelişimi.Bu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Benim arkadasimin kizi 4 aylik kilosu 6700 boyu da 66 smmis 3 aydan sonra yavasliyormus gelisimi dedigine gore halbuki bebegi benim oglumdan 1 kilo fazla dogmusduben de pzt gidicem kontrole çok merak ediyorum. 2 aylıkta 6 kg 62 cm di. ama bu ay daha yavaş sanki gelişimi.
Benim bebegim 3aylik saci cok degil 1 aylik falanken bir az dokuldu simdi dokulmuyor
Ama benim saclarim sel gibi dokuluyor ya ev hep sac uzun zaten sacim
Normal kizlar bizim de bebeklerin de dokulmesi normal. Dokrora gitmeye gerek yok. Bebeklerinki ana saci onlarin hepsi bile dokulebilir muhim degil kendi saclari cikicak. Bizimki de bebege sutle vucudumuzdaki vitaminlerden veriyoruz o yuzden dokuluyo. ekstra vitamin lazim vucudunuza, Multivitamin takviyesi yapin. Bana doktor sen de d vitamini ic her gun 9 damla dedi ama ben hap seklinde decavit aldim onu kullaniyorum benim bi de belimde saclarim cok dokulse kimbilr ne zorlanirim..evde bebek cekmesin diye topuz yapmaktan gina geldi zatenbebeğin de dökülüyor malesef. gidip hormanlara mı baktırsam acaba diye düşünüyorum da.
d vitamini şu sağlık ocağında bebekler için verdikleri damla mı? decavit de var evde. nasıl kullanıyorsunuz decaviti?Normal kizlar bizim de bebeklerin de dokulmesi normal. Dokrora gitmeye gerek yok. Bebeklerinki ana saci onlarin hepsi bile dokulebilir muhim degil kendi saclari cikicak. Bizimki de bebege sutle vucudumuzdaki vitaminlerden veriyoruz o yuzden dokuluyo. ekstra vitamin lazim vucudunuza, Multivitamin takviyesi yapin. Bana doktor sen de d vitamini ic her gun 9 damla dedi ama ben hap seklinde decavit aldim onu kullaniyorum benim bi de belimde saclarim cok dokulse kimbilr ne zorlanirim..evde bebek cekmesin diye topuz yapmaktan gina geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?