• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne guzel benimki gunduz emmiyo beni zorla bi iki kere sonra sagiyorum anca oyle doyuruyorum emmeyi komple birakicak galiba...ekimde ise baslicam ben biberona alismasi iyi bisey ama ne biliyim kotu oluyorum emmek istemeyince agliyorum ne yalan soyliyim.. gece emiyo da allahtan unutmuyo..
Biz de biberona, emziğe alıştıramadık... Beni yaptı emzik :) işe başlayınca da gece emzirirsin sutun devam eder inşallah.

Bizimkinin favorisi benim, bi şeftaliyi emdi dün. Bugün onu da emmedi :KK70: ikizler burcu ya bunlar, bi değişikler :KK70:
Kız alemsin hee buarada ben ve kızım aynı gün doğumluyuz 2 haziran. Esimde 6 haziran evdeki cümbüşü seyreyle yanı :)
Ne guzel benimki gunduz emmiyo beni zorla bi iki kere sonra sagiyorum anca oyle doyuruyorum emmeyi komple birakicak galiba...ekimde ise baslicam ben biberona alismasi iyi bisey ama ne biliyim kotu oluyorum emmek istemeyince agliyorum ne yalan soyliyim.. gece emiyo da allahtan unutmuyo..
üzülme canım her bebeğin bir kısmeti var.ben mesela hic emmemisim. Annem benim doğumumdan 4 gün sonra vefat etmiş. Anne sutu Hic yok bende. Buyuduk mu buyuduk elhamdülillah.

Nasılsınız kızlar.
Geçmişe göz attım, herkesler iyi şükür.
Öpüp kokluyorum minnak kuzularınızı.

Bizde iyiyiz şükür, agular çoğaldı bu ara, kafasını tutmaya basladı ama henüz yastıktan falan kaldıramıyor.
Beni tanımadığından şikayetçiydim malum ama artık daha iyi aramız :KK48:

Ben aceleci davranıyorum sanırım, kızımdan 6-7 aylık bebek tepkileri bekliyorum nerdeyse heyecanla :oops:
Uykularımızda idare eder, aşırı zorlamıyor şükür, inşallah hep böyle devam eder.
Çok sık giremiyorum ama fırsat bulur bulmaz bakıyorum sizlere, Bi zamanlar 7/24 burdaydım oysaki :KK53:

Nasılsınız kızlar.
Geçmişe göz attım, herkesler iyi şükür.
Öpüp kokluyorum minnak kuzularınızı.

Bizde iyiyiz şükür, agular çoğaldı bu ara, kafasını tutmaya basladı ama henüz yastıktan falan kaldıramıyor.
Beni tanımadığından şikayetçiydim malum ama artık daha iyi aramız :KK48:

Ben aceleci davranıyorum sanırım, kızımdan 6-7 aylık bebek tepkileri bekliyorum nerdeyse heyecanla :oops:
Uykularımızda idare eder, aşırı zorlamıyor şükür, inşallah hep böyle devam eder.
Çok sık giremiyorum ama fırsat bulur bulmaz bakıyorum sizlere, Bi zamanlar 7/24 burdaydım oysaki :KK53:
Selam canıım :) eski tayfayı, eski muhabbetleri özledim açıkçası :) artık kimseler bakamıyor buraya bebişlerden :)
Bizim kızın da maaşallah ağlamaları azaldı biraz. O yüzden daha iyiyiz çok şükür. :) öpüyorum minik kızını :)

WP_20150907_14_14_20_Pro.webp
Bu da ben ve şaşkın kızım :D

Kız alemsin hee buarada ben ve kızım aynı gün doğumluyuz 2 haziran. Esimde 6 haziran evdeki cümbüşü seyreyle yanı :)
üzülme canım her bebeğin bir kısmeti var.ben mesela hic emmemisim. Annem benim doğumumdan 4 gün sonra vefat etmiş. Anne sutu Hic yok bende. Buyuduk mu buyuduk elhamdülillah.
Mekani cennet olsun annenin canim
Bizim evde de ayni cumbus var 29 mayis ben,10 haziran oglum,20 haziran da esim:KK45:

Selam canıım :) eski tayfayı, eski muhabbetleri özledim açıkçası :) artık kimseler bakamıyor buraya bebişlerden :)
Bizim kızın da maaşallah ağlamaları azaldı biraz. O yüzden daha iyiyiz çok şükür. :) öpüyorum minik kızını :)

Şaşkın kuzunu öp yerime, maşallah fıstığıma :nazar:
Canım bende çok özledim, daha fazla yazmaya calışcam artık daha müsaitim :KK51:
Çok şükür canım rahatlamanıza sevindim, artık kuzuların tadını çıkarma zamanları :KK200:

Kızlar ya benim kızım her gün değil ama 2 3 günde bir saat 3 4 gibi uyuyor. 6 7de falan kalkıyor. 9 yada 10 da gece uykusunda. Sizde de öyle olan var mi. Acaba havalar serinleyince hep ayni saatlerde uyur mu.
Bazen eyvah gece uyumaz diye hayıflanıyorum.

Canim uzuldum basin sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin anneciginin..ben de 2-3 ay emmisim sonra koyden istanbula gelmisler ee yer degisince annem tiksinmis sutu kesilmis ben de sutsuz buyudum sayilir

Kızlar ya benim kızım her gün değil ama 2 3 günde bir saat 3 4 gibi uyuyor. 6 7de falan kalkıyor. 9 yada 10 da gece uykusunda. Sizde de öyle olan var mi. Acaba havalar serinleyince hep ayni saatlerde uyur mu.
Bazen eyvah gece uyumaz diye hayıflanıyorum.
Benim oglum da sabah 7bucuk gibi kalkip babayi ise yolluyo sonra 10-11 gibi yarim saat ogleden sonra 2-3 gibi bi saat bazen 2 oluyo aksamustu bu saatlerde yarim saat uyuyo, ama uyursa gece uykusuna dalmasi uzuyo bu sefer, 9bucuk 10 gibi uyuyo ama aksamustu uyumazsa 7bucuk 8de geciyo gece uykusuna 11 bucuk-12ye kadar suan duzensiz olmasi normal canim bi de gece uyursa gunduz uyumaz, gunduz uyursa gece uyumaz dememek lazimmis. Henuz duzen yok ya insallah oturur kisa zamanda.

Canim uzuldum basin sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin anneciginin..ben de 2-3 ay emmisim sonra koyden istanbula gelmisler ee yer degisince annem tiksinmis sutu kesilmis ben de sutsuz buyudum sayilir

Benim oglum da sabah 7bucuk gibi kalkip babayi ise yolluyo sonra 10-11 gibi yarim saat ogleden sonra 2-3 gibi bi saat bazen 2 oluyo aksamustu bu saatlerde yarim saat uyuyo, ama uyursa gece uykusuna dalmasi uzuyo bu sefer, 9bucuk 10 gibi uyuyo ama aksamustu uyumazsa 7bucuk 8de geciyo gece uykusuna 11 bucuk-12ye kadar suan duzensiz olmasi normal canim bi de gece uyursa gunduz uyumaz, gunduz uyursa gece uyumaz dememek lazimmis. Henuz duzen yok ya insallah oturur kisa zamanda.
sağol cnm Allah razı olsun.
gene 2 3 ay anne sutu almak iyi bence.
Dediğin gibi şimdi düzensiz ama düzene girer inşallah. Şimdi alışmaya çalışıyorlar geceye gündüze. Hayata alışmak çok zormuş yaa bebeğim olana kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim:KK46:

Sevgili anneler doğumdan sonra yaşadığımız psikoloji gerçekten çok farklı hele ki lohusayken ben mesela riskli bi gebelik geçirdim ve 4 aya yakın yatalak
Geçti bitti çok şükür:KK36: bende lohusa sendromu oldum hiç evden cikamiycam iş yapamiycam falan sandım ilk başlarda. Herşeye alınmaya başladım acayip bir psikolojimiş. Şimdi geçti çok şükür ben kızıma kızım bana alıştı.:KK200::KK200: tek dusunugum inşallah lohusa iken kimsenin kalbini kırmamisimdir.:KK16:

Mesajım yarım kalmış kusura bakmayın. Efendim söyle ki bu zor gebelik sürecinden sonra doğum yaptim ve bebeğimin glikozu düştüğü için yoğun bakıma alındı bebeğime ilk günden hasret kaldım o günler geçti gitti ancak tüm lohusalik sürecinde ağladım. Konuyu şuraya baglayacagim. Bu dönemlerde beni sadece annem anladı hatta ablam dahi anne olmasına rağmen anlamadı. O yüzden eşlerimızın bizleri anlaması çok zor. Eslerimizle doğum sürecinden sonra anlaşmazlıklar yasayabiliriz. Aman deyim kendinizi uzmeyin ve sabırlı olun inanin geçecek.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya. Çok fazla geçmiş birikmiş şöyle bir göz attım. Hepimizin derdi sıkıntısı aynı anlaşılan. Ali Emir 78 günlük. Aşırı gazlı ve huysuz bir bebek. 1 aydır memlekette ailemin yanındayım sayelerinde daha iyiyim. Trabzon da düzgün bir doktor bulamadım diye burda övülen bütün doktorlara götürdüm herşey çok güzel tek sorun aşırı gazlı. İlk zamanlara göre daha iyi inşallah dahada iyi olacak. Allah hepimize kolaylık versin. Öpüyoruz
benim bebekte çok gazlı. çok gazlı bebeklerde gaz ilacını ne zaman kesmeliyiz veya azaltmalıyız?

Basin sagolsun canim , mekani cennet olsun. En doru karari wermissin anneni cagirmakla. Hem gozun arkada kalmaz hem annenle birbirinie yoldas olursunuz. Calismadigin gunlerde disari cikarirsin iyi olur hepiniz adina.

Canim babaanneye zaten cok insanin nazi gecmez. Heleki baska bi cocukla asla ayni yerde kalmamali (kardes disinda) annene baktirman en guzeli olmus en azindan gunde 10-20 kere arasanda annenin sesi cikmaz babaanne bana guwenmiyo mu diye dusunur. Benim kayinvalidem yok ama cewremden biliyorum. Ayrica parayla annenin bakmasida iyi sonucta hem kadinjn ihtiyaci war hem sen kendini daha iyi hissedersin anneme benimde katkim oluyor diye mis gbi bakar bebegine.

Bende premium kullaniyorum islaklik hissediyordum biraz cos yaptihinda prima aktif bebekten cok memnunum. 7-14 nasil buyuk mu geliyo yoksa iyi mi??

Oy canim beniim daha anakuzusu bizimkiler ya minnicik. Bugun bende gittim saglik ocagina kendim asi olmak icin o yol bitmedi esim ewdeydi ona biraktim. Ewe zor attim kendimi baktim bana

Canim aktif bebek kullan banada oyle yapmisti premium care. Aktif bebege gectim guzel cok memnunumcan

Benimkide biberonu almiyo asla artik zor alisir emzik gbi. Emzigi biraz aliyodu sonra wermedim alisincada kimisi cok zor birakiyo diyo kimisi benimki hic zorlanmadi diyo aklim karisti benimde oyle kenarda duruyo emzikler rengarenk
ağ kısmı bol bol ama erkek çocuk sıkmasındansa bol olsun. bant kısımları geniş kaldığından deriye çok temas ediyor. oralar kızarmasın diye yanları kıvırıp öyle cırtını takıyorum. yani cırtla beden küçültürken cilde değecek yanlardaki naylon kısmı azaltıyorum.

Evet canım haklisin. Ben bu ay bitsin başlamayı dusunuyorum. 3. Ayimizi bitirdk şükür 4 ü de dolduralım baslayacagim sebze pureleriyle :) biz tattiriyoruz meyvelerden falan bakalım sebzeye ne tepki verecek. Seftaliyi çok sevdi baya emdi falan cuk cuk :)
erken gıda verince alerji olması beni tedirgin ediyor hem de daha bünyesinin hazır olmaması. açıkçası büyük konuşmayayım ama 6 ay bitene kdr ek gıda düşünmüyorum.
başlayınca da önce sebzeyle başlamak öneriliyor. her hafta yeni bi sebze şeklinde. artık o dönem ben de rejime başlamış olurum :D

Back
X