- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Çok teşekkür ettim... Artışa bakıyoruz... Çok düzenli maaşAllah...şimdiye kadar hiç gitttiniz mi kadın doğuma peki ?:)Hayırlı olsun, düzenli olarak iki güne bir iki kere beta hcg ve progesteron değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim.
6. Haftanın sonu 7. Haftanın başı gibi görebilirsiniz inş ben daha öbür hafta gitmeyi düşünüyorum büyüsün miniğim hemen gözüksün annesine sonra göremedik diye stres olmayalım.
ben bayram dolayısıyla farklı şehirde olduğum için bir türlü kenfi doktoruma gidemedim, keseyi göremedim meraktan çatlıyorum. Bu gidişle ben gidene kadar baya büyümüş olacak:)Merhaba, teşekkür ederim cevabınız için..
Evet kesemizi 4+4'te görmüştük çok şükür şimdi 6+0'dayız inşallah kalbinide duyarız..
Ama dediğin gibi 12inci haftaya kadar duymayan oluyormuş o yüzden endişelenmemek gerekiyor..
İnş çok iyi olucak büyücek kromozom anomalilerindede sağlıksız döllenmiş yumurtalar atılıyormuş.o yüzden allah doğrusunu bilir içini ferah tut cnmÇok saol cnm icimi ferah tutmaya calisiorum ama elimde deil surekli wc ye gidip kan geldimi die bakiorum arasturma yapildi ama hersey yolunda bir aksilik yoknmus ama bilmiorum ilki kalbi durdu 10 haftalik kurtaj oldum son ikiside 7 haftalik kendiliginden duatu bilmiorum hayırlısı oyleymis InsaAllah bu bebisimi sag sagkim.kucagima akiriz cumeleten aliriz
bayram gşrdi araya farklı şehirdeyim kendi doktoruma gidemedim oyüzden, inş Öbür hafta gidince gideceğim, bende 3 kere değerlerime baktırdım doktor sıkıntı yok dedi, kanamana dikkat et dedi inş bişey olmaz içimi ferah tutmaya çalışıyorum bu işler böyle...Çok teşekkür ettim... Artışa bakıyoruz... Çok düzenli maaşAllah...şimdiye kadar hiç gitttiniz mi kadın doğuma peki ?:)
İnş çok iyi olucak büyücek kromozom anomalilerindede sağlıksız döllenmiş yumurtalar atılıyormuş.o yüzden allah doğrusunu bilir içini ferah tut cnm
İnş cnm şuan öyle sıkıntılı bir evredeyimki aslında bu bir iki hafta içinde hayatımın en zor sınavına gireceğim...hocalara söyledim durumumumama biemiyorum inş ibsaf ederler, heran sınava girebilceğim için bu şehirde beklemek durumundayımInsaAllah cnm cok saol güzel dileklerin icin hepimiz saglikla sihhatle kucağimiza aliriz bebislerimizi bu arada sende sehir disindaymissin InsaAllah biran evvel kendi dr ne gidip bebisini gorup rahatlarsin bu arada sormussun ilski durumunu bende dr ye anca haftaya pazartesi gidicem malum burda 6 haftadan once kontrol etmiolar bende kendim onceden onlem.aldim iliskiye dr ye sorana dek dewam bakalim hayirlisi ne olucak
İnş cnm şuan öyle sıkıntılı bir evredeyimki aslında bu bir iki hafta içinde hayatımın en zor sınavına gireceğim...hocalara söyledim durumumumama biemiyorum inş ibsaf ederler, heran sınava girebilceğim için bu şehirde beklemek durumundayım
Oyüzden dahada doktıruma gözükeneteceğim allahım korusun bizleri ama inan aklım bebişimde inş iyidir keseciğinde minik kalbiyle annesinin görmesini bekliyordur... İçimi ferah tutmaya ve sıkkntı stres yapmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun allah hepimizi korusun... Buarada sen yurtdışındamı yasıyorsun canım? Orada prosedürler bu şekildemi işliyor?
Canım günaydın inan bana şu yazını okudum ya günüm güzel geçicek çok tesekkür ederim duaların için bende senin için dua edicem hersey yolunda gitsin burdan beraber anne olduğumuz günleri görelim inş. Fazla evhamlı olmak yada en kötüyü düşünmek gibi pis bir hıyum var ne yazıkki ama bebeğim için bunu değiştirip pozitif düşüneceğim hersey güzel olucak:) sende eminim çok iyi bir doktor bulacaksın, çok ultrasona girmekte(eğer gerekli değilse) o kadsr iyi birşey değil öyle düşün cnmRabbim yar ve yardimcin olsun cnm InsaAllah slklntisiz bir sekikde sinavini verirsin taE anne taze doktor ohhh misss tadinizdan yenilmez InsaAllah bebisin sana ugur getirir anneai ham bu arada sen simdi her zamankinden daha guclusin ki annesi artik bebisin seninle vizz grlir sana sinavlar dualarima senide ekkicem canim bnm hem bebisin hemde bu onemli sinavin icin.ewet cnm ben yutt disinda yasiorum burda ilk 6 haftaya kadatmr kontrol yok kalp atisi kese bir bakikio ve iki hafta icinde anneyi ve bebgi takip defteri var onu verilio ve ardindan bir hafta icinde hemen bir hastaneye dogum icin yazilman lazim yoksa vay haline tirim tirim ucra kosede fazla rabet gormeyen hastane bulman lazim oda oabul olursan ben bir gun icinde uc veya dort hastane gezen arkadaslatimi bikiorumi biliyorum birse hadi hastaneye yazildin ayda bir kere dr kontrolu olur tabi aksi bir durum olmazsa bu arada da uc kete uktransyon verio devlet eger cok istiosan her seferinde para odemen lazim ayriyetten en az iki kere hastane konteoku oluo o sirada da dr termini olmuo yani iki ay dr ye gidemion boyle sacma salk bir sisyem var sorsan avrupa da saglik sistemi super bense nefret ediorum ki hemen komsu eyalette ise doguma 15 gun kala hastaneye yazilion aacma salak ialer aman neyse ammayazdim ya sewemedim gitti su ulkeyii :'(
B
ben bayram dolayısıyla farklı şehirde olduğum için bir türlü kenfi doktoruma gidemedim, keseyi göremedim meraktan çatlıyorum. Bu gidişle ben gidene kadar baya büyümüş olacak:)
Kizlar affedersinizde sizinde akintiniz oluyormu koyu sari renkte yani nasil desem kavun kabugu renginde. Cok suphede kaliyorum acaba kahverengi akinti dedikleri sey bumu yoksa die cunku ole bise varsa doktora gitmek gerekiyormus hemen. Yardim lutfen
Bnde cok ikilemde kaliyorum normal akintimi degilmi diye cok koyuda degil cok beyazda kasik agrim oluyor arada biBendede var ama o kadar sari degil ama iki gundur yogun sekilde. birde kasik agrim var bu sabah sizdede varmi acaba
benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.
Kizlar affedersinizde sizinde akintiniz oluyormu koyu sari renkte yani nasil desem kavun kabugu renginde. Cok suphede kaliyorum acaba kahverengi akinti dedikleri sey bumu yoksa die cunku ole bise varsa doktora gitmek gerekiyormus hemen. Yardim lutfen
Insan ister istemez huylaniyor herseyden ilk gebeligim korkuyorum olan biten hersey normalmi olmasi gereken seylermi dieCnm benim çok üzüldüm. . Iyi ce bi arastirsana neden kaynaklanıyor bu dusukler. . Ona göre önlem alınır.
Merhaba tatlım. . Benim şeffaf renkte sanırım .. belki enfeksiyon geçiriyor sundur akintiyla kaynaklı oluyormuş bazen. . Sıkıntı yapma kanama görmedik ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?