- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
canım ben çarşamba bir gideyim bakalım bi sorunla karşılaşmazsam sen de gidersin numune hastanesi semt polikliniği diye geçiyor ben mamaktakine gideceğimNerde canım bende öyle yapayım tüm testler için o vakit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çarşamba bir gideyim bakalım bi sorunla karşılaşmazsam sen de gidersin numune hastanesi semt polikliniği diye geçiyor ben mamaktakine gideceğimNerde canım bende öyle yapayım tüm testler için o vakit
Bizim face de kimse yemek paylaşmıyor ki zamanında tepki göstermiştik :) birde eşimi çok yordum pazar pazar bakmasam daha iyi :) canını dişine takıyo ona da yazık :)O zaman face ye sen bak belkii canin bse ceker.![]()
Tamam canım haberleşirizcanım ben çarşamba bir gideyim bakalım bi sorunla karşılaşmazsam sen de gidersin numune hastanesi semt polikliniği diye geçiyor ben mamaktakine gideceğim
Sana katiliyorum. Ben de iste fazla para vermek istemiyorum. Cok para verip memnun kalmayan cok. Dedigin gibi ben de ya bunu yada wollex alacagim. Sana da Rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin.Taşıma olayı en rahat cadillac ta hafif hepsini denedim :)) bizi rengide çok etkiledi tekerleri çıkıp yıkanıyor sağolsun eşim kullanacak sensin sen seç dedi :) birde tüm özellikleri aynı iken kalite de çok yakınken çokta fiyat farkı vermek istemedim
Amin canım hepimizin inşallah sağlıkla :)Sana katiliyorum. Ben de iste fazla para vermek istemiyorum. Cok para verip memnun kalmayan cok. Dedigin gibi ben de ya bunu yada wollex alacagim. Sana da Rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin.
Bu mu http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91arkadaslar burada bir arkadas aldıgı kitabı paylaşmıştı hangi kitaptı tekrar paylaşabilir mi
Merhaba doğum tarihlerimiz aynı o yüzden dikkatimi çekti. Ben daha keseyi görmeye gitmedim. Sen gittin mi ?Bu hafta gitsem görebilir miyimBu mu http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91
bende almıştım ama elime ulaşmadı daha muhtemelen hava şartlarından gecikti sonrada araya haftasonu girdi
Ben cuma günü gittim ve gördüm minicik 6 milim 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için...muhtemelen görürsün artik sende...Merhaba doğum tarihlerimiz aynı o yüzden dikkatimi çekti. Ben daha keseyi görmeye gitmedim. Sen gittin mi ?Bu hafta gitsem görebilir miyim
Sağol canım istbldyimHangi şehirdesin ankara da isen yardım edelim :)
yesemde çıkıyo canım bişey istemiyor kiCanım bişey istesin diye uğraşıyorum ama olmuyo
Sağol canım istbldyimyarın eşim alır yerim artık
hep soruyodu canın ne istiyo alayım niye canın bişey istemiyo niye asermiyosun
alsin artık![]()
benim sabahtan vardı akşama doğru geçti iki gündür midem düzeldi bugün akşam yemeğimi rahat yedimBulantılı günler geçsin artık hayattan zevk alamıyorum.
canım iki güne bir değerlerin ikiye katlaması lazımmış değerlerin iyi görünüyor kese 5 yada 5 buçuk haftada görünüyo galibaKızlarr en son 18 ocakta adet gördüm değerlerim aynen şöyle 14/02 -13.1 15/02-33.1 20/02 -130.01 23/02-220.96 Nasıl kızlar değerlerim buarada kese nezaman görünüyor
Ayyyy çok şükürr böyle yorumlar alınca rahatlıyorum doktorumu bu saatte aramak istemedim benim ilk bebeğim 9 ay bekledim polikistik over var bende bi 6 kilo verdim ve hiç ummadığım anda aldım haberi spora daha yeni başladım nerdeyse bu ay hergün saunaya girdim şaka gibi yani benim içincanım iki güne bir değerlerin ikiye katlaması lazımmış değerlerin iyi görünüyor kese 5 yada 5 buçuk haftada görünüyo galiba
bendede var canım polikistik over kilo vermeye calıştım 4-5 kg bende verdim şeker ilacı verdi dr hormonları düzenliyor die onu kullandım zaten dr gittiğimde 66 kiloydum düşük yaptığım için dr üç ay korunun dedi üç ay süresi dolunca ilacı bıraktım bebek çalışmalarına başlayacağınız için bırakınca daha fazla kg aldım bi bakmışım 70 olmuşum deli gibi bir iki hafta spor yaptım sabah kalktım bi test yaptım hamileyim korktum sonra o kadar spor yaptım bebeğe bişey olmuşmudur die allaha şükür bebişim iyi önceden polikistikover olduğumu bilmiyordum çünkü adetim falan düzenliydi bi sorunum olmadığı için dr gitmwmiştim düşükten sonra öğrendim zaten hayatım boyunca balık etli biri oldum demwkki ondanmış ay çok mu yazdım ne :))Ayyyy çok şükürr böyle yorumlar alınca rahatlıyorum doktorumu bu saatte aramak istemedim benim ilk bebeğim 9 ay bekledim polikistik over var bende bi 6 kilo verdim ve hiç ummadığım anda aldım haberi spora daha yeni başladım nerdeyse bu ay hergün saunaya girdim şaka gibi yani benim içinrabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Ayyy ayy hep aynı benimde öyle bildim bileli hep kiloluydum ama adet düzensiLiğide vardı 6 ayda bir falan hatta geçen ayda yine adet olmak için progestan kullandım sonrada klomen eee onlarda hep hormon ben aldımmı 9 ayda 18 kilo 9 ay boyunca hep progestan klomen çatlatma iğnesi bu ay dedim ilaç kullanıcam ama çatlattırmıcam yumurtamı birde bende şöle sorunda var klomende kullansam yumurtam olmuyodu sonracığıma iğne vurdurmadım daha adetime 4 gün varken öğdendim ben adet sancısı diye gitti hamileymişim meğer bundan önce her ay kendimde hep bi belirti arardım bu ay okadar rahattımki nasılsa olmuyo diye kafada bitiyomuşbendede var canım polikistik over kilo vermeye calıştım 4-5 kg bende verdim şeker ilacı verdi dr hormonları düzenliyor die onu kullandım zaten dr gittiğimde 66 kiloydum düşük yaptığım için dr üç ay korunun dedi üç ay süresi dolunca ilacı bıraktım bebek çalışmalarına başlayacağınız için bırakınca daha fazla kg aldım bi bakmışım 70 olmuşum deli gibi bir iki hafta spor yaptım sabah kalktım bi test yaptım hamileyim korktum sonra o kadar spor yaptım bebeğe bişey olmuşmudur die allaha şükür bebişim iyi önceden polikistikover olduğumu bilmiyordum çünkü adetim falan düzenliydi bi sorunum olmadığı için dr gitmwmiştim düşükten sonra öğrendim zaten hayatım boyunca balık etli biri oldum demwkki ondanmış ay çok mu yazdım ne :))
benim hiç şikayetim yoktu canım adetîm oldum olası düzenlidir hayatımda en fazla 70 i gördüm oda işte dediğim gibi ilacı bıraktıktan sonra evlendiğimde 58 dim 2 buçuk senedir evliyim ben normal yolla hamile kalabiliyorum canım ama düşük ouyodu oda kan pıhtılaşmasındanmış işte şimdi iğne kullanıyorum herşey yolunda görünüyor rabbim herkesin yavrusunu bağışladın kucağımıza almayı nasip etsin kafaya takmıcan canım dediğin gibiAyyy ayy hep aynı benimde öyle bildim bileli hep kiloluydum ama adet düzensiLiğide vardı 6 ayda bir falan hatta geçen ayda yine adet olmak için progestan kullandım sonrada klomen eee onlarda hep hormon ben aldımmı 9 ayda 18 kilo 9 ay boyunca hep progestan klomen çatlatma iğnesi bu ay dedim ilaç kullanıcam ama çatlattırmıcam yumurtamı birde bende şöle sorunda var klomende kullansam yumurtam olmuyodu sonracığıma iğne vurdurmadım daha adetime 4 gün varken öğdendim ben adet sancısı diye gitti hamileymişim meğer bundan önce her ay kendimde hep bi belirti arardım bu ay okadar rahattımki nasılsa olmuyo diye kafada bitiyomuş