2015 Ekim Anneleri

kızlar benim miğde bulantım yok çok şükür ama yemek yiyemiyorum yağ ve salça özellikle tiksinti sebebi oldu bende. kaç gündür sadece domates peynir yumurta sütle devam ediyorum. içim kurudu resmen ama yok çorba bile ağır geliyo
Aynı beni tarif ettin bende kaç gündür domates peynir ekmek birde haşlanmış yumurta yiyebiliyorum. Dün zorla pilav yedin dayak yesem bu kadar zorlanıyorum sanırım resmen yerken agladim

Aynı beni tarif ettin bende kaç gündür domates peynir ekmek birde haşlanmış yumurta yiyebiliyorum. Dün zorla pilav yedin dayak yesem bu kadar zorlanıyorum sanırım resmen yerken agladim
Bugun bana bse oldu oglene kadar istahsizdim hafif bulantim vardim.simdi kitliktan cikmis gbiyim ne bulsam yiyorum.:kk77:

Iyi akşamlar canlar
yumurtayı iyi yiyebiliyorsunuz ben bu sabah zorla yuttum hiç biseyden tiksinmedim ondan tiksindigim kadar :( ama protein diye zorladim kendimi :(
az önce facede bi yemek resmi gördüm nasıl canım çekti anlatamam :( eşim nobette yarın sabah gelicek yoksa ona aldirirdim bi yerlerden :( yarına kaldı ama aklımdan çıkmıyor

Bugun bana bse oldu oglene kadar istahsizdim hafif bulantim vardim.simdi kitliktan cikmis gbiyim ne bulsam yiyorum.:kk77:
Bende sürekli açım dün ekmeğini yedi diye Kocami azarladim adam şaşırdı normalde ekmek yemezdim çünkü. Bugunde sabahın köründe acıktım kahvaltı yaptım. Kocam uyarınca tekrar kahvaltı yaptım.

Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür allahım kalp atısınıda nasip etsin inşallah 6mm normal mi sizce 6 haftalık için?
o kişiye göre değişiyordur canım geç döllenme herhalde ultrason kagidinda sağ altta kaç haftalik olduğu yazar Sata göre değil keseye bebeğe göre hesaplaniyor o..benimde tam altı haftalikti gittiğimde 1.58 cm idi kese

Bende çok fenayım sütü denedim nesquik li oda çıktı bugün bişey tutamıcam sanırım :KK43:
Nesquickli süt içmiştim bende dün bir şey olmadı bugün ona bağlamıyorum gerçi zaten kötüydüm çıkardım hep. Patates haşlama yedim ama yine iyi değilim. Çok sıkıldım artık bu durumdan geçsin bulantılar istiyorum. Bugün hep uyumaya çalıştım yeter ki bulantıları hissetmeyim diye ilaçlarda bir işe yaramıyor. Doktorum premesis içebilirsin demişti ama içmeme rağmen kötüyüm. Bizimkiler çok yaramaz olcak herhalde.

Son düzenleme:
yok canım internetten randevu aldım zaten pek fazla kalabalık olmuyor sağlık ocağı kan testlerinin hepsini yapmıyor oraya yönlendiriyorlar sabah ilk randevuyu aldım diğer saatlerde boş görünüyordu poliklinik zaten devlet hastanesi gibi büyük ve karışık değil küçük bir yer
Nerde canım bende öyle yapayım tüm testler için o vakit

Nesquickli süt içmiştim bende dün bir şey olmadı bugün ona bağlamıyorum gerçi zaten kötüydüm çıkardım hep. Patates haşlama yedim ama yine iyi değilim. Çok sıkıldım artık bu durumdan geçsin bulantılar istiyorum. Bugün hep uyumaya çalıştım yeter ki bulantıları hissetmeyim diye ilaçlarda bir işe yaramıyor. Doktorum premesis içebilirsin demiştim ama içmeme rağmen kötüyüm. Bizimkiler çok yaramaz olcak herhalde.
Zaten doğsun poposundan ıssırıcam bana çektirdikleri için :)) :KK70: hiç bişey iyi gelmiyo tüm kozları kullandım ekmek bi nebze geçiriyo ama

Iyi akşamlar canlar
yumurtayı iyi yiyebiliyorsunuz ben bu sabah zorla yuttum hiç biseyden tiksinmedim ondan tiksindigim kadar :KK43: ama protein diye zorladim kendimi :KK43:
az önce facede bi yemek resmi gördüm nasıl canım çekti anlatamam :KK43: eşim nobette yarın sabah gelicek yoksa ona aldirirdim bi yerlerden :KK43: yarına kaldı ama aklımdan çıkmıyor
Hii canim ya kiyamam kapat faceyi falan.hic hoslamiyorum yedigi ictigini boyle koyanlara.:KK20:

Bende sürekli açım dün ekmeğini yedi diye Kocami azarladim adam şaşırdı normalde ekmek yemezdim çünkü. Bugunde sabahın köründe acıktım kahvaltı yaptım. Kocam uyarınca tekrar kahvaltı yaptım.
Kocislerin cekecegi var desene.genelde sabaha karsi bulantim oluyor gun icinde de bse yemek istemezdim.bugun canavara dondum bi eksi bi tatli goturuyorum.minikler buyudukce bizim acligimizda buyuyucek sanirim.

Kocislerin cekecegi var desene.genelde sabaha karsi bulantim oluyor gun icinde de bse yemek istemezdim.bugun canavara dondum bi eksi bi tatli goturuyorum.minikler buyudukce bizim acligimizda buyuyucek sanirim.
Bende açım bende yiyemiyorum ki :KK43: varken haliniz yiyin lütfen :)

Iyi akşamlar canlar
yumurtayı iyi yiyebiliyorsunuz ben bu sabah zorla yuttum hiç biseyden tiksinmedim ondan tiksindigim kadar :KK43: ama protein diye zorladim kendimi :KK43:
az önce facede bi yemek resmi gördüm nasıl canım çekti anlatamam :KK43: eşim nobette yarın sabah gelicek yoksa ona aldirirdim bi yerlerden :KK43: yarına kaldı ama aklımdan çıkmıyor
Hangi şehirdesin ankara da isen yardım edelim :)
Canim yaaa acken yiyememek cok kotu hic mi canin bse cekmiyor mideni bastiricak bse ya da cok sevdigin bseyi yemeye calissan.
yesemde çıkıyo canım bişey istemiyor ki :KK43: Canım bişey istesin diye uğraşıyorum ama olmuyo

B
casual marka modeli cadillac air canım bu fire rengi ateş rengi diye geçiyo .kumaş kalitesi kolaylığı araba koltuğu da olabilmesi pusetlerin tek elle açılıp kapanması ve en güzelide hafif olması çok cazip tatlım .fazla araştırdım zaman geçmiyo naapalım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
ben de cnm bu arabayi dusunuyorum. Yada wallex. Esim de peg prego yada bugaboo istiyor. Onlati gordukten sonra cadillac ve wollex basit gelmis gozuna ama nasil olsa yine de benm dedigim olck:)

B

ben de cnm bu arabayi dusunuyorum. Yada wallex. Esim de peg prego yada bugaboo istiyor. Onlati gordukten sonra cadillac ve wollex basit gelmis gozuna ama nasil olsa yine de benm dedigim olck:)
Taşıma olayı en rahat cadillac ta hafif hepsini denedim :)) bizi rengide çok etkiledi tekerleri çıkıp yıkanıyor sağolsun eşim kullanacak sensin sen seç dedi :) birde tüm özellikleri aynı iken kalite de çok yakınken çokta fiyat farkı vermek istemedim

Back
X