2015 Ekim Anneleri

teşekkür ederim size de hayırlı olsun aynı zamanda doğum yaparız belki tabi nasıl olur bilmiyorum doğum şekli ama kızımı normal dünyaya getirdim inşallah ikinci bebeğimide normal olur hayırlısı hepimiz için
hayirli olsun benimde son adet tarihim 1 ocak ve 25 aylik bir kizim var biz cok istiyorduk ama hic beklemedigim bir anda surpriz yapti rabbim bize nasip etti cok sukur ins saglikla ilerler bundan sonrada

teşekkür ederim size de hayırlı olsun aynı zamanda doğum yaparız belki tabi nasıl olur bilmiyorum doğum şekli ama kızımı normal dünyaya getirdim inşallah ikinci bebeğimide normal olur hayırlısı hepimiz için
benimde 38+3te normal olmustu kizim umarim bundada bir sorun olmaz normal olur

bende numune hastanesinin polikliniğinde yaptıracağım hepsini yapıyoruz dediler telefonda.. Doktordan randevu aldım durumu anlatıp muayene olmuş gibi testleri yazıp yaptıracağım bakalım olacak mı
Canım oralarda çile çekmenin anlamı yok aile sağlık ocağı yapıyor testleri orda sıra ve çile çekersin

Midesi bulunanlara ayva tavsiye ederim kızlar, benim çok fazla bulanmıyor ama bir arkadaşım sadece ayva yiyebildi ilk 3 ayında..

Benim son 9 gunum daha pit pitlarini bile duymadim varmi yokmu bilmiyorum.:KK51:
vardır canım vardır sen içini ferah tut hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ben 6+4 te duydum o kadar güzel birşey ki rabbim isteyen herkese versin

bende numune hastanesinin polikliniğinde yaptıracağım hepsini yapıyoruz dediler telefonda.. Doktordan randevu aldım durumu anlatıp muayene olmuş gibi testleri yazıp yaptıracağım bakalım olacak mı
nım bende özel doktora gidiyorum kağıda yazdı tahlilleri araşturma hastanesinden muyane olacak gibi randevu al göster kan tahlilini devlette yaptırırsın demişti geçenlerde sağlık ocağına gittim ebe bazı tahlilleri burada yapıyoruz hatta hepsinide yapıyo olabiliriz sen gelînce aile hekiminin yanına gir sor dedi orada yaptıracağım ben yapılmayan tahlil olursa özel hastanede yaptırayım diyorum

kızlar bütün tahlilleri aile hekimleri yaptırıyolar sağlık ocaklarında benim aile hekimi yaptı tahlillerimi al dr una götür dedi sizde gidin yapmadıkları tahlik yok mecburlar gebelik takibinde yapmaya zaten

kızlar benim miğde bulantım yok çok şükür ama yemek yiyemiyorum yağ ve salça özellikle tiksinti sebebi oldu bende. kaç gündür sadece domates peynir yumurta sütle devam ediyorum. içim kurudu resmen ama yok çorba bile ağır geliyo

Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür allahım kalp atısınıda nasip etsin inşallah 6mm normal mi sizce 6 haftalık için?

Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür allahım kalp atısınıda nasip etsin inşallah 6mm normal mi sizce 6 haftalık için?
Canim 6 haftalik oldugunu doktormuvsoyledi yoksa son adetine goremi hesapladin.kesenin boyu kisiden kisiye degisiyor doktor bse demediyse sorun yoktur.

Canım oralarda çile çekmenin anlamı yok aile sağlık ocağı yapıyor testleri orda sıra ve çile çekersin
yok canım internetten randevu aldım zaten pek fazla kalabalık olmuyor sağlık ocağı kan testlerinin hepsini yapmıyor oraya yönlendiriyorlar sabah ilk randevuyu aldım diğer saatlerde boş görünüyordu poliklinik zaten devlet hastanesi gibi büyük ve karışık değil küçük bir yer

canım bence seninki 5 haftalık ben öğrendiğimde bhcg 430 iken öteki hafta 5 haftalık çıkmıştı
Bende öyle düşündüm ama son adet tarihini baz alıyorlarmış. Özellikle sordum:))) 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi kan testi yaptır dedi birsürü test yazdı

Back
X