- 27 Ocak 2015
- 83
- 59
- 23
3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)
ayyy canımm benımm masaallahhh ıns burda bebklerımızı kucagımıza aldıgımz gunlerıde yazarızz:))) fırstt ladyycım canımm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)
aminn canımmm benımm ınsssaallaahhCanim bende 27 yaşındayım
Benimde esimin spermlerinde sorun oldugundan dolayi aşılamayi bile onermedi doktorlar direk tup dediler ama biz erken evlendigemizden dolayı dört sene bekledik sonrada babamin rahatsızlığı ve onu kaybetmem kendimi toparlamam derken alti sene sonra ilk denemeyi yaptık çok şükür rabbime ikinciye gerek birakmasin inşallah..benden 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi besinci güne geldi 5 tanesi birinci kaliteydi iki tane transfer olacaktı transfere gittiğim gün e2 yüksek olduğundn dolayi tek transfer edildi dört tane donduruldu..mevlam kucağımiza aldigimiz gunleride gösterir inşallah
Ayyyy3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)
inşaallah hayırlı haberler alırsın
Kızlar çok teşekkür ederim.. Allah razı olsunn.. İnşallahhhayırlıı olsunn canımm hadıı kese haberlerını beklıyoruzz:)
selam kızlar buraya yazmak için doktor kontrolüne gitmeyi bekledim yoksa sizi okuyordum gizlicekeseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah
![]()
çok teşekkür ederim inşallah canımhoşgeldinn ekimm annesiii:) inş canım duyacaksınnn tabikide
Maşallaahhselam kızlar buraya yazmak için doktor kontrolüne gitmeyi bekledim yoksa sizi okuyordum gizlicekeseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah
![]()
teşekkür ederim canım seninde güzel haberlerini alırız inşallahMaşallaahhDarısı başımaa :) Allah tamamına erdirsin canım..
selam kızlar buraya yazmak için doktor kontrolüne gitmeyi bekledim yoksa sizi okuyordum gizlicekeseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah
![]()
canım kan testini 2 güne bir tekrarlaman gerekiyor değerlerinin ortalama iki katına çıkması lazımmış benimki 6 haftalık 5. haftadan sonra keseyi gördükmerhaba. bende daha yeni öğrendim hamile olduğumu. adetim 2gün geçti ve test pozotif. Inanamadim gittim 3.gün kan testi yaptirdim. sonuç 154. sizce bu değer normalmi? henüz 2-3haftalıkmış. Daha ultrasonda baktırmadım kese görünmez diye. Pazartesi kan testini bidaha tekrarlamayi düşünüyorum.
benimkide yavaş ilerliyor canım kese göründü ama dr biraz küçük gibi dedi takip edeceğiz dedi yarın kontrolüm var bakalım ne olacakKızlar aranıza bende katıldım haftaya 5.haftama giriyorum gebelik kesesi görmek için dr çağırdı fakat beta hcg çok yavaş artıyor 2 katına çıkmıyor inşallah bi sıkıntı olmaz bebeğim beni yarı yolda bırakmaz
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize :)ayyy canımm benımm masaallahhh ıns burda bebklerımızı kucagımıza aldıgımz gunlerıde yazarızz:))) fırstt ladyycım canımm:)
inşallah canım hayırlı uğurlu olsunselam kızlar buraya yazmak için doktor kontrolüne gitmeyi bekledim yoksa sizi okuyordum gizlicekeseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah
![]()
Canim benim stresi minimuma indir oglumdayken ayni ankattiklarini yasadim degerlerim yavas artti lekelenme kanama hepsi anlattigin gibi oldu. Bana hic korkma dusersede sevin dediler cunku sakat olan cocuk kendini atarmis. Ama oğlum sukur 3.5 yasinda dunyalar tatlisi zeki bi o kadarda inatci bi cocuk. Insallah saglikli bi gebeliktirde hersey yoluna girer cnm rabbim hakkinda hayirlisini versin haberdar etDoktordan yeni geldim.beta hcg 2392 olmus.neredeyse 800 luk bi artış gostermis.ultrasonda(vaginal) gördük kuş gözü kadar bişey.:)doktorum yine de çok umutlanma dedi.6000 7000olmasi gerekiyormuş.saliya tekrar çağırdı. Hamilelik değişik bi yolculukmus.herseyi detaylı yaziyorum ki benim durumumda olanlar da aydınlansın.cunku ben heryerde arastiriyorumkanamam da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.qma azaldi:)lutfen artık kalp atışlarını duyalım...normale gore 7haftaligim aslinda ama 4 haftalik gibi...
eskiden yokmuş canım. annem ^^dr gittim idrar testi verdim hamilesin dedi döndüm diyor :)^^ biz hala hamilemiyiz değilmiyiz diye kara kara düşünüyoruz yüreği ferah tutmak lazım psikoloji çok önemliymiş.Slein sonucunu cok merak ediyorym bnde carsamba gidicm birde beta hcg nin artisini takip ediorz eskilerde varmiydi bu ? Nedir bu dusukler dis gebelikler bilmiorm sevincimizi zor yasiyorz gerci yeter ki bebek saglikli dogsun ..
bebeğimin kalp atışlarını duydum 7 mm büyüklüğünde çooooook mutluyum Allahıma sonsuz şükürler olsun isteyen herkese Allah nasip etsin inş
benimkide 2 mm teyzesi :))3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)
O ZAMAN BENDE Mİ SALI GİTSEM KİBEN GİTMİŞKEN GÖREYİM DİYE ÇARŞAMBA DÜŞÜNÜYODUM.SEN GİT HABERİNİ BEKLİYORUM ARDINDA BEN GİDEYİM
İNŞ GÖRÜRÜZ KESECİKLERİ
![]()