• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

şimdi ne desem ki doktorumun dediği hamilesin ama bebek olmayabilir ama o ikinci çizgiyi çıkaran hormon hamilelikle alakalı ... beklenmedik bi olay olunca şaşkınlık normal o vakit bence kadın doğuma git derim kesin sonuç için

Ben randevumu alayım pazartesi gideyim o zaman. Bir kesinleşsin önce :)

Gerçekten kendi kendimize stres yapıyoruz kızlar en güzel ginledimizi kendimize resmen düşünmekten işkence ediyoruz..beniM doktoruma telde ben tekrar kan vermeyecekmiyim dedim Hayır dedi ama korkuyorum bişey olacak diye dedim hamileliginin tadını çıkar vesvese gelirse la havle vela kuvvete çek dedi :) bende artık iyi düşünüyorum aklıma kötü şeyler gelince bunu çekiyorum...zaten allah korusun bişey olsa kanama felan olur ne bileyim yani...rabbim kimsenin sevincini kursaginda birakmasin inşallah

kızlar ben yanlış mı hesaplamışım ya telefonumda bi app var bebeğim die orda 19 10 2015 yazıo ama netten bakınca 18 10 2015

bi el atın bakem son adet12 ocak tı

kızlar dr larınız ve ilaçları verdi?
folik asit kullanıyorum.
ne olur ne olmaz die bana coraspin ve vajinal jel de verdi doktorum..
vitamin felan vermedi ama

Kızlar ne çok şey yazılmış anca okudum. Ben adetimden 3 gün önce kan testi yaptirmistim beta 223.73 çıkmıştı öğrendiğimde daha 2 haftalikti. Günler bana hiç geçmiyor gerçekten. 2. Gebeliğim tecrübeli olduğum için acele etmedim.Daha doktora gitmedim kalp atışını da gitmisken duyarım diye.Çünkü üst üste ultrasona girmek bebek için zararlı olabiliyor. Ama beta yi da tekrar ölçturmedim bi sorun yoktur inşallah. Doktora gidince öğrenim diye düşündüm ama siz çok şey yaptırınca acaba rahat mı davrandım diyorum

Aminn canim inşallah 6 senedir bekliyorum o ses için ben :KK66: sen ne kadarlık oldun canim
6+1 mişim bugün öle dedi doktorum canım :) daha doğurcaz benimkinin gazı olcak seninkinin pişiği Allah esirgesin onları sa beraber aşıcaz yeter ki stres yapmadan selametle gayemize ulaşalım :)

canım kan testini 2 güne bir tekrarlaman gerekiyor değerlerinin ortalama iki katına çıkması lazımmış benimki 6 haftalık 5. haftadan sonra keseyi gördük
10.02ta yaptım ilk kan testini. şimdide pazartesi tekrar baktirmayi düşünüyorum.
Peki sen hamile oldugunu oğrendiğinde bhcg degerin kaçtı?

10.02ta yaptım ilk kan testini. şimdide pazartesi tekrar baktirmayi düşünüyorum.
Peki sen hamile oldugunu oğrendiğinde bhcg degerin kaçtı?
ilki 78 iki gün sonra 255 iki gün sonra 499 en son 2866 da doktora gittim canım

Back
X