- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
anladım canım allah bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin inş![]()
İnşallah canım sağol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım allah bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin inş![]()
ya kızlar benim çok akıntım var ,sizde de oluyor mu?
bu arada aileleriniz ike paylasma hikayeniz var mi? Biz tam olarak nasil soyleyecegimden emin degiliz ama aklomfa su. iki aileyide aksam cayina cagiracagim ve ekteki gibi bir pasta yaptiracagim hadi pasta keselim diyip mujdemizi paylasacagiz. Baska fikri olan var mi acaba?![]()
Hep bi organizasyoncu ruhum var benim :) direk soylemek istemiyorum aslinda cekiniyoruzda biraz :) bu arada ikiz olabilir demissiniz rabbim gonlunuze gore versin ve herseyden onemlisi hayirli evlat versin :)Ben direkt hamileyim dedim kayınvalideme. O kayınpederime söylemiş zaten bekliyorlardı. Babama dede olmaya hazır mısın dedim. Anneme anneanne oluyorsun hadi gene iyisin dedim.![]()
Canim bende 27 yaşındayımHayır tabi ki ne rahatsızlığı ama şöyle anlatayım en başından. Bebek düşünmeye başlar başlamaz doktora gittim ve istediğim zaman çocuk sahibi olabileceğimi öğrendim zaten hemen düşünmüyorduk önce 3 ay kadar folik asit kullanmak ve evliliğimde 1 seneyi doldurduktan sonrada bebek sahibi olmak istiyordum. Tabi zamanı gelince denemelere koyulduk 5 ay ovulasyon testinde çok net çift çizgi görmeme rağmen hamile kalamadım. Gittiğim kadın doğumcuda ovulasyon testiyle bu kadar denemede olmadığı için eşimden de spermiogram testi istedi kasım ayında, sonucu çok düşük çıktı. Öyle ki aşılama bile tutmuyordu direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık başı hemen tüp bebek görüşmemizi yaptık. Adet olur olmazda tedaviye başladık. Tüp bebekte herkese verilen başarı şansı %40'tır bize bende hiç bir sorun olmaması, düzenli adet görmem, düzenli yumurtlamam sebebiyle %50 verildi ve çok şükür ki doğru doktor ve ekip seçimiyle karşılıklı özveri ve çabayla ilk denemede transferden sadece 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Akıntı hamilelikte artarmış ama bende pek yok canım yani varda rahatsız edecek düzeyde değil. Peçeteye her seferinde geliyor.
Canim bende 27 yaşındayım
Benimde esimin spermlerinde sorun oldugundan dolayi aşılamayi bile onermedi doktorlar direk tup dediler ama biz erken evlendigemizden dolayı dört sene bekledik sonrada babamin rahatsızlığı ve onu kaybetmem kendimi toparlamam derken alti sene sonra ilk denemeyi yaptık çok şükür rabbime ikinciye gerek birakmasin inşallah..benden 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi besinci güne geldi 5 tanesi birinci kaliteydi iki tane transfer olacaktı transfere gittiğim gün e2 yüksek olduğundn dolayi tek transfer edildi dört tane donduruldu..mevlam kucağımiza aldigimiz gunleride gösterir inşallah
anladım canım saol.ptesi bu akıntı olayınıda sorucam druma..bakalım ne diyecek..
Kızlar 5+4,6+5 gibi şeyler ne anlama geliyor? 5 haftalık 4 günlük demek mi mesela?
Canım 5+4 olan kişi 6 haftalık hamiledir. 5+0 ile 5+6 arası 6 haftalık gebeliğe girer. 6+5 olan kişide 7 haftalık hamiledir.
tesekkur ederim az geldi bana ama erken daha herhaldeGayet iyi degeriniz
Rica ederim.Anladım teşekkür ederim :)
inşaallah hayırlı haberler alırsınMerhaba kızlar
Ne çabuk da ilerlemiş sayfa, maşallahhh
Allah kısmet ederse ben de Ekim 2015'te anne olacağım.. Bugün daha yeni 5 haftamı doldurdum. Son adet tarihim 9 ocak. Geçen pazar, adetim 2 gün geçtiğinde hcg 1887 çıkmıştı. Doktora ertesi gün gittim. Rahimde bir kalınlaşma varmış ama keseyi göremedi. Yarın gelseydin görürdük muhtemelen dedi, değere göre. Önümüzdeki salı kontrole gideceğim. Dün tekrar hcg baktırdım, en son baktırdığımdan 4 gün sonra yani, 10422 çıktı. Sanırım iyi artış olmuşama keseyi de görmeden kendimi Ekim annesi olarak göremiyorum tam.. İnşallah Allah kısmet eder
1 senedir istiyorduk. Eşimde de bende de bir sorun görünmüyordu. İlaçla falan çeşitli tedaviler de oldu, ama bu ay Allah mucize gibi, tedavisiz nasip etti.. Önümüzdeki ay aşılamaya geçecektik tam da.. yine endişelerim var ama, inşallah her şey yolundadır..
İnşallah ben de herkes de sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririzSağlıkla da kavuşuruz bebişlerimizzeee
Herkese hayırlı olsuunn
![]()
Merhaba kızlar
Ne çabuk da ilerlemiş sayfa, maşallahhh
Allah kısmet ederse ben de Ekim 2015'te anne olacağım.. Bugün daha yeni 5 haftamı doldurdum. Son adet tarihim 9 ocak. Geçen pazar, adetim 2 gün geçtiğinde hcg 1887 çıkmıştı. Doktora ertesi gün gittim. Rahimde bir kalınlaşma varmış ama keseyi göremedi. Yarın gelseydin görürdük muhtemelen dedi, değere göre. Önümüzdeki salı kontrole gideceğim. Dün tekrar hcg baktırdım, en son baktırdığımdan 4 gün sonra yani, 10422 çıktı. Sanırım iyi artış olmuşama keseyi de görmeden kendimi Ekim annesi olarak göremiyorum tam.. İnşallah Allah kısmet eder
1 senedir istiyorduk. Eşimde de bende de bir sorun görünmüyordu. İlaçla falan çeşitli tedaviler de oldu, ama bu ay Allah mucize gibi, tedavisiz nasip etti.. Önümüzdeki ay aşılamaya geçecektik tam da.. yine endişelerim var ama, inşallah her şey yolundadır..
İnşallah ben de herkes de sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririzSağlıkla da kavuşuruz bebişlerimizzeee
Herkese hayırlı olsuunn
![]()
3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)