• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

izmirden kimler var bu arada arkadaşlar. dr tercihleriniz neler. Benim biraz çetreffelli olacak dr maceralarım gibime geliyor. ikinci gebeliğim. 34 aylık bir kızım var. sezeryan olmuştu ilk doğumum. bunda normal istiyorum ve şartları zorluycam. izmirde sayılı dr bu duruma olumlu cevap veriyor. c.tesi bunlardan biriyle randevum var. inş. herşey yolunda gider ve normal doğum talebime olumlu yanıt verir

İzmir'den ben varım canım. Tahir Özgüder'e gidicem. Normal doğum yanlısı. Muayenehanesi Şirinyer'de.

Hepimiz telasliyiz:KK17: iyiki bu topic varda birbirimize yazip destek oluyoruz :KK19: ben suan uyuklamamak icin kendimi zor tutuyorum. Siskinlik deseniz karnim her yere benden once gidiyor. Mumkun mertebe pilav makarna ekmekten uzak duruyorum ustelik ictigim suyun da haddi hesabi yok
Bennn cokk istahsizim biraksalar aksama kadar bisi yemem.

İzmir'den ben varım canım. Tahir Özgüder'e gidicem. Normal doğum yanlısı. Muayenehanesi Şirinyer'de.
Tahir Özgüder... biliyorum. çok ünlü, çok yoğun. SSVD yi desteklediğini hiç duymadım. rica etsem gittiğinde düşüncelerini sorabilir misin

Arkadaşlar benim.çok fazla şişliğim oluyor. 4 aylık hamile gibi dolanıyorum ve inmiyor.Ovsam da lavaboya gitsemde aynı. Millet inanmıyor 6 haftalık olduğuna. Sizde de var mı bu şikayetler
Bende de var canım o ama sabahları dümdüz Karnım aksama doğru bi şişiyor sanki beş aylık :)

Tahir Özgüder... biliyorum. çok ünlü, çok yoğun. SSVD yi desteklediğini hiç duymadım. rica etsem gittiğinde düşüncelerini sorabilir misin

Evet çok yoğun gerçekten gittiğinde çok bekliyorsun özel muayene olmasına rağmen ve bildiğim kadarıyla söylediği saattede içeri giremiyorsun gidince sorarım canım. Sezeryandan sonra normal doğum yaptırıyor mu bilmiyorum ama ilk gebelikse normal doğum yanlısı son dakkaya kadar beklediğini duydum.

E="ferork, post: 39369356, member: 657596"]kızlar acil cevabınıza ihtiyacım var bende sarı akıntı olmaya başladı önveden beyaz akıntı geliyordu ama şimdi sarıya döndü normal mi sizce[/QUOTE]
Sarı akıntı çok koyu ve kokulu değil ise problem olmaz canım ama yine de ara doktorunu.....

Hepimiz telasliyiz:KK17: iyiki bu topic varda birbirimize yazip destek oluyoruz :KK19: ben suan uyuklamamak icin kendimi zor tutuyorum. Siskinlik deseniz karnim her yere benden once gidiyor. Mumkun mertebe pilav makarna ekmekten uzak duruyorum ustelik ictigim suyun da haddi hesabi yok

demek ki bu haftalarda genelimizde karın şişliği var . bende korkuyordum neden böyle 3 aylık gibi şişti diye :KK12:

ÇoookE="FatmaSA, post: 39369405, member: 599094"]sevindim canım bak bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuş inşallah herşey normal seyrinede girecek yorma sen kendini bol bol dinlen maşallah.[/QUOTE]
Coook teşekkür ederim. Kardeşim geldi yanıma. Yatıyorum sadece.

Bu arada sivilce sorunu yasamaya baslayan var mi aranizda ?

bende yok suan için .ama eski bi inanışa göre kızın olacak derler ;) annenin güzelliğinden alırmış kız bebiş.. bakalım benim ne zaman çıkacak sivilce. bende hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum normal midir ki arkadaşlar yaa ?? aranızda bu sorunu olan var mı ?

bende yok suan için .ama eski bi inanışa göre kızın olacak derler :KK66: annenin güzelliğinden alırmış kız bebiş.. bakalım benim ne zaman çıkacak sivilce. bende hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum normal midir ki arkadaşlar yaa ?? aranızda bu sorunu olan var mı ?
Bende kizim olcak diyorum ama esimin icine erkek doguyor (#tipikturkerkegi):cool: yorgunluk bende de oluyor oyle ki bazen adim atasim gelmiyor. yorgunluk mu usengeclik mi diye kendimi sorguluyorum su ara

Back