- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
Canim seninde tup bebekti degilmi keseyi gordunmu bize bu hafta kalp atisi icin randevu verdi 6+5olduk
Evet canım tüp bebek biz keseyi bebeği kalbi allah nasip ederse hepsini daha ilk defa bu cts görücez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim seninde tup bebekti degilmi keseyi gordunmu bize bu hafta kalp atisi icin randevu verdi 6+5olduk
izmirden kimler var bu arada arkadaşlar. dr tercihleriniz neler. Benim biraz çetreffelli olacak dr maceralarım gibime geliyor. ikinci gebeliğim. 34 aylık bir kızım var. sezeryan olmuştu ilk doğumum. bunda normal istiyorum ve şartları zorluycam. izmirde sayılı dr bu duruma olumlu cevap veriyor. c.tesi bunlardan biriyle randevum var. inş. herşey yolunda gider ve normal doğum talebime olumlu yanıt verir
Evettt oda ayrii bi konuu bigun bulanmasa yada kendimizi iyi hissetsek suphe basliyo :))) si gordunuzmukesee:) benimde en ufak bi kokuda midem allak bullak oluyo artik :) ama midem bulanmadigi zaman korkuyorum neden bulanmiyo neden belirti yok diye :)
Bennn cokk istahsizim biraksalar aksama kadar bisi yemem.Hepimiz telasliyiziyiki bu topic varda birbirimize yazip destek oluyoruz
ben suan uyuklamamak icin kendimi zor tutuyorum. Siskinlik deseniz karnim her yere benden once gidiyor. Mumkun mertebe pilav makarna ekmekten uzak duruyorum ustelik ictigim suyun da haddi hesabi yok
Ben oyle degilim ya istahim acilfi. Bulantim henuz hic yok. Sadece ara ara siddetli karin kasik bel agrim oluyor.Bennn cokk istahsizim biraksalar aksama kadar bisi yemem.
Tahir Özgüder... biliyorum. çok ünlü, çok yoğun. SSVD yi desteklediğini hiç duymadım. rica etsem gittiğinde düşüncelerini sorabilir misinİzmir'den ben varım canım. Tahir Özgüder'e gidicem. Normal doğum yanlısı. Muayenehanesi Şirinyer'de.
Bende de var canım o ama sabahları dümdüz Karnım aksama doğru bi şişiyor sanki beş aylık :)Arkadaşlar benim.çok fazla şişliğim oluyor. 4 aylık hamile gibi dolanıyorum ve inmiyor.Ovsam da lavaboya gitsemde aynı. Millet inanmıyor 6 haftalık olduğuna. Sizde de var mı bu şikayetler
Tahir Özgüder... biliyorum. çok ünlü, çok yoğun. SSVD yi desteklediğini hiç duymadım. rica etsem gittiğinde düşüncelerini sorabilir misin
8 ocakYarinn gidiyorum doktora ins gorurum.sizin son adet tarihi ne
Hepimiz telasliyiziyiki bu topic varda birbirimize yazip destek oluyoruz
ben suan uyuklamamak icin kendimi zor tutuyorum. Siskinlik deseniz karnim her yere benden once gidiyor. Mumkun mertebe pilav makarna ekmekten uzak duruyorum ustelik ictigim suyun da haddi hesabi yok
Baktık keseyi gördük çok şükür.inş bi sorun olmaz.dinlenmek konusunda içim rahattınız çok teşekkürler...bugün de evdeyim kar tatilinden çok şükür :) fırsat oldu:)
Ilk gittigim doktor 31 ocakta 4 haftalik demisti.reglime gore 5 bitti 6 oldu.daha göremedik amaŞ OLSUN CANIM. KAÇ HAFTALIK SENİN BEBEĞİN ?
Ilk gittigim doktor 31 ocakta 4 haftalik demisti.reglime gore 5 bitti 6 oldu.daha göremedik ama![]()
Bu arada sivilce sorunu yasamaya baslayan var mi aranizda ?
Bende kizim olcak diyorum ama esimin icine erkek doguyor (#tipikturkerkegi)bende yok suan için .ama eski bi inanışa göre kızın olacak derlerannenin güzelliğinden alırmış kız bebiş.. bakalım benim ne zaman çıkacak sivilce. bende hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum normal midir ki arkadaşlar yaa ?? aranızda bu sorunu olan var mı ?