Merhaba canım, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor da sormak istedim sen keseyi gördün mü?Ayyy ben cok sabursizim sanirim.herkese olmasadaa ailelere ve yakib arkadas cevremlee paylastim
canım bence yuksek degıl merak etme benımde adetımden ıkı gun gecmıstı daha degerım 700 e gelmıstı korkma doktor banada korkulacak bırsey yok demıstı
Kızlar Beylikdüzü civarında oturanlara kolan Hastanesi arzu hanımı tavsiye ederim kuzenim kadın doğum uzmani ama karşıda bana Arzu aydın Cuha yı tavsiye etti kardeşimin eltisi s ona gidiyor
Esenyurt içinse Doğa Hastanesi op.dr Fırat Ersan bu da kuzenim aile dostu bana Esenyurt yakın olduğu için Fırat beye gidiyorum. Her ikisi de çok ilgili doktor.. Nacizane tavsiyem kızlar.
Allah şifa versin canım. Hemen sağlığına kavuş , tehikeyi atlat inşalahKızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
mrh, önemli birşey gibi görünmüyor , alttaki linkte yazanları oku için rahatlarkızlar hamilelik için testler yaptırdınız mı benim cmv igg antikorum 22 cıkmıs.pozitif inş önemli birşey değildir.yarın doktora gıdıcktım gıtmeden bı sızlere sorayım dedım.aranızda bu testlerı yaptıran var mı
4+1 de 1500 civarındaydı benim. biraz yüksek sanki ikiz olabilir mi ki !!!Slm kızlar ben gecen hafta carsamba gunu saglık ocagında beta testi yaptırdım degerim 11922.00 cıktı haftamda 4+5 ti. Bana biraz yuksek geldi bu deger anlamadım doktora cumartesi gunu gidecegiz. Sizin dusunceleriniz nedir
Acaba yuksek olması problemmidir.
Sağol cnm inşallahdualaramız senınle canımm..guzel olcak merk etme
Amin tatim inşallah sağolAllah şifa versin canım. Hemen sağlığına kavuş , tehikeyi atlat inşalah
hayırlı olsun. Allah bizede nasip etsin kesemizi görmeyi. sonrasında da kalp atışları 2li tarama derken kucağımıza alarız inş. sağ salim. ilk gebeliğin mi ? beta değerlerin kaç çıkmıştı?Günaydın kızlar. Çok şükür allahım bugün Kesemızı gördük çok çok küçüktü ve bir süpriz daha oldu gerçi doktor şimdilik tek düşün dedi bana çünkü o belli değildi ama ikiz olma ihtimali varmis.
Ay ben hiç fark etmemişim :)sağolunbi onceki mesajda acikladim :)
Canim seninde tup bebekti degilmi keseyi gordunmu bize bu hafta kalp atisi icin randevu verdi 6+5oldukGünaydınlar benim kadar doktora geç gidecek yoktur herhalde. Zamanda geçmiyor bu hafta bana.
Haberler fena degil.beta hcg 1688 olmus.normalden az artis varmış ama yüzde 15lik dilimde bu oluyomus.cuma tekrar bakacak 2000 üzerinde ultrason bakabilirmis.gerekirse mr yapariz dedi.kanamam var ama kahverengi ve azaldı.yatiyorum.progestron verdi.cumaya kadar beklemedeyiz yine...Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelir kötü düşünme Dualarimiz seninle inşallah tutunacak sana bebegin
Haberler iyi gibi....beta hcg 1688 olmuş. Yüzde 15lik dilimde bu oluyomus
Haberler fena degil.beta hcg 1688 olmus.normalden az artis varmış ama yüzde 15lik dilimde bu oluyomus.cuma tekrar bakacak 2000 üzerinde ultrason bakabilirmis.gerekirse mr yapariz dedi.kanamam var ama kahverengi ve azaldı.yatiyorum.progestron verdi.cumaya kadar beklemedeyiz yine...
Merhaba canım bebisin hayırlı olsun sen de ben gibi daha duymadin galiba pit pitları.. Ben de 6+3 üm 18 subata randevu verdi doktorum.Canim seninde tup bebekti degilmi keseyi gordunmu bize bu hafta kalp atisi icin randevu verdi 6+5olduk
Bencedeçok tşk ederim canım ilgilendiğin için :) bayan erkek konusunda net değilim.benim için önemli olan işinde iyi ve sorularıma düzgün cvp verebilen bir doktor olmalıbende beylikdüzündeyim ve her an gidebileceğim yakınımda bi hastane olması her açıdan daha iyi bencede tatlım :)
Canim bana cuma gunu icin gel demisti ama il disimda doktorum pazartesi gitcem nasipse insallah duyariz canimMerhaba canım bebisin hayırlı olsun sen de ben gibi daha duymadin galiba pit pitları.. Ben de 6+3 üm 18 subata randevu verdi doktorum.
BencedeBugun sabah gittim ahmet beye.cok sakin ilgili bir doktor.insani rahatlatan bir hali var.hastaneyide begendim.dene istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?