Canim kalp atsi duyuldumuBencedeBugun sabah gittim ahmet beye.cok sakin ilgili bir doktor.insani rahatlatan bir hali var.hastaneyide begendim.dene istersen canim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kalp atsi duyuldumuBencedeBugun sabah gittim ahmet beye.cok sakin ilgili bir doktor.insani rahatlatan bir hali var.hastaneyide begendim.dene istersen canim
![]()
Evet canimCanim kalp atsi duyuldumu
Aaaaa bizimkentte misin ben de orda calisiyorummedilife bana çok yakın bizikentteyim ben doktorda iyiyse süper olur tşk ederim canımcım yaa :)
Canim benim de gecen hafta once pembe sonra 1-2 gun kahverengi akinti geldi.1 hafta yatip dinlendim progestan ilac ictim.su an cok sukur yok.dinlen ve bol su ic.ama takibi birakma.gecmis olsun..Merhaba kızlar...bnm kahverengi kanamalarım oluyordu ama arada pembeye dönüyordu.doktordan geldikten sonra hep pembeye dönüştü.doktor proloton vermişti onu vurundum ama haftada bir demişti.acaba daha sık mı olmam gerekiyodu.yoksa iğneden sonra rengin kahverengiye dönmesini mi beklemeliyim.![]()
Gecen hafta bugun vajinal da bugun de normal ultrason da duydum canimben cuma gidicem kızlar ama bu ara kalp sesini duyan oldu mu bebişlerinin?
Bnm başından beri var bu kahverengilik ondan şüphelenip anlamıştım hamile olduğumu.arada bi pembe oluyo işte şimdi beni endişelendiriyor. sadece iğne verdi doktor ve bana oturarak mı çalışıyorsun diye sormuştu evet öyle ama bu yatmanın sınırı nedir.sonuçta yemek fln yapıyorum evdeCanim benim de gecen hafta once pembe sonra 1-2 gun kahverengi akinti geldi.1 hafta yatip dinlendim progestan ilac ictim.su an cok sukur yok.dinlen ve bol su ic.ama takibi birakma.gecmis olsun..
Cok sevindim canim minigin saglikla buyusun insallahEvet canimGecen hafta carsamba vajinal ultrasonda gormustum.bugun de normal ultrason da duyduk
![]()
Cok sevindim canim minigin saglikla buyusun insallah
sevindim canım bak bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuş inşallah herşey normal seyrinede girecek yorma sen kendini bol bol dinlen maşallah.Haberler iyi gibi....beta hcg 1688 olmuş. Yüzde 15lik dilimde bu oluyomus
Haberler fena degil.beta hcg 1688 olmus.normalden az artis varmış ama yüzde 15lik dilimde bu oluyomus.cuma tekrar bakacak 2000 üzerinde ultrason bakabilirmis.gerekirse mr yapariz dedi.kanamam var ama kahverengi ve azaldı.yatiyorum.progestron verdi.cumaya kadar beklemedeyiz yine...
Bnm başından beri var bu kahverengilik ondan şüphelenip anlamıştım hamile olduğumu.arada bi pembe oluyo işte şimdi beni endişelendiriyor. sadece iğne verdi doktor ve bana oturarak mı çalışıyorsun diye sormuştu evet öyle ama bu yatmanın sınırı nedir.sonuçta yemek fln yapıyorum evde![]()
![]()
daha önce bir düşüğüm vardı canım. inşallah sizde en kısa sürede görürsünüz. Geçen hafta 847 idi bu hafta 7000'lere çıkmış progesteronda yükselmiş her şey sağlıklı gidiyor dedi doktorumuz. Snin kaç beta hcg değerin canım.hayırlı olsun. Allah bizede nasip etsin kesemizi görmeyi. sonrasında da kalp atışları 2li tarama derken kucağımıza alarız inş. sağ salim. ilk gebeliğin mi ? beta değerlerin kaç çıkmıştı?
bende de bir ara oldu ama sonra tekrar beyaza döndü canım bol bol su içmeye çalış.kızlar acil cevabınıza ihtiyacım var bende sarı akıntı olmaya başladı önveden beyaz akıntı geliyordu ama şimdi sarıya döndü normal mi sizce
Baktık keseyi gördük çok şükür.inş bi sorun olmaz.dinlenmek konusunda içim rahattınız çok teşekkürler...bugün de evdeyim kar tatilinden çok şükür :) fırsat oldu:)Ben de mecburen yemek icin kalktim canim sonucta surekli yatilmiyor.ben de calisiyorum ama rapor aldim 1 hafta.bide 9 yasinda bir oglum da var onu okulagonderme hazirlama mecburen bende :) ama max yarim saat ayakta durmaya calistim her kalkisimdaVajinal ultrasonla baktirmadiysan benden tavsiye baktir canim kesenin yer hakkinda bilgi al o onemli cunku.
hepimiz aynı durumdayız canım merak etme banada kuaförde sordular pazar günü kaç aylık diye 5 haftalık dediğimde de ikiz olacak sanırım diyip gülüştük.Arkadaşlar benim.çok fazla şişliğim oluyor. 4 aylık hamile gibi dolanıyorum ve inmiyor.Ovsam da lavaboya gitsemde aynı. Millet inanmıyor 6 haftalık olduğuna. Sizde de var mı bu şikayetler
4+1 de 1160 cıktı benim değerim cuma günü tekrar yaptırcamdaha önce bir düşüğüm vardı canım. inşallah sizde en kısa sürede görürsünüz. Geçen hafta 847 idi bu hafta 7000'lere çıkmış progesteronda yükselmiş her şey sağlıklı gidiyor dedi doktorumuz. Snin kaç beta hcg değerin canım.