2015 Ekim Anneleri

Gecmiş olsun proloton depot mu verdi Allah bidaha yaşatmasın

hangi doktora gidiyosun canım memnun musun ?? bana yakın kolan hastanesi memnunsan bende denerim bi
Servet hanima canm servet tüccar. Gecen ay akintım çok diye gitmistim. Ilk defa çatala cikmistim korkudan bayilacaktim :)benimle cok guzel konustu. Ilgilendi.Rahatlatti beni zaten kontrole gittigimde yeni hamilelik olusmustu. Bakalim c.teside gidicem gittikce taniyacagim :) simdilik memnunum

cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda yoluna girer hersey.

Dün B'nde ilk kontrole gittim benimde kanamam lekem yok ama içerde kanama Görüntüsü var dedi ve hemen yaptır dedi B'nde 6 günde bir yaptırcam 10 gün sonra çağırdı
Anladım canım inşallah melekler hep bizle olur

CUMARTESİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM O ZAMAN TATLIM :)BENDE HAFTAYA GİDİCEM ÇÜNKÜ

çok tşk ederim canım ilgilendiğin için :) bayan erkek konusunda net değilim.benim için önemli olan işinde iyi ve sorularıma düzgün cvp verebilen bir doktor olmalı bende beylikdüzündeyim ve her an gidebileceğim yakınımda bi hastane olması her açıdan daha iyi bencede tatlım :)

Gunaydinn.allahim dun gece oyle bi kustumkii ustuste ama cok fenaydi.neden erken basladi kusmalrim anlmadim.ama cok sukur karin agrim gectii.

Kızlar Beylikdüzü civarında oturanlara kolan Hastanesi arzu hanımı tavsiye ederim kuzenim kadın doğum uzmani ama karşıda bana Arzu aydın Cuha yı tavsiye etti kardeşimin eltisi s ona gidiyor
Esenyurt içinse Doğa Hastanesi op.dr Fırat Ersan bu da kuzenim aile dostu bana Esenyurt yakın olduğu için Fırat beye gidiyorum. Her ikisi de çok ilgili doktor.. Nacizane tavsiyem kızlar.

kızlar hamilelik için testler yaptırdınız mı benim cmv igg antikorum 22 cıkmıs.pozitif inş önemli birşey değildir.yarın doktora gıdıcktım gıtmeden bı sızlere sorayım dedım.aranızda bu testlerı yaptıran var mı

dualaramız senınle canımm..guzel olcak merk etme

Slm kızlar ben gecen hafta carsamba gunu saglık ocagında beta testi yaptırdım degerim 11922.00 cıktı haftamda 4+5 ti. Bana biraz yuksek geldi bu deger anlamadım doktora cumartesi gunu gidecegiz. Sizin dusunceleriniz nedir
Acaba yuksek olması problemmidir.

canım bence yuksek degıl merak etme benımde adetımden ıkı gun gecmıstı daha degerım 700 e gelmıstı korkma doktor banada korkulacak bırsey yok demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…