- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Uffff sorma o akintiya sevinsem mi uzulsem mi bende bilmiyorumNe güzel canım sevindim. Arada benimde katılmaları oluyor hatta bugün dersten çıkar çıkmaz tuvalete kostüm hep kanama oldumu diye ama çok şükür rabbime sadece beyaz bir akinti geliyor.
Beyaz olması iyi bir şey hamilelikte beyaz akinti da belirti diye biliyorum canimUffff sorma o akintiya sevinsem mi uzulsem mi bende bilmiyorum
Gecmiş olsun proloton depot mu verdi Allah bidaha yaşatmasınKızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Amin canım evet yarin yapilacak üç günde birGecmiş olsun proloton depot mu verdi Allah bidaha yaşatmasın
Dün B'nde ilk kontrole gittim benimde kanamam lekem yok ama içerde kanama Görüntüsü var dedi ve hemen yaptır dedi B'nde 6 günde bir yaptırcam 10 gün sonra çağırdıAmin canım evet yarin yapilacak üç günde bir
Servet hanima canm servet tüccar. Gecen ay akintım çok diye gitmistim. Ilk defa çatala cikmistim korkudan bayilacaktim :)benimle cok guzel konustu. Ilgilendi.Rahatlatti beni zaten kontrole gittigimde yeni hamilelik olusmustu. Bakalim c.teside gidicem gittikce taniyacagim :) simdilik memnunumhangi doktora gidiyosun canım memnun musun ?? bana yakın kolan hastanesi memnunsan bende denerim bi
cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda yoluna girer hersey.Kızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Anladım canım inşallah melekler hep bizle olurDün B'nde ilk kontrole gittim benimde kanamam lekem yok ama içerde kanama Görüntüsü var dedi ve hemen yaptır dedi B'nde 6 günde bir yaptırcam 10 gün sonra çağırdı
CUMARTESİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM O ZAMAN TATLIM :)BENDE HAFTAYA GİDİCEM ÇÜNKÜServet hanima canm servet tüccar. Gecen ay akintım çok diye gitmistim. Ilk defa çatala cikmistim korkudan bayilacaktim :)benimle cok guzel konustu. Ilgilendi.Rahatlatti beni zaten kontrole gittigimde yeni hamilelik olusmustu. Bakalim c.teside gidicem gittikce taniyacagim :) simdilik memnunum
İnşallah cnm sağolcok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda yoluna girer hersey.
Selamm :) ben de beylikduzundeyim.medilife da ahmet akgun e gidiyorum. Gidenlerden bayagi olumlu yorum duydum.uzak bir yere gitmektense hemen gidebilecegim bir yer olsun istedim. Eger bayan doktoristersen yine medilife da selda ornek hanimoglu var.arkadasimin takibini ve dogumunu o yaptirmis. Memnun kaldigini soyledi.
Tamam canim :)CUMARTESİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM O ZAMAN TATLIM :)BENDE HAFTAYA GİDİCEM ÇÜNKÜ
:) benimde en ufak bi kokuda midem allak bullak oluyo artik :) ama midem bulanmadigi zaman korkuyorum neden bulanmiyo neden belirti yok diye :)Gunaydinn.allahim dun gece oyle bi kustumkii ustuste ama cok fenaydi.neden erken basladi kusmalrim anlmadim.ama cok sukur karin agrim gectii.
:) benimde en ufak bi kokuda midem allak bullak oluyo artik :) ama midem bulanmadigi zaman korkuyorum neden bulanmiyo neden belirti yok diye :)
Kızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Slm kızlar ben gecen hafta carsamba gunu saglık ocagında beta testi yaptırdım degerim 11922.00 cıktı haftamda 4+5 ti. Bana biraz yuksek geldi bu deger anlamadım doktora cumartesi gunu gidecegiz. Sizin dusunceleriniz nedir
Acaba yuksek olması problemmidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?