2 ocakk29 Aralik 2014
sizin?
hosgeldin :)herkese merhaba guzel anneler ve tatli kuzulari bende aranizda olmak istiyorum bundan sonra kabul ederseniz benimde satim 1 ocak 5. haftamizdayiz bebek kesemizi gorduk ins darisi kalp atisi ve saglikla kucaginiza almaya diyelim benim 2 yasinda birde kizim var ona ragmen cok cok heyecanliyim ins hep guzel haberler paylasalim burada
olsun canım önemli değil, dileklerin için teşekkür ederim.Canım kusura bakma doğru ifade edememişim ben eş açısından demiştim. Rabbim şifa versin. İnşallah saglicakla kucağına alırsın
Bende seninle aynı durumdayım canım ben keseyi görmek için yarın gidecem kalp atışlarını görmeden de kimseye söylememe kararı aldık eşimle. Yaşadığın korkunun ve endişenin aynısını yaşıyorumkeseyi gormek icinde cumartesi gidicem insallah. Insanin icinde suphe hic bitmiyor ki hic doymuyor yok degerim yukselsin yok keseyi gorelim yok kalp atisidaha kimseyle paylasamadik bile guzel haberi
Aminnn sagol kuzum benimHEM KALP SESİNİ DUYMUŞ OLURUM Dİ Mİ 10 GÜN SONRA FİLAN :) SENİNDE BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN ALLAHIM HEPİMİZİ SAĞ SALİM EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN İNŞ
Bizde soyledik ya rabbim utandirmasinAyyy ben cok sabursizim sanirim.herkese olmasadaa ailelere ve yakib arkadas cevremlee paylastim
Cnm benim sakin ol insallah yok bisey yarin guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben bugun 5 haftalik oldum sanki belirti yok gibi bende bir sorun yoktur değil mi gögüslerde ki ağrı falan artık sadece dokuzuncu oluyor azaldı ilk zamanki gibi değil dün dışında çok yorgunluktan yoktu. Bana normal gibi gelmedi sanki korku düştü içime yarın keseyi görmeye gidecez doktorum la konuştuk kanama yoksa sorun yoktur dedi ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim öyle olmaz değil mi doktor kimyasal olsa değerlerin 100 ' leri aşmayı dedi.
Canim belirtiler degisiklik gosterebiliyo herhalde. Bende adetten 8 gun once karin kasık agrilariyla anladim zaten bi kac güne ogrendim. mide bulantisi ve kasıklarima ara sira giren agri disinda henuz belirti yok goguslerde buyume hassaiyet falan. Istiyorumki canim yansin midem bulansin yeterki orada oldugunu bileyim :)Kızlar ben bugun 5 haftalik oldum sanki belirti yok gibi bende bir sorun yoktur değil mi gögüslerde ki ağrı falan artık sadece dokuzuncu oluyor azaldı ilk zamanki gibi değil dün dışında çok yorgunluktan yoktu. Bana normal gibi gelmedi sanki korku düştü içime yarın keseyi görmeye gidecez doktorum la konuştuk kanama yoksa sorun yoktur dedi ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim öyle olmaz değil mi doktor kimyasal olsa değerlerin 100 ' leri aşmayı dedi.
Bende mide bulantısı falan yok daha ama ne bileyim sadece arada bel ağrım var etrafta okuyunca duydukca sanki bende bir eksiklik var gibi geliyor hep.Canim belirtiler degisiklik gosterebiliyo herhalde. Bende adetten 8 gun once karin kasık agrilariyla anladim zaten bi kac güne ogrendim. mide bulantisi ve kasıklarima ara sira giren agri disinda henuz belirti yok goguslerde buyume hassaiyet falan. Istiyorumki canim yansin midem bulansin yeterki orada oldugunu bileyim :)
Kızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Inşallah canim Teşekkürler dua edin yarın güzel haberler vereyim bende size bu gece bitse bir an önce doktora gitsek Kese mızı gorsek rahatlasam.Cnm benim sakin ol insallah yok bisey yarin guzel haberlerini bekliyoruz
ben avcılarda oturuyorum canım beylikdüzü kolon hastanesine gidiyorum.
Bende ayniyim canim karninda agri kasilma oluyor mu? Benim en basindan beri zaten cok ciddi belirtim olmadiKızlar ben bugun 5 haftalik oldum sanki belirti yok gibi bende bir sorun yoktur değil mi gögüslerde ki ağrı falan artık sadece dokuzuncu oluyor azaldı ilk zamanki gibi değil dün dışında çok yorgunluktan yoktu. Bana normal gibi gelmedi sanki korku düştü içime yarın keseyi görmeye gidecez doktorum la konuştuk kanama yoksa sorun yoktur dedi ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim öyle olmaz değil mi doktor kimyasal olsa değerlerin 100 ' leri aşmayı dedi.
Ne güzel canım sevindim. Arada benimde katılmaları oluyor hatta bugün dersten çıkar çıkmaz tuvalete kostüm hep kanama oldumu diye ama çok şükür rabbime sadece beyaz bir akinti geliyor.Bende ayniyim canim karninda agri kasilma oluyor mu? Benim en basindan beri zaten cok ciddi belirtim olmadihatta bende dun korkarak beta hcg olcturdum ama sonuc gayet guzel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?