2015 Ekim Anneleri

canım seninki tahmini kaç haftalık değerin nedir acaba ?
Benim siklusum 35 gün , 23.ocakta yumurtladım , 6 şubatta test yaptırdım 84.6 , 8 şubatta 228 , 10 şubatta 400,5 çıktı canım , haftamı bilemiyorum hiç , sanırım 4 haftalık

Son düzenleme:
Benim siklusum 35 gün , 23.ocakta yumurtladım , 6 ocakta test yaptırdım 84.6 , 8 ocakta 228 , 10 ocakta 400,5 çıktı canım , haftamı bilemiyorum hiç , sanırım 4 haftalık

10 şubat ta 400,5 di mi ???büyük olasılıkla aynı ilerliyor gebeliğimiz :) aynı zamanlarda doğum yapabiliriz... ben doktora daha gitmedim daha 5 haftadan önce görünmezmiş kese sanırım beklemek çok zor

10 şubat ta 400,5 di mi ???büyük olasılıkla aynı ilerliyor gebeliğimiz :) aynı zamanlarda doğum yapabiliriz... ben doktora daha gitmedim daha 5 haftadan önce görünmezmiş kese sanırım beklemek çok zor

Ay yanlış olmuş O tarihlerin hepsi şubat. Senin batın satın benimkiyle aynııı mıı , aynıysa değerlerin nasıl çıktı ki , 400 e az dedii doktor diye üzülmüştüm sonra biraz konuşunca rahatladım ve oluruna bıraktım .)

Henüz doktor seçmedim ben? Doktor seçerken nasıl karar verdiniz? Şimdiye kadar rutin kontroller için üni. Hastanesine gidiyordum ilk kontrol için de oraya gittim. Ama daimi doktor olarak ne yapsam karar veremedim

BENİM BAT 11 ŞUBAT BEN KAN TAHLİLİMİ 8 ŞUBATTA YAPTIM ADET GÜNÜM GELMEDEN VE 375,08 ÇIKTI.BU GÜN TEKRAR YAPICAM TEST 2 GÜNDE ARTMASI GEREKİYOMUŞYA BAKALIM NASIL OLDU

Henüz doktor seçmedim ben? Doktor seçerken nasıl karar verdiniz? Şimdiye kadar rutin kontroller için üni. Hastanesine gidiyordum ilk kontrol için de oraya gittim. Ama daimi doktor olarak ne yapsam karar veremedim

NERDE YAŞIYOSUN TATLIM BENDE O KONUYU ÇOK KAFAMA TAKIYORUM NEREYE GİTSEM KARAR VEREMİYORUM HİÇ

BEN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEYİM TATLIM. AMA NEREYE GİTSEM BİLEMİYORUM HİÇ HASTANE KONUSUNDA
Arkadaşlar ben çok araştırdım ben ankaradayım tercih konusunda tek diyeceğim doğuma kadar devam edebileceğiniz gebeliğinizin detaylarıni bilen bir doktor ile devam etmeniz o yüzden iyi araştırmak lazım samimi sorularınıza cevap bulabileceğiniz biri olursa daha rahat edersiniz hassasiyet gebeliğin 4.haftası başlıyo RAbbim hepimize sağlık versin :)

sat 5 ocak ama 17 sinde asilamam yapildi döngüm 26 gun oluyo bu durumda :) senin sat kaci
evet verdi cok guzel bi duygu :)
Benim sat 1 ocak kese kac mm miş canım kan testi falan istedi mi :) iyi sabrettin cuma kalp atışlarını duycam bende..KAhveyi kestim ben bilgiler için teşekkür ederim hayırlı olsun tekrar

Benim sat 1 ocak kese kac mm miş canım kan testi falan istedi mi :) iyi sabrettin cuma kalp atışlarını duycam bende..KAhveyi kestim ben bilgiler için teşekkür ederim hayırlı olsun tekrar
ya bilmiyorumki ultrason kagidinda bi suru rakam yaziyo anlamadim :)
haftaya carsamba bende :)
tabi 4 tup kan verdim bi suru kan sayimi demir b12 tsh glukoz üre keratin ve toxoplazma bakildi canim

BEN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEYİM TATLIM. AMA NEREYE GİTSEM BİLEMİYORUM HİÇ HASTANE KONUSUNDA
Selamm :) ben de beylikduzundeyim.medilife da ahmet akgun e gidiyorum. Gidenlerden bayagi olumlu yorum duydum.uzak bir yere gitmektense hemen gidebilecegim bir yer olsun istedim. Eger bayan doktoristersen yine medilife da selda ornek hanimoglu var.arkadasimin takibini ve dogumunu o yaptirmis. Memnun kaldigini soyledi.

Selam kizlar, bende bugun doktora gidebildim. Su an 5. haftamizdaymisiz, benim adetim gec oldugu icin normalde bebekte gec döllenmis, 28 günde bi adet olmus olsaydim su an 6 haftalik olacakti.
Keseyi gördük ama bebegi görmek icin haftaya gidicez.
Hayirlisi ile bebegi görmekte nasib olur insallah.

Rabbim tüm bekleyis icinde olanlara, hayirli haberle yüzünü güldürsün...

Son adet tarihiniz nedirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…