Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım bizde bugün 6+3 olduk doktor pztsî gel kalp atışına bakacağız demişti yarın gideceğim allahın izniyle inşallah görürüm çok heyecanlıyımGünaydınlar bizde 7. haftanın içindeyiz çok şükür bulantı yok. İnşallahta böyle devam eder.
Görürsünüz tabi canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bizde 7+0 da gidicez önümüzdeki hafta cts. Sonrada darısı bizim başımıza inşallah. Bir dahaki randevumuz ikili tarama olur artık.günaydın canım bizde bugün 6+3 olduk doktor pztsî gel kalp atışına bakacağız demişti yarın gideceğim allahın izniyle inşallah görürüm çok heyecanlıyım
Görünür bence.ama bhcg yüksek ise.3000 in üzerinde. İse.ben cumartesi gideceğim muhtemelen o gün 15000 civarında olacak kalp.atışını dahi duyarız dedi :) inşallah inşallahAy canım benimde adetim 3 ocaktı. Artık gitsem görünür mu benimde acaba ya. Bide karından görülsun istiyorum.
inşallah canım inşallah ikili tarama kaçıncı haftalarda oluyo acabaGörürsünüz tabi canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bizde 7+0 da gidicez önümüzdeki hafta cts. Sonrada darısı bizim başımıza inşallah. Bir dahaki randevumuz ikili tarama olur artık.
11inci haftada oluyo canıminşallah canım inşallah ikili tarama kaçıncı haftalarda oluyo acaba
inşallah canım inşallah ikili tarama kaçıncı haftalarda oluyo acaba
Teşekkürler canım. Bakalım perşembe gel kesesi görürüz dedi aslında sayıda belli olurmuş ama kesin olsun dedi. Ilk gebeliğin hüsran olunca korkuyorum bundahayırlı olsun canım. Kese alttan muayene ile göründü benim muhtemelen seninde görünür değerler gayet iyi bence:) tekrar hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Bende çıktı kan pihtilasmasi canım düşüşten sonra bakıldı. Hamileyken bakilmiyor diye biliyorum canım.Kan pıhtılaşması için ne zaman ne testi yapılıyor?
Hamileyken yapılmıyor diye biliyorum o testi canım Sekiz dokuz ünite kan alınıyor çünkü ben yaptırmıştır.Selam kızlar
Çarşamba gunu beta hcg degerim tıp merkezinde 1023 çıkmıştı. Dün üni hastanesine gittim beta hcg >1000 ve dil-hcg2 değeri 2185 cikti sonuç. Doktor keseyi gördü 4.5 mm
Dil-hcg2 ne oluyor internetten anlayamadım
Bir de kan pihtilasmasi için ne zaman ne testi yaptırmak gerekiyor?
Hayırlı olsun canım. Silikon olsa çıkmışsa hamile sin demektir. Bir kaç gün koyulasir.Benim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İnş hamileyimdir. ara ara karnıma ağrı vuruyor korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim olcak inş. Hareketlerimi baya kısıtladım bişey olur diye ne yapmam gerekiyor sizce
Sağolasın hepimizin hakkında hep hayırlısı olsun inşallah, inşallah sağlık ve selametle bebeklerimizi kucağımıza alırız . bugün temizlik bitti şükür öbür hafta sonu taşınacagız şu on günü atlatsam. Bende biraz nezlede var çok halsiz düştüm bugün. Temizlik malzemesi kokuları beni mahvetti. Kasıklarımda hep sızı vardı bugün çok şükür eve gelip dinlenince geçti biraz. baya bekledik, bize süpriz yaptı bebeğim. inşallah Rabbim hepimizi korusun.Canım hayırlı olsun şimdiden aynı günlerimiz benim de silik cıktı ama ben çok şükür test yaptırdım. Ev taşıma olayında dikkat etmeni öneririrm .Hakkın da hayırlısı Şimdiden tebrik ederim:)
Çok ağır işler yapma mümkün olduğunca bende 2ay önce taşımdım yorgunluğunu bilirim kolay gelsinSağolasın hepimizin hakkında hep hayırlısı olsun inşallah, inşallah sağlık ve selametle bebeklerimizi kucağımıza alırız . bugün temizlik bitti şükür öbür hafta sonu taşınacagız şu on günü atlatsam. Bende biraz nezlede var çok halsiz düştüm bugün. Temizlik malzemesi kokuları beni mahvetti. Kasıklarımda hep sızı vardı bugün çok şükür eve gelip dinlenince geçti biraz. baya bekledik, bize süpriz yaptı bebeğim. inşallah Rabbim hepimizi korusun.
Aman canim cok dikkatli olalim gecmis olsun migde bulantisi bendede ayni durumdaSelam kızlar haftasono pek giremedim ama mesajları tek tek okudum. Mide bulantısı bende ara ara oluyor özellıkle arabaya binincE. Yemek tdmeden önce ağzıma birşey süresim gelmiyor ama yemeğe baslayınca rahatlıyorum. Şuanda sevdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum önümde durmasına rağmen elim gitmiyor.
Birde cumartesi sabah fayansta kaydım ve düştüm popomun üzerine düştüm yer sabunlu kalmış terliğimde kayganmış Allahtan iki ayağımda kaymış yoksa bacağım açılır ya da karnımın üzerine düşerdim. Çok korktum ama kanama olmadı ağrı da.
cuma günü kan testleri yaptırdım sonucunu yarın alacağım, düşük riski için yaptı doktor sanırıö bahsettiğiniz kan pıhtılaşması içinde yaptı toplam 5 test. keseyi görmek için de hala beklemedeyim bakalım.
Cnm benimkide tup bebek transferin 14.gunu 278 di benimkiBilmiyorum canım ben adete 7 gün kala 61,95 ile öğrendim. Zaten tüp bebek ve 2 tane transfer edildi. Cts son kez kan vereceğim sanırım inşallah katlamıştır değerim. Şimdiki değerlerime göre tek gibi duruyor.
Kan pihtilasmasi icin 1 kez kan verdim ben oyle yaptirdim cnm ozel lab da cok sukur cikmadi biseyHamileyken yapılmıyor diye biliyorum o testi canım Sekiz dokuz ünite kan alınıyor çünkü ben yaptırmıştır.