• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

selam kızlar bende 2. bebeğimin müjdesini aldım bugun.bi tane 4 yasında kızım var allah izin verirse ekimde bı evladım daha olacak. vakit buldukça sizinle burada sohbet etmek istiyorum. allah hepimizin evladını kucağımıza almayı nasip etsin... :anneadayı:
amin canım aramıza hosgeldin

hosbuldum cok saol canim.ya bisi sorucam size benim degerim 20cikmis yumurtlamadam sonraki 15.gunde cikan bu deger dusukmu.gecen ayin 7siydi son adetim ama tabi yumurtlamaya gore 2haftalik sanirim yumurtlamada 22sindeydi.tedirgin oldum netten arastirinca daha yuksek olanlarda var sizin nasildi

hosbuldum cok saol canim.ya bisi sorucam size benim degerim 20cikmis yumurtlamadam sonraki 15.gunde cikan bu deger dusukmu.gecen ayin 7siydi son adetim ama tabi yumurtlamaya gore 2haftalik sanirim yumurtlamada 22sindeydi.tedirgin oldum netten arastirinca daha yuksek olanlarda var sizin nasildi
bence hiç tedirgin olma 5in üstü gebe sayılıyo daha çok erken olduğu için olabilir ama çok takılırsan testı tekrarlatırsan artışa göre yorumlayabilirsin:KK64::KK64:

hosgeldin canim
gec dollenme olmustur bence ondan deger dusuktur cunku eger yumurtlama tarihinde olsaydi daha yuksek cikardi buyuk ihtimalle 1 hafta falan gec yumurtlamis olabilirsin ama eger ikiye katliyosa hic bir sorun yoktur kafana takma :)

Biraz önce ne geldi aklıma:) bence bi çoğumuz eylül sonu doğururuz :) hep ekim başı tarihler ki ben sezeryan olucam kesin eylül ...sağlıklı olsun da tabi eylül olur ekim olur

Biraz önce ne geldi aklıma:) bence bi çoğumuz eylül sonu doğururuz :) hep ekim başı tarihler ki ben sezeryan olucam kesin eylül ...sağlıklı olsun da tabi eylül olur ekim olur
evt canım benimde aklıma gelmişti hatta kızım olurda eylülde doğarsa isöini eylül veririm die düşünmüştüm:)

hosgeldin canim
gec dollenme olmustur bence ondan deger dusuktur cunku eger yumurtlama tarihinde olsaydi daha yuksek cikardi buyuk ihtimalle 1 hafta falan gec yumurtlamis olabilirsin ama eger ikiye katliyosa hic bir sorun yoktur kafana takma :)
evet dogru olabilir canim gec dollenme olarak dusunmedim aslinda ama degere bakinca olma ihtimali var artik hafta ici tekrar gidicem umarim artmjs sekilde gorurum sonucu :anneadayı:

Bu arada benim.Adet tarihimi 4 ocaktan hesapldı doktor. O gün lekelenme olmuştu 7 sine kadar 7 sinde adet olmuştum.doktor da 4 ocağı baz aldı. Yani bugün 5+0 olduk :)

günaydın Ekim anneleri benimde kızımda midem hiç bulanmamıştı ve nasıl iştahım açılmıştı bu defa yaklaşık 1 haftadır midem çok kötü.yarın ilk defa gidicem doktora bugün hiç zaman geçmeyecek bana

Ogluma hamileykenn 3 ay yatalak gibi yattim cokk kustum herseye migdem bulanirdii hattaa kendii sacimaa.dogum sabahii kustum gittim hastaneye okadar.bu hamileligimde bakalim ne olcak ins bulanma utku oglum 9 aylik henuz bana xok ihtiyacii varr

günaydın Ekim anneleri benimde kızımda midem hiç bulanmamıştı ve nasıl iştahım açılmıştı bu defa yaklaşık 1 haftadır midem çok kötü.yarın ilk defa gidicem doktora bugün hiç zaman geçmeyecek bana
hepimiz inan anlıyoruz seni bu forumunda en güzel yanı bu değilmi :) hepinize günaydın bu arada güzel haberlerini bekliyoruz

Bu arada benim.Adet tarihimi 4 ocaktan hesapldı doktor. O gün lekelenme olmuştu 7 sine kadar 7 sinde adet olmuştum.doktor da 4 ocağı baz aldı. Yani bugün 5+0 olduk :)

Ay canım benimde adetim 3 ocaktı. Artık gitsem görünür mu benimde acaba ya. Bide karından görülsun istiyorum.

Back