2015 Ekim Anneleri

Gecmis olsun hepinizede acil sifalar dilerim bebislerinize..bizde gecen hafta carbamba sunnet olduk ilk 3gun zor gecti ilk gun cok pisman oldum yaptirdigima cok uzuldum aglayinca ama simdi iyi sukur geciyor yavas yavas bugun 13aylik olduk ama hala yurumuyoruz elin tutunca falan yuruyor ama kendi yurumuyor

Hayırlı.olsun canim rahat eder oğlun sünneti de atlattınız ne mmutlu..eer geç yuruyecekler bizler acele ediyoruz Allah in izniyle..

Teşekkür ederim
Siz de 2 gün tatil miydiniz bana çok iyi geldi :)
Yok canım nerdee ben ilkokuldaydim bu sene de liseye gorevlendirdiler ihtiyactan dolayı keşke ortaokulda çalışsaydım bu hafta o anlamda dinlenmeye çok ihtiyacim vardi kızım 7. dişini çıkaracak geceleri onun uykusuzlugu var yorgundum hafta boyu. yine bir dörtlüyü hep birlikte çıkarıyor iki hafta önce cikmaya başladı iki diş çıkardı alttaki ikili geliyor şimdi de. çok şükür yine gece uykusuzlugu dışında bir şeyimiz yok şükrediyorum halime. yürüme çalışmaları da son gaz devam ediyor yürüyor ama farkina varınca kendini atacak bir yer ariyor çok korkuyor

Ben de 7.dişimizi dün gördüm. Alttan çıkmış. Dişleri şükür rahat çıkarıyoruz. Bizde 3-4 adım atıp yere iniyoruz. Ve çok hızlı emekliyor. Yetişemiyorum:)
Çok temkinliyiz yürüme konusunda sürekli elini bana uzatıyor.

merhaba kızlar, çok yoğunuz hayat çok koşturmacalı,sizde de öyle sanırım,benim kız 11 e kadar fırıl fırıl koşturuyor, hiç durmuyor,haşatım çıkıyor artık,küçükken mışı mışı 9 da uyurdu sabaha kadar 2 kez kalkardı,şimdi zevkine kakıyor,odasını da ayırdım nafile,gece tuvaetin kapısında bekliyor beni :)

masallah, bizimki koşuyo, karyoladan bile iniyor ama hiç oturmak bimediğinden sürekli düşüyor,daha bugün arka koltuktan yuvarlandı düştü,oturmak da istemiyor,mama sandayesine bağlıyorum,arkamı dönüyorum,çıkmış,masada tabaklara saldırmış :)çok çok yiyoruz ama hiç kilo almıyoruz :)

Koşma mı:) ne ara yürüdünüz.
Bizde 2 gündür başladık yürümeye kontrolsüz bir hızla gidiyoruz
Yemesi gerekeni yiyor ama kızımın kilosu fazla.
İki çocuğun mu var? Profilinde 2.kızım geliyor yazıyor. Hamile misin? :)

ha ha o nu eskiden yazmışım 2 kızım var canım,1 ekimli kızım,10 ekimden beri yürüyor :)

Kilosu az değilki benin kızım 9 ekim doğumlu 11.370 kg ve 80cm dr kilosuna fazla diyor. Hatta bize yediklerine göre bünyesi kilo almaya elverişli dedi.
bize de metabolizması hızlı diyor hıçkırıncaya kadar yiyor çünkü, doğduğu günden beri göbüş hep şiş

bize de metabolizması hızlı diyor hıçkırıncaya kadar yiyor çünkü, doğduğu günden beri göbüş hep şiş

Daha çok yiyorsa onunla ilgilü olabilir.
Ne yemesi gerekiyorsa kızıma onu veriyorum. Hiç geri çevirmez. Kase sonuna kadar biter. Ağzını da şapırdatır yerken:)

Daha çok yiyorsa onunla ilgilü olabilir.
Ne yemesi gerekiyorsa kızıma onu veriyorum. Hiç geri çevirmez. Kase sonuna kadar biter. Ağzını da şapırdatır yerken:)
emziriyor musun peki,benimki yediklerinin haricinde gece emer 2 kez,1 kez de 120 m falan süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…