selam kızlar, bayaadır giremedim. biz iyiyiz çok şükür :) 2.5 hafta oluyor,1yaş aşılarını yaptırdık. akşamına ateşlendi ve 2 hafta ateşli kaldı. sanırım aşı yaptırdığımızda nezle mikrobunu almış daha hastalanma aşamasındaymış, üzerine aşı da olunca oooh gelsin ateşler, uykusuz geceler.. baştan burnundan sesler geliyordu fokur fokur ama akmıyordu, kulağına vurdu sanırım kulakları kızarmış, sağ kulağında sıvı da gördüm dedi doktor. zaten kızçemin 2 tanecik dişi var, diğerleri de çıkmaya çalışıyorlar. hepsi birleşince 2.5 haftadır perişan oldu kuzum. ateşi 3-4 gün önce geçti daha. şimdi burnu akmaya başladı biraz rahatladı, geniz akıntısından dolayı da biraz öksürüyor. atlattık sayılır artık.
Güneş ayağa kalkıp 2 adım atıyor sonra düşüyor :) 3.adımı görmedik daha :) konuşma da yok, arada bababa var bi de kedi diyo:) söylediği en net şeyin kedi olması biraz kalp kırıcı olsa da :) evdeki kedimizle mükemmel anlaşıyorlar ve çok sevimliler. kediyi görünce seviniyo, ağlıyorsa kesiyor, huysuzsa gülüyor. bi de arada gidip ayyyyy ayyyyy diyerek başını okşuyor :)
üzerini örtmeme, örtünce anında ağlayıp uyanma, başına kapşon bile geçirmeme, illa ki kendim yemeliyim inadı, ayakta çorap durdurmama.... bunlar bizde de olan şeyler.