Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hoşgeldin cocuklar hareketlendi çoğumuz çalışmaya başladık bu dönem ondan kaynaklı girmeye çok fırsat olmuyor. evde islere yardım eden bir bakicim oldugu halde hicbir şeye zaman yetistiremiyorum kızım diş cikarmaya calisiyor onun geceleri uykusuz birakma durumlari da yoruyor sizde durumlar nasıl yürümeye basladiniz miMerhaba arkadaşlar nerelerdesiniz ya iyice ses soluk kesildi. ben sizleri görmeyince buralarda çok sıkılıyorum. kendimi vallahi yalnız hissediyorum. bir çoğumuz arada açıp bakıyoruz benim gibi büyük ihtimalle. nolur yazın.
✌
İyiyiz canim uğraşıyoruz valla. ekmek yapma makinesi bilmiyorum canım kayinvalidem normal fırında bile yapıyordu. kahvaltı konusunda farklı bir şey yok bende ya kizim bu ara iştahsızlık yaşıyor her seyi de yemiyor hele karisik tatlari hic. o yuzden en sade halleriyle yediriyorum her seyi maalesef yardimci olamiyorumİyi akşamlar kızlar nasılsıınız:)
Size iki sorum var. Ekmek yapma makinesi kullanan var mı? Kızıma evde ekmek yapmak istiyorum.
Kahvaltı alternatifleriniz neler? Değişik tarifleriniz var mı?
Teşekkürler :)
Fırında pişirme konusunda çok başarılı olduğumu söyleyemem:)İyiyiz canim uğraşıyoruz valla. ekmek yapma makinesi bilmiyorum canım kayinvalidem normal fırında bile yapıyordu. kahvaltı konusunda farklı bir şey yok bende ya kizim bu ara iştahsızlık yaşıyor her seyi de yemiyor hele karisik tatlari hic. o yuzden en sade halleriyle yediriyorum her seyi maalesef yardimci olamiyorum
Hasta canim dişleri de zorluyor çıkmak için ondan kaynaklı sanırım istahimiz böyle. buna da şükür Hiç yemiyor degil yiyor yine de. nerede canım oyun grubu iyi yapiyorsunuz bizim arkadaslarimizin cocuklari var ayni yasta zaman zaman onlarla gorusuyoruz en fazla. bu arada merak ettigim birkaç sey var duru kendi vucuduyla ilgili çok hassas ve farkındalık sahibi şöyle ki kafamiza basit lastik tokalar dahil hicbir şey takamiyoruz geceleri uzerine ince bir battaniye bile kapatamiyorum aninda farkedip agliyor sizlerin cocuklarinda da böyle durumlar var mi. bir de yemek konusunda illa kendim yiyecegim diyor et türü şeylerde falan veriyorum yiyor da corbalari falan nasıl yapacagim kizima yedirecegim bilmiyorum beni cok zorluyor. esime diyorum iki yas sendromunu saniyorum ki cok agir yasayacagiz diye. sizde de durumlar böyle miFırında pişirme konusunda çok başarılı olduğumu söyleyemem:)
Duru' muzun iştahtı iyiydi bebekken dönemseldir belki annesi. Güneş çok iştahlı bu da beni korkutuyor. Bazende yemesin istemesin diyorum ama hiç hayır demiyor.
Bu arada biz haftanın bir günü oyun grubuna gidiyoruz:)
Üst kapatma sıkıntısı bizde de var canım. Akşam uyuyor 1 saat sonra üzerini kapatabiliyorum. Onu da hissediyor. Gece uyandığımda üzeri hep açık oluyor. Kapatmaya korkuyorum uyanıyor.Hasta canim dişleri de zorluyor çıkmak için ondan kaynaklı sanırım istahimiz böyle. buna da şükür Hiç yemiyor degil yiyor yine de. nerede canım oyun grubu iyi yapiyorsunuz bizim arkadaslarimizin cocuklari var ayni yasta zaman zaman onlarla gorusuyoruz en fazla. bu arada merak ettigim birkaç sey var duru kendi vucuduyla ilgili çok hassas ve farkındalık sahibi şöyle ki kafamiza basit lastik tokalar dahil hicbir şey takamiyoruz geceleri uzerine ince bir battaniye bile kapatamiyorum aninda farkedip agliyor sizlerin cocuklarinda da böyle durumlar var mi. bir de yemek konusunda illa kendim yiyecegim diyor et türü şeylerde falan veriyorum yiyor da corbalari falan nasıl yapacagim kizima yedirecegim bilmiyorum beni cok zorluyor. esime diyorum iki yas sendromunu saniyorum ki cok agir yasayacagiz diye. sizde de durumlar böyle mi
Ya cok erken degil mi canim? fenalardayiz ya. bizim de tüm gece açık dediğin gibi. güneş de hızlı öğrenmeye başladı mı şu an her yaptığımızı tekrar etmeye çalışıyor kızım hayvanlarin seslerini cikariyor neredeyse iki aydir kitabinda hsyvanlardan yilani görünce ssss yapiyor bakici ablamiz farketmiş:) egitici köpekçiğin müziklerini açıp dans ediyor vücudundaki organlarini gösteriyor. her gün yeni bir davranisini görmek çok hosumuza gidiyorÜst kapatma sıkıntısı bizde de var canım. Akşam uyuyor 1 saat sonra üzerini kapatabiliyorum. Onu da hissediyor. Gece uyandığımda üzeri hep açık oluyor. Kapatmaya korkuyorum uyanıyor.
Kendi yeme isteği henüz yok eline versem yiyor ama israr etmiyor.
Biz sokakta patik giyme konusunda çok sıkıntılıyız. Çorapla geziyor bu soğukta.
Pusete ve mama sandalyesine çok çok zor oturuyor. Özerklik dönemleri küçük küçük başlıyor sanırım:)
Oyun grubuyla ilgili de sormuşsun onu görmemişim canım. Hem müzik hem hareket var. Kızım eğleniyor ayrı ben ondan daha çok eğleniyorum:) aktiviteler anneyle birlikte. Diğer annelerle konuşmak da keyifli oluyor.Ya cok erken degil mi canim? fenalardayiz ya. bizim de tüm gece açık dediğin gibi. güneş de hızlı öğrenmeye başladı mı şu an her yaptığımızı tekrar etmeye çalışıyor kızım hayvanlarin seslerini cikariyor neredeyse iki aydir kitabinda hsyvanlardan yilani görünce ssss yapiyor bakici ablamiz farketmiş:) egitici köpekçiğin müziklerini açıp dans ediyor vücudundaki organlarini gösteriyor. her gün yeni bir davranisini görmek çok hosumuza gidiyor
Bende yoğun çalışan bir anneyim canım ve benim bebisde geceleri çok uyanıyor malesef en az 2 saatte bir uyanıyor ve meme istiyor. sabahları zombi gibi oluyorum. bide en erken 10:30 da uyuyor. biz 11 aylıktan beri yürüyoruz ama hiç emeklemedi bu yüzden baya zorluk çektik. 8 tane disimiz var. hala anne demiyor. en çok baba,ham ve hınn düt diyor. Başkada bir numaramiz yok. iştahı artık azaldı büyüme hızı düştüğü için normal karşılıyorum çok az yiyiyor. elma ve üzüm çok seviyor. inek sütüne alışamadı. kendi yemek istiyor bizimkide biraz inat bir çocuk. her dediği olsun istiyor. ben hala çok yoruluyorum demekki annelik boyleymis... 2. yi falan düşünemiyorum. herkes hemen yap diyor vallahi kaldırmak zor gibi ve zaten 2. seseryandan çok korkuyorum... Allah bebislerimize sağlık uzun ömür versin inşallah.Canim hoşgeldin cocuklar hareketlendi çoğumuz çalışmaya başladık bu dönem ondan kaynaklı girmeye çok fırsat olmuyor. evde islere yardım eden bir bakicim oldugu halde hicbir şeye zaman yetistiremiyorum kızım diş cikarmaya calisiyor onun geceleri uykusuz birakma durumlari da yoruyor sizde durumlar nasıl yürümeye basladiniz mi
Ayni durumdayiz canım umarim biraz olsun alisirlar da biraz rahatlariz.Galiba bütün bebisler aynı benim oğlumda bütün gece üstü açık yatıyor orttugun an agliyarak uyanıyor. kafasına kapson bile taktirmiyor karda kışda beresiz nasıl dolanır bilmiyorum.
Erken yürümüşsünüz maşallah benim kiz çok sağlamcı o yüzden fiziksel ozelliklerde hep gerideyiz biz de emeklemeden yürüyecek diye bekliyorduk araya emeklemeyi sokunca geri kaldik. konuşma konusunda diğer bebekler nasıl bilmiyorum ama kizim anne baba anneanne dede mama alkis gel tamam falan diyor kopek koyun ve yilan sesi cikariyor oyun kartlarında kitaplarında bu hayranları ayirt ediyor evdeki neredeyse tüm esyalari tanıyor sordugumuzda gosteriyor. odalarin isimlerii biliyor mesela babasi ilgilenirken ben başka odada oluyorum babası annen su odada mı acaba diye odanin ismini söylüyor direkt olarak oraya gidiyor durumlar böyle bizdeBende yoğun çalışan bir anneyim canım ve benim bebisde geceleri çok uyanıyor malesef en az 2 saatte bir uyanıyor ve meme istiyor. sabahları zombi gibi oluyorum. bide en erken 10:30 da uyuyor. biz 11 aylıktan beri yürüyoruz ama hiç emeklemedi bu yüzden baya zorluk çektik. 8 tane disimiz var. hala anne demiyor. en çok baba,ham ve hınn düt diyor. Başkada bir numaramiz yok. iştahı artık azaldı büyüme hızı düştüğü için normal karşılıyorum çok az yiyiyor. elma ve üzüm çok seviyor. inek sütüne alışamadı. kendi yemek istiyor bizimkide biraz inat bir çocuk. her dediği olsun istiyor. ben hala çok yoruluyorum demekki annelik boyleymis... 2. yi falan düşünemiyorum. herkes hemen yap diyor vallahi kaldırmak zor gibi ve zaten 2. seseryandan çok korkuyorum... Allah bebislerimize sağlık uzun ömür versin inşallah.
Esmacım selam nasılsın. Sen nerelerdesin nasılsın? Ay seninle ilgili heo kayınvalidenin kötü huyları kalmış aklımda Nasıl hala birlikte mi yaşıyorsunuz. İnşallah oğlunu ağıztadıyla büyütebilmişsindir.Yaaa ne kadar uzun süre oldu buraya yazmayalı ne kadar özlemişim ama sonunda şifremi bulabildim ve tekrar geldim hemde oğlumu büyütüp geldim nasılsınız bebiş ler nasıl inşallah iyisinizdir herkese hayırlı geceler diliyorum huzurlu geceleriniz olsun ☺☺
Ben balık yağı vermiyorum canım. Dr hiç öyle birşey demedi. Haftanın iki günü balık yiyor.Ooo eski dostlar yavaş yavaş sahnelere inmişler. hoş geldiniz. kızlar bebisine balık yağı veren varmı. ben bebise hiç balık ta vermiyorum. siz nasıl yapıyorsunuz.
Ben de balık yagi gibi bir şey vermiyorum canım eğer sevmeme gibi bir durumu yoksa bu tür takviyelerin gereksiz olduğunu düşünüyorum. haftada bir gün yiyoruz biz ancak baligi ama yine de veriyorum kizima ve o da cok seviyor.Ooo eski dostlar yavaş yavaş sahnelere inmişler. hoş geldiniz. kızlar bebisine balık yağı veren varmı. ben bebise hiç balık ta vermiyorum. siz nasıl yapıyorsunuz.
İyiyiz canim sen nasılsın doğumdan sonra gorememistik seni buralarda umarım her şey yolundadirYaaa ne kadar uzun süre oldu buraya yazmayalı ne kadar özlemişim ama sonunda şifremi bulabildim ve tekrar geldim hemde oğlumu büyütüp geldim nasılsınız bebiş ler nasıl inşallah iyisinizdir herkese hayırlı geceler diliyorum huzurlu geceleriniz olsun ☺☺