• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Masallah kuzucuklara bizimde sali gunu asimiz var benim oglusumda 9 kilo anca oldu galiba o gun belli olacak bana az geliyor kilosu diger cocuklarim 1yasinda 12 civarindaydi normaldi bence doktora gore 9da cok iyi

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bizim de kilomuz biraz az bu aralar diş hastalık derken istahimiz iyice azalmıştı zaten pazartesi aşı var o zaman boyumuzu kilomuzu öğreneceğiz bakalım

Iyi aksamlar biz bugün kızımın doğum gününü kutladık normalde 19 ekim doğumlu. Çok şükür güzel geçti ezgi kalabalık ortamdan memnundu bi ara kizim nerde diye bakindim herkes sevip oynayıp yürütmek istedi...ama çok yoruldum yarın eşim.yine çalışıyor ı hiç dinlenemeyecek bu hafta sonuda böyle.kizim asi oldu masallah 10 kg 80 cm boyu. Bizim kız uzun olacağa benziyorkilo olarak doğum normal dedi ebemiz doğum kilosunun üç katına ulaşmış olması gerekirmiş ezgi hemen hem o kiloda.
Siz nasılsınız bilmiyorum ama artık ben zayıf ya da kiloda almamasına takılmıyorum çünkü zor beslenen bir kizim var o kadar yerse kilo alımı da az olur

Dogum gunu gelenler gelmek uzere olan meleklerimizin hepsinin dogum gunu kutlu olsun.benim kuzucukda 28 'inde yasina girecek Allahin izniyle..bizde soguk alginligi yeni atlattik istahimiz yok.gunde kac defa yeniden bir seyler yedirmeye calisiyorum bilmiyorum..

Iyi aksamlar biz bugün kızımın doğum gününü kutladık normalde 19 ekim doğumlu. Çok şükür güzel geçti ezgi kalabalık ortamdan memnundu bi ara kizim nerde diye bakindim herkes sevip oynayıp yürütmek istedi...ama çok yoruldum yarın eşim.yine çalışıyor ı hiç dinlenemeyecek bu hafta sonuda böyle.kizim asi oldu masallah 10 kg 80 cm boyu. Bizim kız uzun olacağa benziyorkilo olarak doğum normal dedi ebemiz doğum kilosunun üç katına ulaşmış olması gerekirmiş ezgi hemen hem o kiloda.
Siz nasılsınız bilmiyorum ama artık ben zayıf ya da kiloda almamasına takılmıyorum çünkü zor beslenen bir kizim var o kadar yerse kilo alımı da az olur
Doğumgününüz kutlu olsun canım:KK200:
İyi geçmesine sevindim Ezgicik uzun boylu maşallah :) yemediği için üzülüyordun ama kilosu da çok iyi
Bizim kilomuz 11.200gr boyumuz 79cm idi. Kilomuz biraz fazla. İştahlı bir kızım var. Her verdiğimi yiyor. Acıktığında mama sandalyeinin dibinde bekliyor:)

İyi geçmesine sevindim Ezgicik uzun boylu maşallah :) yemediği için üzülüyordun ama kilosu da çok iyi
Bizim kilomuz 11.200gr boyumuz 79cm idi. Kilomuz biraz fazla. İştahlı bir kızım var. Her verdiğimi yiyor. Acıktığında mama sandalyeinin dibinde bekliyor:)
Maşallah nazar değmesin inşallah kilosunda çok güzel ezgiyi ac birak sık sık yedirme dediler yaptım ac bıraktım sonuç yine aynı ağzında bekletiyor ki pelte kıvamında yedikleri katı olsa da bekletse sorun yapmazdım heralde..
Sağlıklı olsunlar da ne yapalim biraz sancılı olacak.. annem herse yine raziyim.yeterki az da olsa ugrastirmadan yese diyor.

Maşallah canım güneş kizimizin boyu kilosu çok iyi bizim yavaşladı eskiye nazaran buyumemiz ama çok şükür sağlıklı hassas degil. Tabi buyumenin yavaslamasinda eskiye gore cok hareketli olmasinin etkisi de büyük.

Masallah ezginin boyu kilosu çok iyi canım. Dogum gününüz kutlu olsun biz de dün kutladık kızım kendisi için bir şeyler yapıldığının çok farkındaydı herkese işveler cilveler yapti pastasina çok heyecanlandi falan. Kendi yasiti arkadaslari vardi onlardan geldi onlarla oynadi güzel gecti cok kalabalik da degildi sorunsuz atlattik çok şükür. Ayy geçmişe dönüp bakıyorum sanki daha dün dogdu kocaman kiz oldu oysa ki

Doğum günü olan kuzucuklara iyi ki dogdunuz iyi ki varsınız. Baturalp bugün yürümeye başladı aşı da olduk boyumuz 75 cm. Kilo da 9 kilo 100 gram biraz az ama sağlıklı çok şükür bizden bu gunluk haberler

Maşallah canım güneş kizimizin boyu kilosu çok iyi bizim yavaşladı eskiye nazaran buyumemiz ama çok şükür sağlıklı hassas degil. Tabi buyumenin yavaslamasinda eskiye gore cok hareketli olmasinin etkisi de büyük.
Sağol canım benim. Sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş. Bakalım ne zaman yürüyecek bizim kızlar :)

Masallah kuzucuga yurumus ne guzel.bizde bugun asi olduk kilosu 9kilo 300gr boyumuz 76 cm olmus normal yani cumartesi gunu yasimiza girdik henuz yurumeye niyetimiz yok

Masallah ezginin boyu kilosu çok iyi canım. Dogum gününüz kutlu olsun biz de dün kutladık kızım kendisi için bir şeyler yapıldığının çok farkındaydı herkese işveler cilveler yapti pastasina çok heyecanlandi falan. Kendi yasiti arkadaslari vardi onlardan geldi onlarla oynadi güzel gecti cok kalabalik da degildi sorunsuz atlattik çok şükür. Ayy geçmişe dönüp bakıyorum sanki daha dün dogdu kocaman kiz oldu oysa ki
Teşekkür ederim.canim sizinde dogum gününüz kutlu olsun sağlıklı nice yıllara inşallah .evet geçen yıl el kadar bebelerdi bu yıl çok şükür yürümelerini bekliyoruz.

Doğum günü olan kuzucuklara iyi ki dogdunuz iyi ki varsınız. Baturalp bugün yürümeye başladı aşı da olduk boyumuz 75 cm. Kilo da 9 kilo 100 gram biraz az ama sağlıklı çok şükür bizden bu gunluk haberler
merhaba erciyes...ben ocak annesiyim...ekim anneleri 1 yaş aşısını olmuşlardır diyerek yazıyorum...aşıdan sonra ateş veya başka sıkıntılar yaşadınız mı ..kkk aşısı beni ürkütüyor açıkçası..gözlemlerini paylaşırmısın ..teşekkürler

Merhaba sevgili anneler ne zamandır bakmıyordum buralara hamilelik süresince fırsat buldukça baktım sonra zamansızlıktan giremedim foruma
Çoğumuz yaşını doldurdu yeni yaşlar yeni umutlar... Aynı kaderi paylaşan bizler birbirimize dua edelim... Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin... Sağlıcakla kalın...

merhaba erciyes...ben ocak annesiyim...ekim anneleri 1 yaş aşısını olmuşlardır diyerek yazıyorum...aşıdan sonra ateş veya başka sıkıntılar yaşadınız mı ..kkk aşısı beni ürkütüyor açıkçası..gözlemlerini paylaşırmısın ..teşekkürler
Merhaba canım aşı olurken ağladı baya ama sonrasında bi sıkıntı yaşamadık çok şükür asıdan sonra eve gelince hemen ateş düşürücü verdim hemşire öyle söyledi ates falan da hiç olmadı inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız

çooook uzun bir aradan sonra merhaba ekim anneleri ;) menenjit aşısını yaptırdınız mı ? Aşıdan sonra ateş oldu mu acaba ?

çooook uzun bir aradan sonra merhaba ekim anneleri :KK66: menenjit aşısını yaptırdınız mı ? Aşıdan sonra ateş oldu mu acaba ?
Siz karar verdiniz mi asi için? Ben hala kararsizim sağlık odağındaki dr çok aman aman şart bir asi değil menenjite sebep olan virus ayni zaman.da baska bir hastaliga da sebep oluyormus ve devletin yapmis oldu asi da varmis dedi ve biraz erteledim kendi bebek dr u da 1 yasini biraz gecsin yaptirmak isterseniz gelin yapalim siddetle yaptrin diyemem dedi. O yüzden kararsizim. Size karar verdiren düşünce ne oldu dr unuz mu ?

Siz karar verdiniz mi asi için? Ben hala kararsizim sağlık odağındaki dr çok aman aman şart bir asi değil menenjite sebep olan virus ayni zaman.da baska bir hastaliga da sebep oluyormus ve devletin yapmis oldu asi da varmis dedi ve biraz erteledim kendi bebek dr u da 1 yasini biraz gecsin yaptirmak isterseniz gelin yapalim siddetle yaptrin diyemem dedi. O yüzden kararsizim. Size karar verdiren düşünce ne oldu dr unuz mu ?
Evet doktorumuz kesin yaptıralım dedi. Şu an hastanede bir kaç vaka varmış bu hastalıkla ilgili bunu duyunca kesin yaptırmaya karar verdim. Kızım 17 eylül doğumlu 13. Ayında yapalım dedik hatta yarın yaptırıcam.

Merhaba arkadaşlar nerelerdesiniz ya iyice ses soluk kesildi. ben sizleri görmeyince buralarda çok sıkılıyorum. kendimi vallahi yalnız hissediyorum. bir çoğumuz arada açıp bakıyoruz benim gibi büyük ihtimalle. nolur yazın.

Back