- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Maşallah....Kızlar Güneş geçen gün kendiliğinden koltuğa tutunup ayağa kalktı. Bi de arada babbah, annni falan diyo, çoook seyrek olsa da :) benim kedi annemdeydi, geçenlerde aldık, Güneş tüm gün kedi kovalıyo :) onun derdine emeklemeyi falan öğrendi iyice :)
Aynen dis huysuzlugu var alttan 2 dis çıktı üstten 3 dis kabardı alttan bu dis daha kanarak vb Allah yardim iz olsun..Maşallah....
Eminde ebabaaa anneye benzer bir kelime mama ammaaaa diyor...
Dişler ne durumda hanımlar...
Bizim altta tek dişüstte 4 dis kabardı ikisi çıktı felaket huysuz uyumuyor yemiyor çok hareketli koşturup sürüyoruz peşinde
Benim kızın da 40. haftası 28 ekimde doluyordu :) Güneş'lere bak sen :)
Tutup kalktıysa esas iş o zaman başlıyor 1 saniye durmuyorlar bizimki kafaya koyduğu yere ışık hızıyla ilerliyor mümküm değil vazgeçiremiyorum :)Kızlar Güneş geçen gün kendiliğinden koltuğa tutunup ayağa kalktı. Bi de arada babbah, annni falan diyo, çoook seyrek olsa da :) benim kedi annemdeydi, geçenlerde aldık, Güneş tüm gün kedi kovalıyo :) onun derdine emeklemeyi falan öğrendi iyice :)
Maşallah EmineMaşallah....
Eminde ebabaaa anneye benzer bir kelime mama ammaaaa diyor...
Dişler ne durumda hanımlar...
Bizim altta tek dişüstte 4 dis kabardı ikisi çıktı felaket huysuz uyumuyor yemiyor çok hareketli koşturup sürüyoruz peşinde
Dün 7 saat mizmizlandi evde de yalnizdim hamakta ayağımda salladim saatlerce kucagimda gezdirdim ne yaptıysam durmadı....Maşallah Eminebizim altta iki dişimiz var üst kabarık ama daha birşey yok biz de peşinde koşturup duruyoruz çok hareketliler çok:)
Geçmiş olsun canim ust disleri benim kızı da mahvetti aynı çok kustu annem.usumus olabilir dedi bilmiyorum artik.korktum dr gideceğiz h.sonu misafirim var inşallah kötü olmaz.Dün 7 saat mizmizlandi evde de yalnizdim hamakta ayağımda salladim saatlerce kucagimda gezdirdim ne yaptıysam durmadı....
Gece 12 de felaket istifra etti heryer ustum battı duşa bile giremedim çok korktum resmen fişkirdi çok şükür rahatladı uyudu ancak duşumu aldim....
Diş mahvetti kuzucuklarimizi
Merhaba canim 9.ay aşısı hiç korkulacak gb değilmiş ezgi biraz mizirdadi o kadar tek aşı olduğundan dedi ebemiz.ezgi yutamiyor senin kizina maşallah verdiğinde yiyorsa problem yok korkma .Ben de meyve dilimlerini veriyorum parca parca koparıyor yutamayacagini anlayınca çıkarıyor.bu ara ezgi bizi çok uykusuz bıraktı işlerde yoğun takviye vitamin ilaci alıyorum.Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girip de yazacak vakit bulamıyorum kızım iyice hareketlendi onunla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidelere geçtim biraz da burada kalacağım malum eşimin ne zaman geleceği de belli değil. Yarın çocuk dr una gideceğiz ve 9. Ay aşımızı da yaptıracağız inşallah çok zorlamaz onuzaten dördüncü dişi tam çıkaramadık gece iki saatte bir kalkıyor ağlıyor onun yüzünden. Bu arada kızım emeklemeye heves etti yerde sürekli yuvarlanıp yüzüstünde ileri doğru gitmeye çalışıyor senkronizasyonu sağlayamıyor solucan gibi kalıyor:) yürüme çalışmalarını da yapıyor tabi tek elini bırakıp yürümeye çalışıyor koltuk kenarlarında yürüyor. Dişlerimiz de 10-15 ve 20 temmuzda birer tane çıktı tabi çıkmasıyla birlikte bunları deneme gerekliliği ortaya çıktı kızım emerken yakında göğüs ucumu koparacak sanırım hatta üç tane dişiyle dişlerini gıcır gıcır birbirine sürtüyor çok komik oluyor:) katı gıdalar konusunda hala eline verip yediremiyorum korkudan ama ağzına verdiğimde yiyor karpuz pilav hatta köfte... eline verip yiyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum versem kızım deneyecek çok hevesli de boğazına durursa ne yapacağımı bilemiyorum bizden durumlar böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl? Katı gıdaları korkmadan verebiliyor musunuz?
Merhaba canım. İnş kolay atlatır aşıyı. Benim kızımın 4 dişi çıktı 2alt 2üst ama son bir kaç gece sık sık ağlayarak uyanıyor, sebebini bilmiyorum. Ben dün ilk defa eline bisküvi verdim. 3tane bisküvi yedi. Mesela şeftaliyi de küçük küçük doğrayıp, tane tane veriyorum ağzına çiğneyip yutuyor. Bizde durumlar böyle, bende hala korka korka veriyorum. Ama yavaş yavaş alıştırmak gerek, sonradan daha zor olabilir.Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girip de yazacak vakit bulamıyorum kızım iyice hareketlendi onunla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidelere geçtim biraz da burada kalacağım malum eşimin ne zaman geleceği de belli değil. Yarın çocuk dr una gideceğiz ve 9. Ay aşımızı da yaptıracağız inşallah çok zorlamaz onuzaten dördüncü dişi tam çıkaramadık gece iki saatte bir kalkıyor ağlıyor onun yüzünden. Bu arada kızım emeklemeye heves etti yerde sürekli yuvarlanıp yüzüstünde ileri doğru gitmeye çalışıyor senkronizasyonu sağlayamıyor solucan gibi kalıyor:) yürüme çalışmalarını da yapıyor tabi tek elini bırakıp yürümeye çalışıyor koltuk kenarlarında yürüyor. Dişlerimiz de 10-15 ve 20 temmuzda birer tane çıktı tabi çıkmasıyla birlikte bunları deneme gerekliliği ortaya çıktı kızım emerken yakında göğüs ucumu koparacak sanırım hatta üç tane dişiyle dişlerini gıcır gıcır birbirine sürtüyor çok komik oluyor:) katı gıdalar konusunda hala eline verip yediremiyorum korkudan ama ağzına verdiğimde yiyor karpuz pilav hatta köfte... eline verip yiyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum versem kızım deneyecek çok hevesli de boğazına durursa ne yapacağımı bilemiyorum bizden durumlar böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl? Katı gıdaları korkmadan verebiliyor musunuz?
İnşallah biz de rahat atlatırız canım 6. Ay aşımız da rahattı inşallah bu da öyle olur. Umarım sizin de ağlamalarınız normale döner çok yorucu oluyor çalışıyorsun bir de mahvediyordur Allah yardımcın olsun canım. Verdiğimde yiyor canım sıkıntı yok eline vermedim daha hiçMerhaba canim 9.ay aşısı hiç korkulacak gb değilmiş ezgi biraz mizirdadi o kadar tek aşı olduğundan dedi ebemiz.ezgi yutamiyor senin kizina maşallah verdiğinde yiyorsa problem yok korkma .Ben de meyve dilimlerini veriyorum parca parca koparıyor yutamayacagini anlayınca çıkarıyor.bu ara ezgi bizi çok uykusuz bıraktı işlerde yoğun takviye vitamin ilaci alıyorum.
Haklısın canım katı olarak bir şeyler veriyorum zaten hiç vermiyor deüilim de eline verip kendisinin yemesini beklemedim ondan biraz korkuyorum. En iyisi muz şeftali gibi yiyeceklerle başlayayımMerhaba canım. İnş kolay atlatır aşıyı. Benim kızımın 4 dişi çıktı 2alt 2üst ama son bir kaç gece sık sık ağlayarak uyanıyor, sebebini bilmiyorum. Ben dün ilk defa eline bisküvi verdim. 3tane bisküvi yedi. Mesela şeftaliyi de küçük küçük doğrayıp, tane tane veriyorum ağzına çiğneyip yutuyor. Bizde durumlar böyle, bende hala korka korka veriyorum. Ama yavaş yavaş alıştırmak gerek, sonradan daha zor olabilir.
Yalnız olunca gerçekten çok zor. Minicik bedenleriyle nelerin üstesinden geliyorlar başka bir sıkıntısı olmasın diş o kadar kusma yapıyor muDün 7 saat mizmizlandi evde de yalnizdim hamakta ayağımda salladim saatlerce kucagimda gezdirdim ne yaptıysam durmadı....
Gece 12 de felaket istifra etti heryer ustum battı duşa bile giremedim çok korktum resmen fişkirdi çok şükür rahatladı uyudu ancak duşumu aldim....
Diş mahvetti kuzucuklarimizi
Biz de çok hareketlendik odadan odaya hızlıca emekliyor tek elini bırakıp yürüme çabaları bir de mutlu oluyorlarki dünyaya bedelMerhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girip de yazacak vakit bulamıyorum kızım iyice hareketlendi onunla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidelere geçtim biraz da burada kalacağım malum eşimin ne zaman geleceği de belli değil. Yarın çocuk dr una gideceğiz ve 9. Ay aşımızı da yaptıracağız inşallah çok zorlamaz onuzaten dördüncü dişi tam çıkaramadık gece iki saatte bir kalkıyor ağlıyor onun yüzünden. Bu arada kızım emeklemeye heves etti yerde sürekli yuvarlanıp yüzüstünde ileri doğru gitmeye çalışıyor senkronizasyonu sağlayamıyor solucan gibi kalıyor:) yürüme çalışmalarını da yapıyor tabi tek elini bırakıp yürümeye çalışıyor koltuk kenarlarında yürüyor. Dişlerimiz de 10-15 ve 20 temmuzda birer tane çıktı tabi çıkmasıyla birlikte bunları deneme gerekliliği ortaya çıktı kızım emerken yakında göğüs ucumu koparacak sanırım hatta üç tane dişiyle dişlerini gıcır gıcır birbirine sürtüyor çok komik oluyor:) katı gıdalar konusunda hala eline verip yediremiyorum korkudan ama ağzına verdiğimde yiyor karpuz pilav hatta köfte... eline verip yiyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum versem kızım deneyecek çok hevesli de boğazına durursa ne yapacağımı bilemiyorum bizden durumlar böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl? Katı gıdaları korkmadan verebiliyor musunuz?
Tek elle yürüme sevdası bizde de var canım koltukla benim aramda mekik dokuyor hatta tek eliyle yakama yapışıyor hoppidik hoppidik zıplıyor bir de:) Allahım güzel günler göstersin zorlukları çok ama Allah yokluklarını da göstermesin çok da güzelmiş anne olmak onlarla birlikte olmak. İnşallah aşı rahat geçer yarın hemograma da baktıracağız ama aşıdan sonra bakarlar mı kızlarBiz de çok hareketlendik odadan odaya hızlıca emekliyor tek elini bırakıp yürüme çabaları bir de mutlu oluyorlarki dünyaya bedel
9.ay aşımızı rahat atlattık Duru'muz da etkilenmez inşallah
Eline katı gıda vermiyorum canım korkuyorum
Amin canım hepimiz güzel günlerini görelim inşallahTek elle yürüme sevdası bizde de var canım koltukla benim aramda mekik dokuyor hatta tek eliyle yakama yapışıyor hoppidik hoppidik zıplıyor bir de:) Allahım güzel günler göstersin zorlukları çok ama Allah yokluklarını da göstermesin çok da güzelmiş anne olmak onlarla birlikte olmak. İnşallah aşı rahat geçer yarın hemograma da baktıracağız ama aşıdan sonra bakarlar mı kızlar
Ay bilmiyorum Ki canim emin kustugu zaman felaket çıkarıyor....Yalnız olunca gerçekten çok zor. Minicik bedenleriyle nelerin üstesinden geliyorlar başka bir sıkıntısı olmasın diş o kadar kusma yapıyor mu
Rabbim eksikliklerini göstermesin canim...Amin canım hepimiz güzel günlerini görelim inşallah
Anne olmak çok güzelmiş çok karşıdan karşıya geçerken artık 10 kat daha dikkat ediyorum ya bana birşey olursa o ne yapar diyorum beni hatırlamayacak bileayy gece gece iyi duygusala bağladın tutup kalkmalarını nerelere getirdim...
Canım söylediğin şeyleri ben sürekli düşünüyorum özellikle kızım olduğundan beri daha kötü oldu. Önceleri eşime ya da bana bir şey olsa geride kalana ne olurdu diye düşünüp ikimiz de duygusala bağlardık şimdi daha çok düşünüyorum. Hatta bir de takıntı oldu ben yediğim bir şeyden zehirlensem kızıma da bir şey olur mu diye ciddi şekilde takıntıdayım inşallah normale dönerimAmin canım hepimiz güzel günlerini görelim inşallah
Anne olmak çok güzelmiş çok karşıdan karşıya geçerken artık 10 kat daha dikkat ediyorum ya bana birşey olursa o ne yapar diyorum beni hatırlamayacak bileayy gece gece iyi duygusala bağladın tutup kalkmalarını nerelere getirdim...
Canım haberlerde çıkan her şeyi düşünür yerine kendimi koyarım hele ki şehit haberlerinde ve inanılmaz boyutlara ulaştı son bir yıldaRabbim eksikliklerini göstermesin canim...
Darbe olduğu günden beri aynı şeyleri düşünüyorum bende...
Annesiz,babasız, evlatsiz kalan bir sürü suçsuz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?