2015 Ekim Anneleri

kızlar bu gün tam 9 ayı doldurduk biiz :) kızamık aşısına karar veremedim zaten de huysuzdu kabızlıktan ötürü, biz de götürmedik. önümüzdeki haftaya kadar düşüncez bakalım. sizler napıyorsunuz? aşı olanlar nasıl? ateşlenmediniz inşallah.

Sen baya aşmissin masallah.kac disi var buarada.benim cocuklarda en cok korktugum bogulma.şu zamanlari hayirlisiyla bi atlatsaydik.ama hep purede vermek olmaz.bir yerleeden baslamam lazim.aslinda basladim
Canim benim tskederim ederim yardimin icin.korkunun ecele faydasi yok.korksamda yapmam lazim.hem eline verdigin zaman cok hosuna gidiyor.annem bana diyorki hic mama sevmiyordun veriyordum eline biber dolmasini onu elma gibi isirip isirip yermisim.hicte bogazimizda kalmazmis.ne bileyim ya analarimiz cok rahat buyutmusler bizi.seninkinin kac disi var

Kafam o kadar karisikki.dun internette asilarla alakali bir yazi okudum bilmiyozki dogrumu yalnismi.insanin 30_40 yil sonrasini etkiliyormus.asilari biz uretsek iyide hep yabanci ulkelerden geliyor.aslinda arastirmak lazim amerika kendi vatandasina hangi asilari yaptiriyorsa bizde onlari yaptirsak.bak dunyanin o kadar yerinde bomba patliyor amerikada tik yok.niye isid denen orgutu amerika kurdu.ne bileyim ya kime guvenecegimize ne yapacagimiza sasirdik

Bende 150yim canim genetik yapı tabiki etkili sağlıklı olsunlar yeter...
Eminde yogurt yemiyor iyiki sütü arada içiyor...

Aile hekimi doktorumda bebeğine 9 aylık aşıyı yaptirmadigini söyledi canim canlı aşı yan etkisi fazla olabiliyor dedi....
Bende yaptırmayı düşünmüyordum zaten

Canım biz kızamık aşısı olmadık sağlık ocağı da doktorumuz da 1 yaşında dedi.
İsteğe bağlı menenjit aşısı olduk.

Canım hiç dişimiz yok ki bizim

Ben 9. ayda yaptırmayacağım. 1 yaşını bekleyeceğim. Kendimce bunu doğru buluyorum. Bu fikri benimseyen doktorlar da var zaten. Demek ki bu da bi alternatif. 1 yaşında kesin yaptırıcam ama.

Canım hipp erik püresini düzenli yiyince bize iyi geliyor suyunu daha sık ver

Allah birliğimizi dirliğimizi bozmalarına izin vermesin üzüntüden ağlamaktan h.sonu nasıl geçti anlamadım. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin.
Bugün bi ara dışarı çıktık alışverişe balık aldım kızıma sizler bebelere balığı nasıl yediriyorsunuz?ilk defa deneyeceğiz somon aldım kabaklı havuçlu çorbasını okudum internette sizler nasıl yediriyorsunuz?

Uzun bir zaman sonra herkese merhaba kızlar bu zor günleri en kısa zamanda atlatırız inşallah herkesin iyi ve sağlıklı olmasını diliyorum özellikle eşi benim gibi polis asker olanlara ayrıca sabır ve güç diliyorum. Gelelim baturalp e :) en son süt ve süt ürünlerine alerji konumuz olmuştu sonrasında o kadar yoğun günler yaşadık ki buraya bakamaz oldum tabii baturalp de o kadar hareketli ki onu bir dakika birakamiyorum alerji konusunda bir çok doktora gittik hatta ankara ya bile gittik bir çok test yaptırdık sonuç negatif ama baturalp yoğurt yiyince kusmaya devam etti ben de vermekten vazgeçtim 1 yaşına gelince tekrar denicez yogurdu belki de sevmiyordur diyoruz artık :) onun haricinde herşeyi yiyoruz çok şükür. 9. Ay asimizi da olduk bize aşı olmamak gibi bir tercih hic sunmadilar kilomuz biraz az 8 kiloyuz boyumuz da 73 cm bu ay çok istahsizdi biliyordum kilo almadığını ama 3 cm boyumuz uzamis bur haftadir yememiz iyi gibi bakalim 9. Ayda ne kadar kilo alacagiz bi de kızlar baturalp çok hareketli kanepelerden tutunup yuruyo en çok da tv unitesine gidiyo cekmeceleri aciyo bütün evi dolasiyo :) tabi bu arada bi kac kaza da atlattık yataktan düştü 2 hafta önce allahtan bişey olmadı ama çok ağladı 6 gün önce de fırının kapağına elledi sağ elinin iç kısmı biraz yandi 3 gün eli sarılı durdu çok yaramaz çoook :) ama bi o kadar da tatlı :) ayy ne yazmışım ama çok özledik sizi hepinizi opuyoruz

Amin canım.
Ben de somon veriyorum. Haşlıyorum(50gr) zaten yumuşak balık elimle ezip veriyorum sebze püresine karıştırmıyorum. Yanında yediriyorum.

maşallah Baturalp'e :) o kadar harekete kiloyu az alması normal bence. düşme olayları bizde de oldu. hala da oluyor, hiç bişey yapmasa emeklicem diye uğraşırken kafayı çarpıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…