Anladım canım benim de öyle bir şansım olsa düşünmezdim. Eşimin durumu malum zaten her şeye rağmen kv ye teklif ettim birkaç gün önce demez olaydım kp gelmezse ben gelmem aa ben hazirana kadar duramam çok uzun falan dedim ne işiniz var sanki hem o olmadan gitmiyor musun sanki dedim cevap yok. Allah biliyor ya yılın en az 8 ayını kocasından ayrı kızında ve bizde geçiriyor kp desen ben kesinlikle gelmem dedi kendince bana tavır atıyor ben laf söylüyormuşum. İyi siz bilirsiniz dedim bıraktım. Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim görüyor her şeyi buradayken yaptıklarına takılmamaya çalışıyorum ama çok sinirlerim bozuluyor bazı şeylere. Eylül dönemi bulacağım mecbur bakıcı. İnşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır.Canim esim bakti kayinvalidem de bakti sagolsun isi vardiyali ya uygun dustu burada pek tanidigim yok bakiciya guvenemedim pek cevrem yokcanim giremedim ev hep kalabalikti telefonla ilgilenemedimama ozledim burayi kopulmuyor
Sizin de bayramınız şimdiden mübarek olsun canım iyi diyelim iyi olalım şimdilik çok şükür sorunumuz yok siz nasılsınız görüşmeyeli? Bütün bebişlerde var canım bahsettiğin durum ne yapalım ne kadar zorlasa da bizi uyum sağlamaya çalışıyoruz bu durumlaraKızlar uzun zamandır yazamıyorum tl arızalandı taka bi tl kullanıyorum :)
sizleri çok özledim hifa bi iyi bi huysuz bayramınızı kutluyoruz şimdiden sizden naber :):):)
Onlara hiç takılma kızın terliyorsa soy üşürse giydir ben izmirdeyim zıbınla duruyor arada penye alt giydiriyorum çok terliyor bacakları isilik oluyor.yarın kv gidip bir gece kalacağız hiç gidesim yok bilmiyorum ama bi soğukluk duyuyorum kv ve kp karşı köye gittiğim de boş tutmuyor bizi ona da uğrayın buna da uğrayın diye..şuanda arkadaşıma geldik Marmaristeyiz onlar kalın diyor ilk bayram gitmesem kv ve kp laf eder öyle...Anladım canım benim de öyle bir şansım olsa düşünmezdim. Eşimin durumu malum zaten her şeye rağmen kv ye teklif ettim birkaç gün önce demez olaydım kp gelmezse ben gelmem aa ben hazirana kadar duramam çok uzun falan dedim ne işiniz var sanki hem o olmadan gitmiyor musun sanki dedim cevap yok. Allah biliyor ya yılın en az 8 ayını kocasından ayrı kızında ve bizde geçiriyor kp desen ben kesinlikle gelmem dedi kendince bana tavır atıyor ben laf söylüyormuşum. İyi siz bilirsiniz dedim bıraktım. Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim görüyor her şeyi buradayken yaptıklarına takılmamaya çalışıyorum ama çok sinirlerim bozuluyor bazı şeylere. Eylül dönemi bulacağım mecbur bakıcı. İnşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır.
Canim bence en iyisi bakici kayinvaldem de tek degildi esi ile birlikte bende idi bana cok yardim etti ama zorlugu da var tabii benim evim cok kucuk...guvenecegin cevreden duydugun bildigin varsa bakici olayi daha iyi ev ev ustune olmuyor ben bebegimle pek yalniz kalmadim calisan anne olmak cidden zor ayrica elbette laf solicez agzimiz kapali ole oturmayiz ya ah ah...Anladım canım benim de öyle bir şansım olsa düşünmezdim. Eşimin durumu malum zaten her şeye rağmen kv ye teklif ettim birkaç gün önce demez olaydım kp gelmezse ben gelmem aa ben hazirana kadar duramam çok uzun falan dedim ne işiniz var sanki hem o olmadan gitmiyor musun sanki dedim cevap yok. Allah biliyor ya yılın en az 8 ayını kocasından ayrı kızında ve bizde geçiriyor kp desen ben kesinlikle gelmem dedi kendince bana tavır atıyor ben laf söylüyormuşum. İyi siz bilirsiniz dedim bıraktım. Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim görüyor her şeyi buradayken yaptıklarına takılmamaya çalışıyorum ama çok sinirlerim bozuluyor bazı şeylere. Eylül dönemi bulacağım mecbur bakıcı. İnşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır.
Inşallah vicdanlı biriyle karsilasirsin canim boşver kv kpi kızı olsaydın koşa koşa gelirdiAnladım canım benim de öyle bir şansım olsa düşünmezdim. Eşimin durumu malum zaten her şeye rağmen kv ye teklif ettim birkaç gün önce demez olaydım kp gelmezse ben gelmem aa ben hazirana kadar duramam çok uzun falan dedim ne işiniz var sanki hem o olmadan gitmiyor musun sanki dedim cevap yok. Allah biliyor ya yılın en az 8 ayını kocasından ayrı kızında ve bizde geçiriyor kp desen ben kesinlikle gelmem dedi kendince bana tavır atıyor ben laf söylüyormuşum. İyi siz bilirsiniz dedim bıraktım. Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim görüyor her şeyi buradayken yaptıklarına takılmamaya çalışıyorum ama çok sinirlerim bozuluyor bazı şeylere. Eylül dönemi bulacağım mecbur bakıcı. İnşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır.
Cnm ya kıyamam boşver onların nazını suratinimi çekip duracaksın.bul bi bakıcı hepsi kötü olacak diye birşey yok benim komşularım hep arkadaşların çocuklarına bakıyordu hemde miss gibi.hatta bazıları annesinden güzel bile bakıyordu yani öyle iyi insanlarda var cnm icini ferah tut.Senin gibi olmasada ona güzel bakacak şefkatli çocukları seven birini bulursun cnm inşallahAnladım canım benim de öyle bir şansım olsa düşünmezdim. Eşimin durumu malum zaten her şeye rağmen kv ye teklif ettim birkaç gün önce demez olaydım kp gelmezse ben gelmem aa ben hazirana kadar duramam çok uzun falan dedim ne işiniz var sanki hem o olmadan gitmiyor musun sanki dedim cevap yok. Allah biliyor ya yılın en az 8 ayını kocasından ayrı kızında ve bizde geçiriyor kp desen ben kesinlikle gelmem dedi kendince bana tavır atıyor ben laf söylüyormuşum. İyi siz bilirsiniz dedim bıraktım. Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim görüyor her şeyi buradayken yaptıklarına takılmamaya çalışıyorum ama çok sinirlerim bozuluyor bazı şeylere. Eylül dönemi bulacağım mecbur bakıcı. İnşallah Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır.
Bende Allah izin verirse çalışma hayatına başlayacağım.Annem hep zaten yanıma geliyordu ama kardeşimin okulu vardı gelmiyordu arada memlekete gidip geliyordu şimdi mezun olunca artık o da gelecek bizde kalacaklar.daha rahat olur gözü arkada kalıyordu Yoksa.seneye zaten Bursaya tayin çıkmış tı kaynana orada ya veririz ona ya annem bakar yine yada onları yormam bi bakıcı buluruz belli olmazCnm ya kıyamam boşver onların nazını suratinimi çekip duracaksın.bul bi bakıcı hepsi kötü olacak diye birşey yok benim komşularım hep arkadaşların çocuklarına bakıyordu hemde miss gibi.hatta bazıları annesinden güzel bile bakıyordu yani öyle iyi insanlarda var cnm icini ferah tut.Senin gibi olmasada ona güzel bakacak şefkatli çocukları seven birini bulursun cnm inşallah
Canimm maasallah biz de daha dis yok gorunuyor ama cikamadi bir turlucanim benim 9 ve 11 arasi yaptiryorm yumurta pekmez zeytin peynir az tuzlu olandan bir de sicak suda bekletiyorm arada da ceviz benimki cevizi pek sevmiyor baska ne verilir acaba bende pek bilemiyorumElacik bir haftadır emekliyor kızlar prizlere gidiyor artık daha dikkatli olmak gerek:) beşinci dışımız gelicek heralde yine salyalarimiz kasintilarimiz başladı.beybisilerinize saat kaçta kahvaltı yaptiriyorsunuz düzenli aynı saattemi Bizim devamlı değişiyor birde kahvaltıda ne veriyorsunuz.
Ayrica emeklemesi icinde ayri bir maasallah bizimki surunuyor gidiyor her yere ama emeklemiyorElacik bir haftadır emekliyor kızlar prizlere gidiyor artık daha dikkatli olmak gerek:) beşinci dışımız gelicek heralde yine salyalarimiz kasintilarimiz başladı.beybisilerinize saat kaçta kahvaltı yaptiriyorsunuz düzenli aynı saattemi Bizim devamlı değişiyor birde kahvaltıda ne veriyorsunuz.
Aynen canım haklısın kızının yüksek lisans tez sunumu yapacak diye onu arabayla getirip götürmeye yanına gidecekler halimizi siz düşünün artıkInşallah vicdanlı biriyle karsilasirsin canim boşver kv kpi kızı olsaydın koşa koşa gelirdi
Canım çok güvendiğim bir ablam var eşimin iş yerinde çalışıyor eşi her şeyimize yardım eder aynı okulda çalışıyoruz bir de onunla konuştum kendi çocuğuna da bakıcı baktığı için deneyimli sen merak etme ben en iyisinden bulurum sana bakıcı eylül dönemi hiç merak etme dedi. Eşim de annesigilin durumunu söylediğimde vardır bir şeyleri boşver buluruz bakıcı dedi. Sanırım dua etmekten başka çarem yokCnm ya kıyamam boşver onların nazını suratinimi çekip duracaksın.bul bi bakıcı hepsi kötü olacak diye birşey yok benim komşularım hep arkadaşların çocuklarına bakıyordu hemde miss gibi.hatta bazıları annesinden güzel bile bakıyordu yani öyle iyi insanlarda var cnm icini ferah tut.Senin gibi olmasada ona güzel bakacak şefkatli çocukları seven birini bulursun cnm inşallah
Maşallah canım ela kıza darısı bizlere. Bugün kızımın sanırım dişlerini gördüm patlamak üzere ama üstten geliyor bizim kızın her şeyi ters dünden beri de yürüme konusunda bir aşama daha kaydetti elleriyle bana tutunup ayakta duruyor bırakıp koltuğa tutunuyor dönüyor sanırım yürümemiz yaklaştıElacik bir haftadır emekliyor kızlar prizlere gidiyor artık daha dikkatli olmak gerek:) beşinci dışımız gelicek heralde yine salyalarimiz kasintilarimiz başladı.beybisilerinize saat kaçta kahvaltı yaptiriyorsunuz düzenli aynı saattemi Bizim devamlı değişiyor birde kahvaltıda ne veriyorsunuz.
Maşallah barekallah kuzucugunaMaşallah canım ela kıza darısı bizlere. Bugün kızımın sanırım dişlerini gördüm patlamak üzere ama üstten geliyor bizim kızın her şeyi ters dünden beri de yürüme konusunda bir aşama daha kaydetti elleriyle bana tutunup ayakta duruyor bırakıp koltuğa tutunuyor dönüyor sanırım yürümemiz yaklaştı
Canım biz de özledik seni :) biz de sizin bayramınızı kutlarız :)Kızlar uzun zamandır yazamıyorum tl arızalandı taka bi tl kullanıyorum :)
sizleri çok özledim hifa bi iyi bi huysuz bayramınızı kutluyoruz şimdiden sizden naber :):):)
Bizim kahvaltımız 8:00-8:30arası canım 3 ölçü mama, 2 yk hipp yulaflı, 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi, 40gr labne ve yumurta sarısı ( 1/8 ile başladık tama ulaşacağız gün gün artıyor)Elacik bir haftadır emekliyor kızlar prizlere gidiyor artık daha dikkatli olmak gerek:) beşinci dışımız gelicek heralde yine salyalarimiz kasintilarimiz başladı.beybisilerinize saat kaçta kahvaltı yaptiriyorsunuz düzenli aynı saattemi Bizim devamlı değişiyor birde kahvaltıda ne veriyorsunuz.
Anladım cnm Peki bunları ayrı ayrımı karıştırarak mi veriyorsunuz ben koy yumurtası veriyordum ama bir süredir bıldırcın yumurtası veriyorum sizler verdiniz mi hiç annemler komşular ısrarla verelim dedi faydaliymis.ama çiğ vermedim az hasladimCanimm maasallah biz de daha dis yok gorunuyor ama cikamadi bir turlucanim benim 9 ve 11 arasi yaptiryorm yumurta pekmez zeytin peynir az tuzlu olandan bir de sicak suda bekletiyorm arada da ceviz benimki cevizi pek sevmiyor baska ne verilir acaba bende pek bilemiyorum
Canımm bıldırcın lafını görünce hemen yazayım dedim yararlı ama 1-2 yaştan önce önerilmiyor protein çok yoğunmuş böbrekleri çok yoruyormuş ayrıca kız bebeklerde erken ergenliğe bile sebep olabiliyormuş istersen bir yaşı bekle. Tavuk yumurtasından üç kat zenginmiş içeriği aklımda bulunsun. Bizde bıldırcın da var kv eşim ısrar ediyorlardı yedir diye araştırınca gösterdim bunları artık bir şey demiyorlarAnladım cnm Peki bunları ayrı ayrımı karıştırarak mi veriyorsunuz ben koy yumurtası veriyordum ama bir süredir bıldırcın yumurtası veriyorum sizler verdiniz mi hiç annemler komşular ısrarla verelim dedi faydaliymis.ama çiğ vermedim az hasladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?