Bizde günde 1 tane kesin çıkıyor ama bu aralar anne sütünden başka bişey almıyor sinek de yok evde ona da baktım ama inşallah geçer bide hafta sonu köydeydik temiz hava bide güneşi görünce çıktık kızardı yandı güneştenCanım o sivrisinek ısırığı gibi bizde de var bir sefer ıspanak verdiğim gün oldu bir de armutun 3. günü oldu hala armut yiyor ama birşey yok tesadüf mü etti bilemiyorum
keşke erken uyusa uyansa canım en azından kendime ve eşime ayıracak vaktim olur sadece 11den sonra o da duru hanım uyursa birbirimize zaman ayırabiliyoruz o da bir saat kadar çalışıyor sonuçta 6.30-7 arası kalktığından ancak o kadar oluyor. duru geç yatınca gündüz de uyansa bile 10.30-11 e kadar yatıyor ben de yatıyorum mecburen dinlenemiyorum yoksa.Benimki daha erken yatıyor 11 gibi uykuda besliyorum 3-4 arası bir uyanıyor dalarsa ne ala uyuyamassa mama yiyır sonra da 6:30da cin :))
maşallah hifaya çok mutlu görünüyor
Tabi mutlu ay anane dayı dede teyze hepsi her istediğini yaptı ayağında döndümaşallah hifaya çok mutlu görünüyor
Evt canım çok riskli uyku hali insan herşeyi yapar allah korusun hem de senin kokunu iyice alıyor birlikte uyuyorsunuz kendi yatağına gitmesi zor olabilirÇok yorucu canım en son zaten baş edemiyorum yanıma yatırıyorum yattığı yerde emiyor yoksa bi gram uyku uyumuyoruz o yüzden böle bi çare buldum az da olsa dinleniyorum biliyorum riskli ama bişey olmaz inşallah
Haklısın canım bazen acaba o yüzden mi bu kadar düştü emmeye diyorum mesela gece 10 da yatıyor yatağında uyuyor sabah 4 de yada 5de kalkıyor emziriyorum uyuyor yerine koyduğumda uyanıyor uykuya dalamıyor her 5 dakika da bi emmek istiyorEvt canım çok riskli uyku hali insan herşeyi yapar allah korusun hem de senin kokunu iyice alıyor birlikte uyuyorsunuz kendi yatağına gitmesi zor olabilir
Canım bebişlerin bize düşkünlükleri bu ara arttı zaten rahatlamaya da çalışıyorlar ağrıları oluyor herhalde. Hifa da seni rahatlama aracı olarak kullanıyor sanırım yine sen bilirsin de yanında yatırma istersen ilerleyen zamanda zorlanabilirsinHaklısın canım bazen acaba o yüzden mi bu kadar düştü emmeye diyorum mesela gece 10 da yatıyor yatağında uyuyor sabah 4 de yada 5de kalkıyor emziriyorum uyuyor yerine koyduğumda uyanıyor uykuya dalamıyor her 5 dakika da bi emmek istiyor
Evet canım haklısın zaten o yanımda yatarken bn uyuyamıyorum hifa uyuyor sadece bn diken üstünde oluyorum hepCanım bebişlerin bize düşkünlükleri bu ara arttı zaten rahatlamaya da çalışıyorlar ağrıları oluyor herhalde. Hifa da seni rahatlama aracı olarak kullanıyor sanırım yine sen bilirsin de yanında yatırma istersen ilerleyen zamanda zorlanabilirsin
Canım şöyle birşey deneyebilirsin akşam uykusunu her gün 10dk erkene almaya çalış uyku rutinlerinizi uygulayabilirsin bir de sabah erkende kalksa da 10-11e kadar uyuyor dedinya uzun uyumasına izin verme sabahları uyandır akşam uykusu erken gelmeye başlayacak aslında akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11e kadar uyuması normal tracyde okumuştum bebekler aşağı yukarı yattıkları saatte kalkarlar diyordu tabi büyüdükçe değişir ama bu aylar için böyleymişkeşke erken uyusa uyansa canım en azından kendime ve eşime ayıracak vaktim olur sadece 11den sonra o da duru hanım uyursa birbirimize zaman ayırabiliyoruz o da bir saat kadar çalışıyor sonuçta 6.30-7 arası kalktığından ancak o kadar oluyor. duru geç yatınca gündüz de uyansa bile 10.30-11 e kadar yatıyor ben de yatıyorum mecburen dinlenemiyorum yoksa.
Günaydın, hoşbulduk teşekkür. Hifaa ismini ilk kez okudum (duydum), kulağa hoş gelen güzel bir isim. Anlamı da mutlaka çok güzeldir. Dileklerine katılıyorum, kuzucuklarımız bize emanet birer melek. Kızarıklık bir ara bizde de çıkıyordu, alerji mi, babasının sakallarından mı anlayamamıştım. Şimdi daha itinalı seviyoruz bu ara çıkmıyor.Hoş geldiniz çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir... Bnm kızım da hifaa 13 Ekim doğumlu devamlı kırmızı kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkıyor vücudunda doktor gördü bişey demedi inşallah sağlıcakla büyürler kuzucuklarımız
Merhaba hoş bulduk, Duru ismi de çok güzel. Hanımı takip ediyorum, gülücükler atan dönmeye ilgisi olmayan kuzucuk. Güneş de dönmüyordu, daha doğrusu dönüp hareket etmek üzere halı üzerine örtü mindere bırakmıyordum, dün ilk kez bıraktım, garibim yatıp duruyordu yatak sandı, sağına soluna oyuncak bırakınca bir de baktım dönüvermiş. Bir de geri geri gidiverdi.Hoşgeldin canım aramıza evet senin güneşin de 3. Güneşimiz:) benim kızım da duru 20 ekim doğumlu. Geçmiş olsun umarım yakın zamanda geçer. Eşim de ben de alerjik bünyelere sahibiz ilerde ne olur bizde durumlar bilmesem de şimdilik kızım sıkıntı yaşamadı polenlerden. Benim kızın da yanağında sürekli dermatit oluyor ilaç kullanıyoruz geçti diyoruz tam iki üç hafta sonra yine aynı yerde ortaya çıkıyor ilaç da hormon içeren bir ilaç her an kullanamıyorum. Üç gündür yine yanağında ara ara belirip kaybolan minik sivilceler var bundan kaynaklı arada kaybolduğu ve bu kez yayılma göstermediği için direniyorum kullanmadım. Perşembe dr kontrolümüz var tekrar soracağım
Bizde birkaç aydır aynı yöntemi uyguluyoruz. Alıştığından mı, koşullardan mı bilmiyorum, çocuğa artık başka yerde süt veremiyorum. Uykuya dalmaz isen çocuk için daha rahat bir ortam.Çok yorucu canım en son zaten baş edemiyorum yanıma yatırıyorum yattığı yerde emiyor yoksa bi gram uyku uyumuyoruz o yüzden böle bi çare buldum az da olsa dinleniyorum biliyorum riskli ama bişey olmaz inşallah
Bebişler o kadar akıllılar ki senin yanından kalktığını biliyorlar, bence kendilerince kontrol mekanizması oluşturmuşlar, anne kokusunu aldıktan sonra bırakmak istemiyorlar. Senin yaşadığını ben ilk haftalarımda yaşadım sonrasında yanıma aldım. Alış o alış bir daha da bırakmadı. Bildiğim kadarıyla uzmanlar ilk 1 yıla kadar anne yatağında yatmasında sakınca görmüyorlar.Haklısın canım bazen acaba o yüzden mi bu kadar düştü emmeye diyorum mesela gece 10 da yatıyor yatağında uyuyor sabah 4 de yada 5de kalkıyor emziriyorum uyuyor yerine koyduğumda uyanıyor uykuya dalamıyor her 5 dakika da bi emmek istiyor
Maşallah güneşe canım duru daha iki üç gündür hareketlendi oturup elleriyle oyuncaklarla oynuyordu ellerini güçlendirdi ama bacaklarını çok hareket ettirmiyordu yatarken dün artık kendisi dönmeye çalışırken buldum. Denedikçe kendini kaydıra kaydıra başka tarafa döndü yattığı yerde. Ben de merakla bekliyorum aşımız da varMerhaba hoş bulduk, Duru ismi de çok güzel. Hanımı takip ediyorum, gülücükler atan dönmeye ilgisi olmayan kuzucuk. Güneş de dönmüyordu, daha doğrusu dönüp hareket etmek üzere halı üzerine örtü mindere bırakmıyordum, dün ilk kez bıraktım, garibim yatıp duruyordu yatak sandı, sağına soluna oyuncak bırakınca bir de baktım dönüvermiş. Bir de geri geri gidiverdi.
Dertamit konusunda inş. dr. doğru teşhis koyar. Çocuklara ilaç vermeye insanın eli gitmiyor ama zorunlu olunca yapılabilecek bir şey yok. Perşembe günü kontrol sonucunu bekliyoruz teyzesi.
Geçmiş olsun canım iyileşir inşallah bir an önce emin. Bizlerde de durum farklı değil bu aralar çocuklara bir haller oldu sürekli yanımızda olmak istemeler görmeyince ağlamalar çabucak sıkılmalar vs. ..Hayirli günler hanımlar bebisleriniz nasıl emin hasta olduğu için çok düştü bana fazla göremiyorum arada bakıyorum....
Inşallah herkes iyidir
Bn internette hifa hatun ve süheyb in hikayesini dinleyip ondan etkilenip koydum hifa ismini canım bide aynen sakallardan olabilir babası dedesi o konuda beni dinlemiyor ondan da olabilir herhaldeGünaydın, hoşbulduk teşekkür. Hifaa ismini ilk kez okudum (duydum), kulağa hoş gelen güzel bir isim. Anlamı da mutlaka çok güzeldir. Dileklerine katılıyorum, kuzucuklarımız bize emanet birer melek. Kızarıklık bir ara bizde de çıkıyordu, alerji mi, babasının sakallarından mı anlayamamıştım. Şimdi daha itinalı seviyoruz bu ara çıkmıyor.
Ay Allahım şifa versin canım inşallah hemen geçerHayirli günler hanımlar bebisleriniz nasıl emin hasta olduğu için çok düştü bana fazla göremiyorum arada bakıyorum....
Inşallah herkes iyidir
Mecbur kaldım canım bnde emzik emmediği için sabah 5ten sonra her 5 10 dakikada bi emmek istiyor o yüzden bu yönteme başvurdum diğer türlü bi kere kucağımdan düşürdüm uykulu halimle bişey olmadı ama yine de korkuyorumBizde birkaç aydır aynı yöntemi uyguluyoruz. Alıştığından mı, koşullardan mı bilmiyorum, çocuğa artık başka yerde süt veremiyorum. Uykuya dalmaz isen çocuk için daha rahat bir ortam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?