Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim agzina saglik, sen de beni cok mutlu ettin boyle mutlu olarak. Bak iste bu konusan o bahsettigim saglik yetiskin, guclu mantikli sevgi dolu annecik. Ne zaman bir sikinti yasarsan once allah'a sonra bu tarafina danis, icinden cikamasan da arkadaslarina ailene bize gel, kafa kafaya verir cozeriz hep birlikte![]()
Hemen okucam canım çok tesekkur ederimmmmerhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri takip ediyrm ama yazmyordum. şimdi msjını görünce dayanamadım ben bebeğim doğduğunda sarılık vardı ve sadece 3 kere mama verdim onda bile çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sana tomrisin emzirme notları diye yazıları var Google yazarsan çıkar kendisi bir doktor ve ikizleri var o da baştan mama veriyormuş fakat sonrasında yaptığı bazı tekniklerle ikizlerini sadece anne sütünü artırarak besleyebilmiş senin vasıtanla herkese tavsiye ederim lütfen mama vermeyin. annemde çok ısrar etti hatta ikimizde sonunda ağladık o bebek ağlıyo diye bende mamaya mecbur kalıcam diye ağladık. lütfen önce onu oku sonra değerlendir. herkese selamlar.
Canim gece uyku düzensiz haliyle uykunu alamadin uyuyakaldin aynen bende oyle durumdayim gece uykusu cok baska...alti acikken uyuyo hemi oy canim yaa☺☺Yatarken bunu yapıyor olsam güzeldi de kızım yattığı yerden altı açıkken uyukluyordu ben de oturur halimle değiştirirken kaç kez uyukladım bilemedim sonra da emzirip uyuttuğum gibi ben de uyudum:) kendime bir türlü gelemiyorum gündüz
Canim benimki 2 aylikken 5.950 idi 6500 smdi insallah melegin guzel almistr kilosunu...bide sutum var da yetyomu onu bilmiyorum sert degil pek ama doymasa aglamaz galiba bilemedmAmin canım benim kız da bu ay az aldı gibi geliyor da bakacağız artık
Canim doktor boyu guzel ama kilo biraz az dedi sutun mi azaldi dedi bilmiyorum ki emziryorm ama anlamadm..canim 550 gr aldi ona az dedi ama ben emziryorm gece arasi uzun sadece insallah guzelce buyur meleklerimizCanim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?
Canim doktor boyu guzel ama kilo biraz az dedi sutun mi azaldi dedi bilmiyorum ki emziryorm ama anlamadm..canim 550 gr aldi ona az dedi ama ben emziryorm gece arasi uzun sadece insallah guzelce buyur meleklerimizCanim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?
Cok sagol tatlim komsu teyze filan da annen gttgnden beri kilo almamis bebek dedi bozuldum napim az alsin hepsi saglikli olsun da insallaj☺Canim benim biz sizden 2 gun buyuguz :) kiloya hic takma bence gayet iyi kilolu cocuk saglikli demek degil ki tatlim
Canim yediklerine dikkat edip dozunda tutarsan artmaz ben cok abarttim cikolatayi doktor yasak listesi verdi bi iki hafta hic yemicem sonrada normal yersin dedi yumurtayi hergun degil de haftada 2 3 vs sen yinede git canim benim tum vucudu kapladi...ama dikkat edersn artmaz Alah korusunYaa çok geçmiş olsun canım. Yayıldı demek acaba bizdeki de yayılımı ki. Ben Dr işini ertelemesem mi
Canim dikkat etcem insallah...doktor az dedi canim..boyu 3cm uzamis 65 su an o cok iyi ama kilo az dedi napim ki mama hic vermedim.ver derse veririm iyi olsunda butun bebisler iyi olsunlar insallahKendini suçlama canım. Olacağı varmış. Allah korusun. Bundan sonra biraz daha dikkat edersin abur cubura.
Bir de 550 gr bana çok da az gelmedi. Dr az olduğunu mu söyledi ki
Canim doktorun ne dedi peki dogum kilosuna da bagli biraz belki sutumuz yaramyodur tatlim doktor soyler insallah kilo alimlari artar..bende uzuldum ama saglikli olsunlarda varsin zatif olsunlar napalim buyuyunce de biz gbi kilo vermek isterler☺☺Haklısın canm
Bebek kilosu için bişiler okudum benm Kızm kilo almıyor sanki iki aylıkken 5 kilo idi 3 ay olcaz 16 sında 5
,100 süt mü yaramıyor anlayamadım üzücü bi durum
Canim bende olmadim ablam bir sene olmuyomus biz ne vakit oluruz acabaBen de hala adet olmadim canim
Bugün uyku konusunda daha fenayım canım gaz sancısı çekti sanırım kızım sabah 5.30 a kadar uyumadık emzirip gaz çıkarmaya kaldırınca ağlıyordu sürekli gergindi vücudu yatırıyorum olmuyor kaldırıyorum olmuyor ayakta durmak istiyor tam uyutuyorum yatağa koymamla açılıyor uykusu çok zor geçti gece. Belim falan kalmadı çok ağrıdı. Çok şükür şimdi daha iyi de biraz rahatladımCanim gece uyku düzensiz haliyle uykunu alamadin uyuyakaldin aynen bende oyle durumdayim gece uykusu cok baska...alti acikken uyuyo hemi oy canim yaa☺☺
Çocuk dr unda 5750 58.5 cm di canım iki ay dolmadan gitmiştik bir hafta sonra aile hekimliğinde 6100 gr 59 cmdi 65 günlük haliyle. Bu ay az gibi geliyor dediğim gibiCanim benimki 2 aylikken 5.950 idi 6500 smdi insallah melegin guzel almistr kilosunu...bide sutum var da yetyomu onu bilmiyorum sert degil pek ama doymasa aglamaz galiba bilemedm
Canim gaz sancisi cok fena bebislere..kiyamam kuzucuga zor olmus gecmis olsun sen de dinlen canim bugun bebis uyudugu vakitlerde...Bugün uyku konusunda daha fenayım canım gaz sancısı çekti sanırım kızım sabah 5.30 a kadar uyumadık emzirip gaz çıkarmaya kaldırınca ağlıyordu sürekli gergindi vücudu yatırıyorum olmuyor kaldırıyorum olmuyor ayakta durmak istiyor tam uyutuyorum yatağa koymamla açılıyor uykusu çok zor geçti gece. Belim falan kalmadı çok ağrıdı. Çok şükür şimdi daha iyi de biraz rahatladım
Hosgeldin cnm benim kizimda premeture dogdu ama yavas yavas kapaticaz arayi insallahHoşbuldum canım :) benim kızım prematüre doğdu sizinkilerden baya minik sanırım okuyabildiğim kadarıyla burda
Canim maasallah bebisine insallah almistr kilosunu guzelce...gayet guzel insallah bu ay iyi alir benimkide bakalim cuma da iznim bityor 5 gunluk rapor alcam haftaya icin hayirlisiÇocuk dr unda 5750 58.5 cm di canım iki ay dolmadan gitmiştik bir hafta sonra aile hekimliğinde 6100 gr 59 cmdi 65 günlük haliyle. Bu ay az gibi geliyor dediğim gibi
Canim gaz sancisi cok fena bebislere..kiyamam kuzucuga zor olmus gecmis olsun sen de dinlen canim bugun bebis uyudugu vakitlerde...
Canim maasallah bebisine insallah almistr kilosunu guzelce...gayet guzel insallah bu ay iyi alir benimkide bakalim cuma da iznim bityor 5 gunluk rapor alcam haftaya icin hayirlisi
Insallah canim belki yedigin bir sey gaz yapmistr gecmis ya şükür..insallah canimPek gaz sancısı yaşamamıştık bugüne kadar ama kötü bir şeymiş uykuya dalamadı bir türlü yazık. İnş daha iyi günlerimiz olur