• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar bu aralar herkes hastalıktan kiriliyo domuz gribi falan 3 ay kontrolune Doktora gitmeye korkuyorum inanın bide biz sivasin biilcesindeyiz kayseriye gidiyoruz ddoktor icin2 saatlik bi yolumuz varacaba bu ay gitmesek bisey olur mu
Canim ben giderken maske taktim, bebisi de tulbentle orttum, doktordan sonra da elini yuzunu sildim:)

Mrb kızlaaaarr,benim de göbeğim çatlak maalesef ve kendim beyazım gobuş esmer ve tabiki gevşek bir derii oohh ne kadar da güzel,benim evde bioderin 90-60-90 jeli var sıkılaştırıcı ,onu sürüp poşet giyp mekik falan çekicem inş. Hışırdamam bebiş uyanmasında bakalım düzenli yapınca ne olacak
Hadi bakalım canım. Düzenli yapabilirsen mutlaka faydasını görürsün. Ama istikrar şart. Ben de hep biseylere egzersizlere başladım bir kaç gün ici nde bıraktım :eek:ama düzenli yapabilsem çok faydası olacaktı eminim.
Sen bırakma bari bana da ornek olursun belki

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi
Kendini suçlama canım. Olacağı varmış. Allah korusun. Bundan sonra biraz daha dikkat edersin abur cubura.
Bir de 550 gr bana çok da az gelmedi. Dr az olduğunu mu söyledi ki

ben de ben de demek istiyorum:) hamilelikte kurabiye bisküviye çok düşkün oldum evde onlar olmadan olmuyor. akşam zaten çay keyfi yapıyoruz eşimle yanında da götürüyoruz. kilo almıyorum belki ama vermiyorum da. bu şekilde yemeyle eşime de kilo aldırdım. doğumdan sonra adam yaklaşık 4 kilo aldı:):KK48:
olsun o da alırsa sana diyemez kilo aldın diye nasıl strateji ama bu tutar

Hadi bakalım canım. Düzenli yapabilirsen mutlaka faydasını görürsün. Ama istikrar şart. Ben de hep biseylere egzersizlere başladım bir kaç gün ici nde bıraktım :eek:ama düzenli yapabilsem çok faydası olacaktı eminim.
Sen bırakma bari bana da ornek olursun belki
inş cnm bir de boğazıma sahip çıksam kızım ek gıdaya başlasın dikkat etcem şimdi de abur cubura ara versem yeter ben de 12 kilo verdim doğumdan sonra bşy yapmadan geriye 10 kilo kaldı diye hesaplıyorum ben çunku doğum öncesi de biraz fazla kilom vardı ,şey dice, ya dikkat etce, de abur cubura canım istediğinde tutsam kendimi bşy olur mu hani goğumde bşy çıkar mı öyle derler ya canının istediğini ye yoksa humma olursun yok göğsünde bilmem ne çıkar ben inanmıyorum da

olsun o da alırsa sana diyemez kilo aldın diye nasıl strateji ama bu tutar

Diyemiyor zaten:KK48: o kilolarıma pek laf etmiyor arada biraz hareketlerini hızlandırsan kalori yakarsın diyor ben Üzgün Üzgün bakınca susuyor.

Kizlarrrr iyi geceleerrrr nasılsınız gecemiz güzel geçsin :) kızlar benim bu ara sütüm azaldı zaten mama veriyorum ek olarak ama bi azaldı anlamadım.çok moralim bozuk aslında

Canım süt için moral çok önemli lütfen bozma moralini olumlu düşünmeye çalış yani sonuçta bebişler aç kalmıyor bir şekilde besleyebiliyoruz. Şartlandırma kendini bu konularda

Kizlarrrr iyi geceleerrrr nasılsınız gecemiz güzel geçsin :) kızlar benim bu ara sütüm azaldı zaten mama veriyorum ek olarak ama bi azaldı anlamadım.çok moralim bozuk aslında

Kızlar bu aralar herkes hastalıktan kiriliyo domuz gribi falan 3 ay kontrolune Doktora gitmeye korkuyorum inanın bide biz sivasin biilcesindeyiz kayseriye gidiyoruz ddoktor icin2 saatlik bi yolumuz varacaba bu ay gitmesek bisey olur mu

Biz dr amasyanın ilçesinden çoruma gidiyoruz dr a yol neyse de hastalık beni de çok korkutuyor ama ne yapalım mecbur gidilecek. Bizim kalça ultrasonu var tekrarlanacak

Canım süt için moral çok önemli lütfen bozma moralini olumlu düşünmeye çalış yani sonuçta bebişler aç kalmıyor bir şekilde besleyebiliyoruz. Şartlandırma kendini bu konularda
Taktim çok fena hemde canım evde çocuk ağlıyo mama verelim diyolar ben de deliriyorum demeyin mama bana diyeee ama çocuk ac doymuyor sonra eli mahkum veriyorum. Ama çok üzülüyorum :( bu ara bi kaç kez biberon veriyorum bu beni geriyo. Sırf gece kalkıyorum sut sağıyorum ama ondada bi azalma var.anlamadım.

kizlar benim adetimde gelmedi sizlerde durum ne? adet gelmeden kilo gitmez dedi ablam sizce dogrumuu???
Valla ben öyle bisey duymadım etrafında insanlar gayet de kilo veriyo ve hasta değiller arkadaşım 2 sene olması adet.bizim yapacağımız şey boğazımızı tutmak ve hareket. En azından benim için böyle.

Ay canim benim de oyle anlamiyorum valla birkac gun once de dolu doluydu
Eveeeet doluydu resmen tek gogsumden sagdigimi çiftinden çıkartamıyorum ve ben bu ara günde 3 öğün bi karışım içiyorum. 1 kaşık anason çörek otu tohumu bi kaç bisey daha aktardan aldık nette de çok iyi diyo ama bana ters mi tepti ne

kizlar benim adetimde gelmedi sizlerde durum ne? adet gelmeden kilo gitmez dedi ablam sizce dogrumuu???
Benim de adetim gelmedi canim. Kizlar kilolar icin acele etmeyelim bence. 6 aydan once ek gida baslamitoruz, iyi beslenmemiz cok onemli, diyet yapamayiz, spor desen cok spor sute iyi gelmiyormus bebekler sutu begenmeyebilirmis. Adet de zaten genelde 6. Aydan sonra gelirmis. Bence abur cuburu abatmayalim, arada tv izleyecek fln vakit bulabiliyorsak biraz mekik cekelim. En onemlisi moralimizi yuksek tutalim guzel annisler. Zamani gelince birbirimizi motive ederiz beraber diyet yapar spor yapariz:KK49:

Eveeeet doluydu resmen tek gogsumden sagdigimi çiftinden çıkartamıyorum ve ben bu ara günde 3 öğün bi karışım içiyorum. 1 kaşık anason çörek otu tohumu bi kaç bisey daha aktardan aldık nette de çok iyi diyo ama bana ters mi tepti ne
Aynen canim daha bir kac gun once tek gogsumden 130 sagdim. Dun derse gidicegim diye 3 defada ancak sagdim 130 mlyi, moralim bozuldu. Acaba buyume donemleri oluyor, bebisler daha sik emmek istiyor o yuzden mi dolmuyor goguslerimiz. Oyleyse birkac gune gecer sanirim. Onceleri takiyordum da simdi takmayacagim bol su, rezene kimyon anason tohumu, mamsel icmeye devam edecegim, uykuma dikkat edecegim, doymasa bebis zaten aglar o belli ki bir sekilde cekiyor pompaya gelmese de. Bence yine dolar birkac gune. Hep boyle oluyor bir sure dolu dolu bir sure az sutler ama bebisler buyumeye devam ediyor

Back