• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim daha iyiyim cok sukur, oksuruk ates kalmadi, ama bogaz agrisi ve halsizlik devam. Bugun hem goze hem kalca ultrasonunun tekrarina gittik.bizim kemiklesme olmamisti ilk ay. Hersey notmal cikti cok sukur. Goz kontrolu de cok kolaydi. Bir isikla gozune bakti bir de isikli bir alete bakmasini istedi, bizimki isiklara bayiliyor hemencecik bakti:)
İyi bari biraz daha atlatmışsın hastalığı sevindim. Bizim de geçen ay çektirdiğimiz ultrasonda sol kalçada 2 derecelik açıklık vardı normale dönenilir bekleyelim sen de çift bez bağla demişti dr umuz bakalım inş normale dönmüştür. Kemik gelişimi gayet iyi demişti. Göz muayenesi konusunda bir şey dememişti belki bu ay yönlendirir.

Ben bu kızımı ne yapacağım bilmiyorum sürekli dik konumda etrafı izlemek istiyor yatırınca hemen ağlamaya başlıyor kolumun gücü kalmıyor artık akşama. Şimdi de ağladı dırmuyor diye ayaklarımı uzattım sırtüstü yatırdım karnıma öylece bakınıyor odaya.

Maşallah canım senin oğlunun boyu kilosu da iyiymiş. Bakalım benimki ne kadar oldu. Tuğbanın oğlu yaklaşık bir ayda 550 gr kadar almış ondan üzülmüş. Aslında çok da az değil bence gelişimin hızı değişebiliyor
Canim ben de oyle biliyorum artik yavasliyor kilo alimi. Ben de baslarda cok kaygiliydim eve tarti almisti annem her hafta olcuyordum kilosunu, surekli acaba doyuyor mu kaygisi vardi, bir de 3 730 dogan oglum 2 gun sonra 3 400e dusmustu. Sonra bir baktim kaygi dogru dusunmeme engel oluyormus. Burasi bunu gormeme yardimci oldu. 2 ay erken doganlar, omercik gibi kucucukken ameliyat olanlar, 1100 doganlar baksana, bebisini kaybedenler... ondan sonra dusundum allah tedavisi olan hastalik versin, beteriyle sinamasin. Tabi ki hasta olacaklar zamani geldikce. Bir ay az kilo alsa birak hic kilo almasa yine cozumu var mama baslanilir bir sorun varsa cozulur. Sonucta bebisler mutlu, kucagimizda hatta varliklari bir mucize sukretmek lazim. Onlardan surekli "iyi" olmalarini beklemekle cok sey yukluyoruz omuzlarina, ve kendi omuzlarimiza. Onlar sorun cikarsin, biz cozmeye calisalim, biz hata yapalim onlar bizi affetsin, yeter ki allah ayirmasin

İyi bari biraz daha atlatmışsın hastalığı sevindim. Bizim de geçen ay çektirdiğimiz ultrasonda sol kalçada 2 derecelik açıklık vardı normale dönenilir bekleyelim sen de çift bez bağla demişti dr umuz bakalım inş normale dönmüştür. Kemik gelişimi gayet iyi demişti. Göz muayenesi konusunda bir şey dememişti belki bu ay yönlendirir.
Insallah donmustur canim ne zaman bakilacak tekrar

Benimki de ayni canim ilk dogdugundan beri en sevdigi pozisyon oyle yuzu disa donuk kucakta ve yurunulecek... reflu de olunca sanirim dik durmayi seviyordu. Etraf bakmayi avizelere fln zaten bayiliyor. Kolum belim kopuyordu valla dolastirmaktan. Ama bugun inanilmaz birsey oldu. Ben dun kurstayken annem oyuncaklara uzanip tutmayi ogretmis gozume inanamadim. Bugun dolayisiyla yatirdim yataga yanina oyuncaklari koydum teker teker elledi onlari, konustu onlarla fln:)) oyun halisi fln mi alsam diyorum ben de

Ay azicik dinliyim forumda stres atiyim dedim esim ayri ediz ayri kedim ayri sikayet etti, evde elime bakan 3 oglan cocugu var yani:-). Napiyim kizlar biraz ilgileniyim bari. Yatsinlar gene donerim ben buraya

Benimki de ayni canim ilk dogdugundan beri en sevdigi pozisyon oyle yuzu disa donuk kucakta ve yurunulecek... reflu de olunca sanirim dik durmayi seviyordu. Etraf bakmayi avizelere fln zaten bayiliyor. Kolum belim kopuyordu valla dolastirmaktan. Ama bugun inanilmaz birsey oldu. Ben dun kurstayken annem oyuncaklara uzanip tutmayi ogretmis gozume inanamadim. Bugun dolayisiyla yatirdim yataga yanina oyuncaklari koydum teker teker elledi onlari, konustu onlarla fln:)) oyun halisi fln mi alsam diyorum ben de

Ya benim kız sürekli kucakta olmak istemiyor genelde yatırıp yanına oyuncaklarını koyuyorum onlara dokunuyor onlarla konuşuyor ama bazen gözü onları bile görmüyor etrafı hiçbir şey yapmadan izlemek istiyor kol dayanmıyor. Oyun halıları çok güzel de çok pahalı geliyor canım ya bir de her bebek sevmiyor. Yine istersen sen al. Ben almayı düşündüm sonra vazgeçtim gibi. Belli olmaz yine bana belki alırım:) kararsızlıkta son nokta

Canim seninkinin haftasi benden kucuktr belki 4 gune biz uc aylik olcaz bide dogum kilosu 3850idi sonra 3780 e dustu ay olarak dustu ya bende uzuldum yani emziryorm ama doyuyor saniyorum.tatlim bilemedim cdden gelecek ay az olursa tahliller yapcam dedi..bende duzenli beslencem ins ama durmuyo gunduz pek odadan ciksam agliyor ins guzelce buyur hepsi
Canim benim biz sizden 2 gun buyuguz :) kiloya hic takma bence gayet iyi kilolu cocuk saglikli demek degil ki tatlim

15 mi Ben aldım üzerine nolur soyle naptın nasıl gitti
Ya aslında epey uğraştım diyebilirim. Yediklerime dikkat ettim. Doğumdan bu yana yanlız olduğum için etrafımda 'ye ye sütün olsun' diyen kimse yoktu. Ben de öğünlerde bol yedim ama mesela akşam 6 dan sonra bisey yememeye çalıştım. Başlarda zor oldu çünkü hamileyken çok yemeye alışmış tim. Sonra düzene girdi. Bir de bol su ictim. Hem süte de faydası oluyormuş.
Sen de moralini bozma canım. Senin kilolarinda gidecek elbet. Benim de hala fazla kilolarim var. Biraz daha zaman canım biraz daha zaman

Kızlar bu aralar herkes hastalıktan kiriliyo domuz gribi falan 3 ay kontrolune Doktora gitmeye korkuyorum inanın bide biz sivasin biilcesindeyiz kayseriye gidiyoruz ddoktor icin2 saatlik bi yolumuz varacaba bu ay gitmesek bisey olur mu

Gider diyorlar canım ben de inanmak istiyorum şu an tek yapabileceğim bu gibi duruyor. Takılmayayım diyorum ama eski giysilerimi giyince göbek ayrı yanlarım ayrı pırtlayınca üzülüyorum biraz
Hiiç üzülme canım. Genelde herkes 6 aydan sonra başlıyor fazla kilo derdine. Ben de kendime bakınca keyfim kaçıyor ama olsun zamanla tekrar eski halimize döneceğiz ins.

Ya benim kız sürekli kucakta olmak istemiyor genelde yatırıp yanına oyuncaklarını koyuyorum onlara dokunuyor onlarla konuşuyor ama bazen gözü onları bile görmüyor etrafı hiçbir şey yapmadan izlemek istiyor kol dayanmıyor. Oyun halıları çok güzel de çok pahalı geliyor canım ya bir de her bebek sevmiyor. Yine istersen sen al. Ben almayı düşündüm sonra vazgeçtim gibi. Belli olmaz yine bana belki alırım:) kararsızlıkta son nokta
Anladim canim ben biraz bakiniyim

Back