• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim gece tel uzerimde uyuyakalmisim☺catlaklari artik gormez oldum yeterki zayiflayayim.olacak insallah☺☺
Vücut o kadar yorgun ki çok normal tatlım:) ben de sabah kızımın altını alırken dalıp dalıp gidiyordum kendimi kaç kez yakaladım öyle. Ben ayrı kızım ayrı alt değiştirirken uyukladık:KK48:

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yanola i her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi
Canim benim uzulme benim bebiste de vardi oyle kizariklik yuzunde kafasinda 1 ayliktik o zaman doktor olabilir normal demisti nemlendirici bi krem verdi duzeldi kremin ismi linola

Düzenli olunca mutlaka sonuç verir canım yeter ki sen sabırlı ol. Ya keşke toplum olarak sporu yaşam tarzı haline getirmiş olsak böyle durumlarla daha az karşılaşırdık ama daha az spor hareket daha çok yemek hamurişi ve hareketsizlik üzerine endekslemişiz hayatlarımızı
evet cnm ya ben tam bir abur cubur hastasıyım spor evet ama bence birazda sağlıklı yemek gerek

evet cnm ya ben tam bir abur cubur hastasıyım spor evet ama bence birazda sağlıklı yemek gerek
ben de ben de demek istiyorum:) hamilelikte kurabiye bisküviye çok düşkün oldum evde onlar olmadan olmuyor. akşam zaten çay keyfi yapıyoruz eşimle yanında da götürüyoruz. kilo almıyorum belki ama vermiyorum da. bu şekilde yemeyle eşime de kilo aldırdım. doğumdan sonra adam yaklaşık 4 kilo aldı:):KK48:

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi
Tatlim canını skma yeterki hasta olmasınlar sağlıklı olsunlar kilo ne ki alınır zaten bu saatten sonra kilo alımı yavasliyormus bi arkadaşım dört beş aylık bir ay hiç kilo almamış.

Kızlar burada havalar soguk.üç aylık muayenemize gidemedik 3ay sekiz gunluguz annem on gün sonra gelecek birlikte götürelim dedik.korkuyorum şimdi her yer grip.bir sorum daha göz muayenesi olmadık doktorumuzda birşey demedi capaklanma var bir gözünde masaj yapıyoruz bu gidisimizde Onuda soracağız.göz doktoru yapıyor dimi

Kızlar burada havalar soguk.üç aylık muayenemize gidemedik 3ay sekiz gunluguz annem on gün sonra gelecek birlikte götürelim dedik.korkuyorum şimdi her yer grip.bir sorum daha göz muayenesi olmadık doktorumuzda birşey demedi capaklanma var bir gözünde masaj yapıyoruz bu gidisimizde Onuda soracağız.göz doktoru yapıyor dimi
Çocuk doktorumuza hep sorduk ama masaj yapın dedi biz birde göz doktoruna gideceğiz göz muayenesinide yaptiralim ne yapıyorlar muayenede kızlar nasıl bakiyorlar

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi
Cnm hic kendini suclayip uzme bebislerimiz herseylerini bizlerden aliyrlar duygulari bile kendini uzersen kuzucugunuda uzersin bundan sonrasi icin daha dikkat et insallah cok daha iyi olur kilo alimi ama yinede sukret boyu kilosu masallah gayet iyi

İki aylık asimizi üç aya yakınken olduk antibiyotik kullandigimz icin.hemşire güzel vuramadi tutmaz diye bir daha yaptı.bir hafta sonra kabul bağlar dedi.kabuk yok beyazlikta yok hiçbirşey yok.Annem tutmamıştır bir daha yaparlar dedi yine mi vurulcaz yaaaa

İki aylık asimizi üç aya yakınken olduk antibiyotik kullandigimz icin.hemşire güzel vuramadi tutmaz diye bir daha yaptı.bir hafta sonra kabul bağlar dedi.kabuk yok beyazlikta yok hiçbirşey yok.Annem tutmamıştır bir daha yaparlar dedi yine mi vurulcaz yaaaa
canım bizim de daha yok ama çok sonraları kabuk oluyor diye biliyorum.yanlış olmasın ama bir sene içinde beyazlıyor denilmişti.

bizim dr umuz da bir şey demedi canım ama gidenler göz doktoruna götürmüştü. sen doktorunla bu konuda konuş da ona göre gidersin

Cnm bizdede oyle bi kabuklasma yada beyazlik yok henuz 2hafta oldu asi olali ayrica asinin tutmamasi gibi birsey hic duymamistim

Canım kendini yıpratma evet bense çok fazla abur cubur yiyorum bu konuda dikkat etmeliyiz onun vücudu ne ki bunları yükleme yapalım dr bu konuda hakli. Ama kilo artışı normal arkadaşım benden 2 ay önde 2 ayda da 500 gr aldı kızı ve dr normal demiş bu ara artış düşer demiş. Bence de 6500 iyi. Evde oğlum kilo almiyo almiyo diye geziyorum babam sen sonunda yeter dedi kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değil yeter ki cani içinde olsun aktif bi çocuk olsun. Üzülme yani kilosu iyi. Vücudundakiler de geçicek sabırlı ol dikkatli ol yediklerine bizim stresimiz çocuğumuza geciyo çünkü yapmamalıyız :( çok geçmiş olsun :)

Üzülme canım ya nasıl olsa kilo alımı yavaşlayacaktı bebişlerin hep bir kilo almayacaklar. Dermatit olayına gelince aile hekimimiz kızımın yüzünde de olduğunu söylemişti geçer dedi ilaç verecekti hatta o şekilde iyileşir dedi neden üzülüyorsun ki neyin zarar vereceğini bazen bilmiyoruz bunlar bize deneyim oluyor bundan sonra dikkat edersin hiç suçlu hissetme. Sağdığın çoğu şeyi yemek olarak ya da yemeklerin içinde mecburen kullanıyoruz ne yapalım yani. Kendini suçlama sakın
Canim sagolasin icim rahatladi uzuldum tüm vücudu kapladi azalticam o sayilanlari ama bir hafta filan hic yeme dedi yumurtayi da hergun degl haftada 2 3 yerim kilo alimi uzdu ama 1 kilo hep alamaz ki haklisin tatlim Allah bebislerimize saglik verisn insallah guzelce buyusunler

Back