• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Sabır sabır ya sabır:) göksele bağladım gece gece:) ben kilo versem de toparlanmayacak bir vücudum var feci çatladım Karnım bacaklarım...
Yaa benim de karnim cok catladi sarkik bi gobisim var artik eskiye gore daha kara sarkik ve catlak :( ben 10 kilo almistim 1 kilom kaldi ama kiyafetlerim hala biraz dar geliyo vucudum salmis kendini nasil toparlanacak bilmiyorum

Mrb kızlaaaarr,benim de göbeğim çatlak maalesef ve kendim beyazım gobuş esmer ve tabiki gevşek bir derii oohh ne kadar da güzel,benim evde bioderin 90-60-90 jeli var sıkılaştırıcı ,onu sürüp poşet giyp mekik falan çekicem inş. Hışırdamam bebiş uyanmasında bakalım düzenli yapınca ne olacak

Yaa benim de karnim cok catladi sarkik bi gobisim var artik eskiye gore daha kara sarkik ve catlak :KK43: ben 10 kilo almistim 1 kilom kaldi ama kiyafetlerim hala biraz dar geliyo vucudum salmis kendini nasil toparlanacak bilmiyorum

6. Aydan sonra mekik falan ancak çekebileceğim canım sezaryenden kaynaklı o zamana kadar toparlarsa biraz işte. Her yerim fay hattına döndü biraz sıkılaşsam o da yetecek. Vücudun da toparlamak için zamana ihtiyacı var sanırım

Mrb kızlaaaarr,benim de göbeğim çatlak maalesef ve kendim beyazım gobuş esmer ve tabiki gevşek bir derii oohh ne kadar da güzel,benim evde bioderin 90-60-90 jeli var sıkılaştırıcı ,onu sürüp poşet giyp mekik falan çekicem inş. Hışırdamam bebiş uyanmasında bakalım düzenli yapınca ne olacak

Düzenli olunca mutlaka sonuç verir canım yeter ki sen sabırlı ol. Ya keşke toplum olarak sporu yaşam tarzı haline getirmiş olsak böyle durumlarla daha az karşılaşırdık ama daha az spor hareket daha çok yemek hamurişi ve hareketsizlik üzerine endekslemişiz hayatlarımızı

6. Aydan sonra mekik falan ancak çekebileceğim canım sezaryenden kaynaklı o zamana kadar toparlarsa biraz işte. Her yerim fay hattına döndü biraz sıkılaşsam o da yetecek. Vücudun da toparlamak için zamana ihtiyacı var sanırım
Ayy insallah duzelcez inaniyorum ben :) ek gidaya baslayinca diyetisyene gidicem ben de tabii spor da sart simdi 68im hedefim 58 :) insallah

Benim bir kalça bir de göğüs kaldı hamilelikte onlar da zaten ergenlik döneminde çatlamıştı:) bacakların alt tarafı bile çatladı o kadar şişince tabi şişkinlik gidince pörsüdü kaldı sıkılaşmam lazım
Canim gece tel uzerimde uyuyakalmisim☺catlaklari artik gormez oldum yeterki zayiflayayim.olacak insallah☺☺

Hayır şimdi gelen giden de çok mecburen giyiyorum yoksa evde eşofman pijama idare ediyorum da misafir gelince giyiyorum işkence çekiyorum pantolonda. Karnım acıyor hatta bazen
Evde hep pijamaliyim bende gobegim sıktığı icin hic rahat edemiyorm ay insallah eskiye doneriz

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi

Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi

Üzülme canım ya nasıl olsa kilo alımı yavaşlayacaktı bebişlerin hep bir kilo almayacaklar. Dermatit olayına gelince aile hekimimiz kızımın yüzünde de olduğunu söylemişti geçer dedi ilaç verecekti hatta o şekilde iyileşir dedi neden üzülüyorsun ki neyin zarar vereceğini bazen bilmiyoruz bunlar bize deneyim oluyor bundan sonra dikkat edersin hiç suçlu hissetme. Sağdığın çoğu şeyi yemek olarak ya da yemeklerin içinde mecburen kullanıyoruz ne yapalım yani. Kendini suçlama sakın

Back