2015 Ekim Anneleri

Sen kamuda mı çalışıyorsun özel sektörde mi canım? Mesleğinle ilgili birkaç soru sorabilir miyim bu sene kız kardeşim puanı yeterse psikoloji yazacak da tercihlerinde
Tabi ki sorabilirsin canim. Ozeldeydim canim yari zamanli aselsanda yari zamanli ozel bir yerde danisan goruyordum. Ama simdi ikisini de biraktim bir sureligine

Ben de öyle düşünüyorum çoğu zaman yemeği eşim geldikten sonra yapıyorum. Bir süpürgeyi yapabişiyorum onun da sesine alışık ondan sanırım
Iki ogun yiyebiliyorm sabah zorla bide aksam esimle oglen mutfaga gtmek zor gunduzleri zorluyo meyve ile gecistiryormg gerci buna ragmen kilo bile gtmiyo saglik olsun ustelik 1 kg almisim yok artik dedim☺☺

Canim maasallah mutlaka etkisi var ozellikle mamselin ben son gunlerde icmedim epey dolduryor bende yine iceyim bir de rezene tohumu aldiracam esime onu gunde ne kadar icebilirz bir mi sadece

Tabi ki sorabilirsin canim. Ozeldeydim canim yari zamanli aselsanda yari zamanli ozel bir yerde danisan goruyordum. Ama simdi ikisini de biraktim bir sureligine

Teşekkür ederim canım. Ben pdr bitirdim şu an kardeşimin yazmasını istemiyorum o bitirene kadar çok mezun olacak ve kamuda sadece meb de çalışıyoruz özelde daha çok psikoloji mezunları tercih ediliyor. Merak ettiğim mezun olduğun üniversitenin hangisi olduğu önemli mi iş bulmada? Çalışma alanları çok geniş mi? Ücret olarak sormuyorum bence ikinci planda olacak bir durum hayatını idame ettirebilecek kadar kazanır herhalde. İlk etapta aklıma bunlar geldi:) bir de tavsiye eder misin meslek grubu olarak

Iki ogun yiyebiliyorm sabah zorla bide aksam esimle oglen mutfaga gtmek zor gunduzleri zorluyo meyve ile gecistiryormg gerci buna ragmen kilo bile gtmiyo saglik olsun ustelik 1 kg almisim yok artik dedim☺☺

Aslında kilolar biraz da düzensiz yememizden kaynaklı gitmiyor galiba sabah 7 de kahvaltıda ne yediysem işte. Çoğu zaman 6.30-7 gibi de akşam yemeği. Acıkıyorum çok ama yapacak zaman olmuyor ben de bisküviyle falan geçiştiriyorum bazen de sağlıksız işte yaptığımız şey

Kardesine basarilar, hayirlisi olsun gonlune gore olsun insallah

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur. Moralini yüksek tutmaya çalışmak beni çok yoruyor sürekli morali bozuluyor bozuldukça netleri düşüyor. Ergen hala iniş çıkış çok fazla duygularında. Umarım hayırlısı olur

Canim maasallah mutlaka etkisi var ozellikle mamselin ben son gunlerde icmedim epey dolduryor bende yine iceyim bir de rezene tohumu aldiracam esime onu gunde ne kadar icebilirz bir mi sadece
Hastaneden cikarken bana gunde 4 bardaga kadar bitki caylarindan icebilecegimi soylemislerdi ama posetlerdense tohumu daha kuvvetlidir gibi geliyor o yuzden ben bir tane iciyorum ama iyice bekletiyorum, kimyon tohumunu da oneriyorum bebis bence daha guzel uyuyor sonrasinda.

Canim senin kahvalti erken ben 11 de filan yapiyorm cok düzensiz güzel vaktinde hic yemiyorum senin gbi bisküvi yiyorm arada abur cubur..gun boyu ac olunca aksam daliyorm bayagi yedigim icin kaliyor

Anladim canim sagolasin bende alayim o zaman iceyim kimyonu da alayim bebisin gazina da iyi gelir insallah

Canim meslegimi cok severek yapiyorum hatta danisanlarimdan muhendisligi, reklamciligi, biyologlugu birakip psikoloji okuyanlar var. Cok zenginlestirici bir meslek, sanki bir suru yasamamin varmis gibi, bir suru insanin hayatina dokunuyorum, danisanlarim da benimkine tabiki, sonra insani kendini tanimaya hayati sorgulamaya itiyor, daha kendinle barisik biri oluyorsun. Tabiki zor yanlari da var, bir kere iyi bir psikolog olmak istiyorsan omrunun sonuna kadar ogrenci oluyorsun surekli egitim kitaplar supervizyonlar. Ikincisi de cok yorucu bizim de cogu zaman bir psikologa ihtiyacimiz oluyor. Bence iyi bir egitim sart canim hem iyi bir universite hem de yuksek lisans sart. Hem cok rekabet oldugu icin hem de insan hayatiyla oynuyoruz sonucta. Bazi ulkelerde tip kadar yuksek puani. Psikolojinin calisma alani cok canim yuksek lisans ile klinik psikolog, gelisimsel, orgutsel, sosyal psikoljide uzmanlasabiliyorsun. Ama egitim sart iyi bir yere girmek icin

Cok kolay gelsin canim. Sen is sikintisi disinda seviyor musun meslegini?

İyi olmuş vesile olmuş hazirlamana :)

Kizlar korse kullaniyor musunuz gobehim sarkik gormek istemiyorm kuculdu ama goruntu aci veren bir tablo☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…