Teşekkürler İnci bilgiler için, dikkat etmeliyiz kendimize gerçekten, ben ara öğün yaptım kendime kahvaltıyı 7.30 da yapıyorum, işe geliyorum, 10:30 da 3 badem, 3 fındık, 3 ceviz( yani 1,5 ceviz) ve 2 kayısı, aynısını 15:30 da da yapmaya başladım, ara öğün iyidir:)Buarada azonce bir doktör tanıdığımla ayaküstü bir sohbet geçti. Belirtilerin netlesmesi 1.5 ayı bulabilmekteymis. Şuan belirti olmazsa korkmamaliymis. Birde mutlaka tüketmesi gereken yiyecekler süt ve yogurt(hergun) birde aşırı baharatlı olmayan bakliyat ve et yemekleriYmis. Arada mutlaka meyve maksimum 2 3 porsiyon .Inşallah işinize yarar
Hepimiz bebeğimiz için herşeyi yaparız benim canım desem az kalır benm son bi nefesim yetse onun olsun ama bu ilişki konusu sanırım suan ciddi anlamda yanlış anlaşıldı. Iliski gebeliğin her döneminde tehlikeli.çocuk yapmayı ve bakmayı bilen herkes az çok bilir . Ama biz doktor izin verirse yaparız deyince diğer bi yandan 9 ay yapmam falan diyen arkadaşlar oldu. 9 ay boyunca sebepsiz yapmamak bir nevi 9 ay boyunca sadece yemek yeyip uzanıp yatmakla aynı fikir oluyor. Her hareketidir dikkat edeceğiz mutlaka zaten ogrendigimizden beri eşlerimız inde bizimde birbirimize yaklasamamamiz bundandir.... kimse kimsenin fikrini garipsememeli ama bir evham diye bişey var bide önlem diye birşey. Yanlış yönlendirmeye lüzum yok kimseyi.en DOĞRU bilgiyi Doktor verecektir....
Evet birde ceviz var fosfor varmış içinde bebeğin zeka gelişimine katkısı büyükuş.Ben akşam yiyorum bu söylediklerini kayısı hariç onu daha alamadım. Sabah ara öğünde meyve yiyorumTeşekkürler İnci bilgiler için, dikkat etmeliyiz kendimize gerçekten, ben ara öğün yaptım kendime kahvaltıyı 7.30 da yapıyorum, işe geliyorum, 10:30 da 3 badem, 3 fındık, 3 ceviz( yani 1,5 ceviz) ve 2 kayısı, aynısını 15:30 da da yapmaya başladım, ara öğün iyidir:)
Aynen öyle buyuzden bz de bekliyoruz canım. ..İncikupeli ben gebeliğin başları için söyledim riskli diye çünkü en önemli haftaları yaşıyoruz şuan. İnan her doktor da doğru bilgiyi zamanında veremiyor maalesef. O yüzden keşke dememek için ilk haftalar dikkatli olmalıyız. Sanırım bu konuda herkes hemfikir.
Yarasın Prens ve Prenseslerimize:) Pıt Pıt seslerini duyalım cinsiyet tahmini yaparız hep birlikte:)
Ben günde 3.5 litreye kadar su içiyortum, ağzım ço kuruyor, sizinde öyle oluyor mu kızlar? normalde bu kadar çok içmezdim.
:) benimki kendine iyi bakıyo ben ne yesem oda yiyo baba olucam artık kendime iyi bakmam lazım diyo :)Öyle dusunmeseler durur mu eşlerimız? Biz daha hassasiz tabi ama onlarda sonuçta artık BABAliği hissetmeye başlıyorlar :)
Ben baktım erkek çıkıyor, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.Çin takvimiyle rus takvimine bakın eğlencesine.
yanımda sürekli şişe duruyor acaba gördükçe mi susuyorum:)Ah keşke bende içebilsem çok iyi yapıyorsun 2.5-3 litre ideal.
Lovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?Test yapsana 4 gün geçmiş günün herhangi bir saatinde yapsanda çıkar artık.
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn:)Lovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?
Tebrik ederim canim.Allah tamamina erdirsin insallahLovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?
Lovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?
yanımda sürekli şişe duruyor acaba gördükçe mi susuyorum:)
Ben baktım erkek çıkıyor, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.
YOK CANIM YARIN GİT SAĞLIK OCAKLARI SABAH 11 E KADAR ALIYORLovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?
Benimde cin takviminde erkek cikiyor.bir oglum var kiz olsun istiyordum ama tabiki oncelik saglikli olmasi.birde hamile kalinan iliskinin zamani da onemli diyorlar.yumurtlama gununden onceyse kiz olma ihtimali daha fazlaymis:)Sağlık önceliğimiz tabi bana da kız çıkıyor hem çinde hem rusta bakalım ne olacak. Erkekler erken gösterirmiş, 2'li taramaya gidipte öğrenenler genelde erkek anneleri.
Benimde cin takviminde erkek cikiyor.bir oglum var kiz olsun istiyordum ama tabiki oncelik saglikli olmasi.birde hamile kalinan iliskinin zamani da onemli diyorlar.yumurtlama gununden onceyse kiz olma ihtimali daha fazlaymis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?