2015 Ekim Anneleri

Teşekkürler İnci bilgiler için, dikkat etmeliyiz kendimize gerçekten, ben ara öğün yaptım kendime kahvaltıyı 7.30 da yapıyorum, işe geliyorum, 10:30 da 3 badem, 3 fındık, 3 ceviz( yani 1,5 ceviz) ve 2 kayısı, aynısını 15:30 da da yapmaya başladım, ara öğün iyidir:)

İncikupeli ben gebeliğin başları için söyledim riskli diye çünkü en önemli haftaları yaşıyoruz şuan. İnan her doktor da doğru bilgiyi zamanında veremiyor maalesef. O yüzden keşke dememek için ilk haftalar dikkatli olmalıyız. Sanırım bu konuda herkes hemfikir.

Evet birde ceviz var fosfor varmış içinde bebeğin zeka gelişimine katkısı büyükuş.Ben akşam yiyorum bu söylediklerini kayısı hariç onu daha alamadım. Sabah ara öğünde meyve yiyorum

Yarasın Prens ve Prenseslerimize:) Pıt Pıt seslerini duyalım cinsiyet tahmini yaparız hep birlikte:)

Aynen öyle buyuzden bz de bekliyoruz canım. ..

Ben günde 3.5 litreye kadar su içiyortum, ağzım ço kuruyor, sizinde öyle oluyor mu kızlar? normalde bu kadar çok içmezdim.

Öyle dusunmeseler durur mu eşlerimız? Biz daha hassasiz tabi ama onlarda sonuçta artık BABAliği hissetmeye başlıyorlar :)
:) benimki kendine iyi bakıyo ben ne yesem oda yiyo baba olucam artık kendime iyi bakmam lazım diyo :)
eskiden gebe kalmayı istediğim dönemde 9 ay yasak falan diyodum espiriyle olurmu öyle şey diiyodu ama öğrendiğimizden beri hiç konusunu bile yapmadı bencede biz bebeklerimizi ne kadar düşünüyosak onlarda düşünüyodur en iyi bilgiyi yine herkezin kendi doktoru vercektir ben haftaya sormayı düşünüyorum

Lovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn:)

Lovely35 idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanmıyorum. Saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum simdi bu saatte test yaparlar mi ki orda?

Canım çok çok sevindim hadi gözünaydın bak yaptın gördün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan verirsin ama sonuç yarın çıkar en yakın bir tıp merkezine git ver 2 saat içinde çıkar sonucun.

Ben baktım erkek çıkıyor, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.

Sağlık önceliğimiz tabi bana da kız çıkıyor hem çinde hem rusta bakalım ne olacak. Erkekler erken gösterirmiş, 2'li taramaya gidipte öğrenenler genelde erkek anneleri.

YOK CANIM YARIN GİT SAĞLIK OCAKLARI SABAH 11 E KADAR ALIYOR

Sağlık önceliğimiz tabi bana da kız çıkıyor hem çinde hem rusta bakalım ne olacak. Erkekler erken gösterirmiş, 2'li taramaya gidipte öğrenenler genelde erkek anneleri.
Benimde cin takviminde erkek cikiyor.bir oglum var kiz olsun istiyordum ama tabiki oncelik saglikli olmasi.birde hamile kalinan iliskinin zamani da onemli diyorlar.yumurtlama gununden onceyse kiz olma ihtimali daha fazlaymis:)

Benimde cin takviminde erkek cikiyor.bir oglum var kiz olsun istiyordum ama tabiki oncelik saglikli olmasi.birde hamile kalinan iliskinin zamani da onemli diyorlar.yumurtlama gununden onceyse kiz olma ihtimali daha fazlaymis:)

Ah ben o kadarını bilemem ki tüp bebekiz biz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…