- 22 Şubat 2015
- 36
- 35
- 3
- 36
hayirli olsun benimde son adet tarihim 1 ocak ve 25 aylik bir kizim var biz cok istiyorduk ama hic beklemedigim bir anda surpriz yapti rabbim bize nasip etti cok sukur ins saglikla ilerler bundan sonrada
benimde 38+3te normal olmustu kizim umarim bundada bir sorun olmaz normal olurteşekkür ederim size de hayırlı olsun aynı zamanda doğum yaparız belki tabi nasıl olur bilmiyorum doğum şekli ama kızımı normal dünyaya getirdim inşallah ikinci bebeğimide normal olur hayırlısı hepimiz için
Duyarsın canım zaten o seslerle aşık ediyor minik mercimekler :)Benim son 9 gunum daha pit pitlarini bile duymadim varmi yokmu bilmiyorum.
Canım oralarda çile çekmenin anlamı yok aile sağlık ocağı yapıyor testleri orda sıra ve çile çekersinbende numune hastanesinin polikliniğinde yaptıracağım hepsini yapıyoruz dediler telefonda.. Doktordan randevu aldım durumu anlatıp muayene olmuş gibi testleri yazıp yaptıracağım bakalım olacak mı
Duyarsın canım ben 6+1 de duydum :)Ben 3 mart da gidicemmm 7+1 olcaz o zamn acaba duyulur mu kalp atisimizz
Süt daha çok mide bulantısı yapıyor malesefBende çok fenayım sütü denedim nesquik li oda çıktı bugün bişey tutamıcam sanırım
Süt daha çok mide bulantısı yapıyor malesef
vardır canım vardır sen içini ferah tut hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ben 6+4 te duydum o kadar güzel birşey ki rabbim isteyen herkese versinBenim son 9 gunum daha pit pitlarini bile duymadim varmi yokmu bilmiyorum.
nım bende özel doktora gidiyorum kağıda yazdı tahlilleri araşturma hastanesinden muyane olacak gibi randevu al göster kan tahlilini devlette yaptırırsın demişti geçenlerde sağlık ocağına gittim ebe bazı tahlilleri burada yapıyoruz hatta hepsinide yapıyo olabiliriz sen gelînce aile hekiminin yanına gir sor dedi orada yaptıracağım ben yapılmayan tahlil olursa özel hastanede yaptırayım diyorumbende numune hastanesinin polikliniğinde yaptıracağım hepsini yapıyoruz dediler telefonda.. Doktordan randevu aldım durumu anlatıp muayene olmuş gibi testleri yazıp yaptıracağım bakalım olacak mı
bende azönce bitane çikolata yedim mideni mahfettî yaktıçok kötü bi haldeyim bugün
Canim 6 haftalik oldugunu doktormuvsoyledi yoksa son adetine goremi hesapladin.kesenin boyu kisiden kisiye degisiyor doktor bse demediyse sorun yoktur.Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür allahım kalp atısınıda nasip etsin inşallah 6mm normal mi sizce 6 haftalık için?
yok canım internetten randevu aldım zaten pek fazla kalabalık olmuyor sağlık ocağı kan testlerinin hepsini yapmıyor oraya yönlendiriyorlar sabah ilk randevuyu aldım diğer saatlerde boş görünüyordu poliklinik zaten devlet hastanesi gibi büyük ve karışık değil küçük bir yerCanım oralarda çile çekmenin anlamı yok aile sağlık ocağı yapıyor testleri orda sıra ve çile çekersin
adetime göre hesapladı geç döllenme olabilirmiş gecen hafta pazar bhcg 375 çıktıCanim 6 haftalik oldugunu doktormuvsoyledi yoksa son adetine goremi hesapladin.kesenin boyu kisiden kisiye degisiyor doktor bse demediyse sorun yoktur.
canım bence seninki 5 haftalık ben öğrendiğimde bhcg 430 iken öteki hafta 5 haftalık çıkmıştıSon
adetime göre hesapladı geç döllenme olabilirmiş gecen hafta pazar bhcg 375 çıktı
Buyuk ihtimal gec dollenme olmus.6 haftalik olabilir ama sorun degil onemli olan bebisin saglikli olmasi.benimde 9 gun geriden geliyor.Son
adetime göre hesapladı geç döllenme olabilirmiş gecen hafta pazar bhcg 375 çıktı
Bende öyle düşündüm ama son adet tarihini baz alıyorlarmış. Özellikle sordum:))) 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi kan testi yaptır dedi birsürü test yazdıcanım bence seninki 5 haftalık ben öğrendiğimde bhcg 430 iken öteki hafta 5 haftalık çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?