- 19 Kasım 2014
- 102
- 53
- 38
- 33
Evet ya bende buna katıldım başka yokCanım facede çıkmıyor gurubun....2015 eylül ekim anneleri var
Benimde face kapaliTessekurler arkadaslar ama istek talepleriniz yok.benim kurudugum gurup ismii 2015 ekim anneleri
Canım facede çıkmıyor gurubun....2015 eylül ekim anneleri var
Aaaaaa bilmiyodum.ozaman burayi keske daha serii halee getirseler zorr oluyo yazmakk alinti yapmak.kimsenin zarar gormesimi istemem arkaaslarr aman eklemeyim beniiii :)))Ben burada şöyle bir yazı okumuştum başka bir grupta , elciye zeval olmaz , aşağıya ekleyeyim..
Bir diğer öneli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Banada 1 aylık süre çok uzun geldi ama hamile olan arkadaslarımın çoguda aynı düzeyde gidiyormus burda 2 haftada bir gidenleri fln görünce sasırıorm. Bide bir ay boyunca habersiz nasıl dayanırki insanCanim bence doktora git önemli bir durum bu çünkü birde bir aralık süre çok uzun değil mi. Ilk 3 ay daha sık kontrol olmasi gerekmiyor mu. Doktorum kalp atışını duyunca haftalik randuvularimizi 2 haftada bir olarak edeceksin 3 aydan sonra yeniden düzenleri kontrollerini dedi
2015 eylül ekim gurubuyla alakam yok arkadaslar dilerseniz gerii silin.zamaninizi caldim hakkinizi helal edinnn
8.haftadan sonra ayda 1 gidiliyor diye biliyorum bende
benide kalp atışı için 7.hafta çağırdı bebeğimimn kesesi göründü o bile çok duyguluydu allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin5+2 de keseyi
6+2 de kalp atisini gorduk
doktor10 gun sonra yine ccgirdi 7+6 olucaz ondn sonra dedigin gibi ayda bir gel diyebilir
Bunu duymuştum evet
Allah gönlüne göre versin canım.
Aynen canım bizde çarşamba günü gitmiştik, tam bir ay sonra randevumuz, ve benim şimdiden endişelerim başladıBanada 1 aylık süre çok uzun geldi ama hamile olan arkadaslarımın çoguda aynı düzeyde gidiyormus burda 2 haftada bir gidenleri fln görünce sasırıorm. Bide bir ay boyunca habersiz nasıl dayanırki insantakip ediorm kndimi akıntım oldgndan beri sadece anlıktı sanırım şimdiye kadar cok şükür hiçbişey yok devam etmedi yani. beklesemmi acaba diorumda bilemiorm
haklısın canım aslında, olabildiğince sakin olmak lazım, inşallah duaya her zamanki gibi devam edelim güzel ümitlerimizi yersiz evhamlarımızla bozmayalim, inşallah sağlıkla doğacak miniklerimiz için bilgilendirici paylaşımlarda bulunarak birbirimize destek olalım. :) sagolasın lovelyDoktor kontrolleri 30. haftadan sonra 2 haftada bire düşer. Ondan önce gebeliğiniz sağlıklı ilerliyorsa ve herhangi bir tetkik, tahlil vs istenmedikçe kontrolleriniz ayda 1 şeklinde yapılır. Yurtdışında gebeler 3 en fazla 4 kere ultrasona girerek doğum gerçekleştirir. Çünkü ultrason bebeklerimiz için sağlıklı değildir.
bn kalp atısını duyamadım 6+2ydim kontrole gttigimde kalp atısını gördük ama ses net duyamadık doktr bi skntı yok hersey gayet normal daha çok küçük oldgu için sesi duymuorsunuz ama o yumuk yumuk atan sey kalbi dedi gelde smdi bi ay bekle :/Aynen canım bizde çarşamba günü gitmiştik, tam bir ay sonra randevumuz, ve benim şimdiden endişelerim başladıbende kalp atışıni duyduktan sonra merak etmem artık diyordum ama maalesef korkularım başladı bir ay sonra bebeğimin şekli iyice belirginlesecek, belki cinsiyeti bile belli olacak ama bu meraklı bekleyişte beni baya yoracak muayeneye gitmemek için bir ay bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
inşallah canım gayet sağlıklidir bebeğin. bizde kese ve kalp atışını aynı gün aradan çıkardık muayenede iken karından ultrasonda bebeğin kesesi ve tüm renkler hiç net değidi, seste çok şükür seri ancak şu sesi gibi hışırtıliydi, fışırık fışırık diye atıyordu.Doktor bey herşey normal dedi. Bence canım kullandıkları cihazların kalitesindende olabilir diye düşünüyorum ben. sonra Allah korusun herhangi bi hastalık riski varmı diye kan verdim sonuçları ptesi öğreneceğim. :)bn kalp atısını duyamadım 6+2ydim kontrole gttigimde kalp atısını gördük ama ses net duyamadık doktr bi skntı yok hersey gayet normal daha çok küçük oldgu için sesi duymuorsunuz ama o yumuk yumuk atan sey kalbi dedi gelde smdi bi ay bekle :/
inşAllah canım Rabbim hepimizin minnaklarını saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşAllah. bizdede hışırtılıydı o yüzden pek bişey anlamadık ama doktor o hışırtıda duymuş :) bnmde hormon ve kan testlerim yapıldı çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi doktor ultrasondada bakıp onayladı hamdolsun bi yandan içim rahat ama bi yandanda gitsem mi acaba diye düşünmüor deilim :)inşallah canım gayet sağlıklidir bebeğin. bizde kese ve kalp atışını aynı gün aradan çıkardık muayenede iken karından ultrasonda bebeğin kesesi ve tüm renkler hiç net değidi, seste çok şükür seri ancak şu sesi gibi hışırtıliydi, fışırık fışırık diye atıyordu.Doktor bey herşey normal dedi. Bence canım kullandıkları cihazların kalitesindende olabilir diye düşünüyorum ben. sonra Allah korusun herhangi bi hastalık riski varmı diye kan verdim sonuçları ptesi öğreneceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?