• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim ilk denemem tutmuştu ama 8 haftalık kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi 2.denemem için transfer hazırlığına başladım inşallah 6-7 nisan gibi olacam 🥰
Çok üzüldüm sizin adınıza o süreç daha zor gerçekten sonuna kadar sağlıklı devam edecekse nasip etsin Allah gerçekten inşallah 2. Denemeniz tutar sonuna kadar sağlıklı gidip sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🥰🤲🙏

Çok üzüldüm sizin adınıza o süreç daha zor gerçekten sonuna kadar sağlıklı devam edecekse nasip etsin Allah gerçekten inşallah 2. Denemeniz tutar sonuna kadar sağlıklı gidip sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🥰🤲🙏
Çok teşekkür ederim canım 😍 inşallah bu güzel kadir gecesinde Allah tüm dualarımızı kabul etsin, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin sağlıcakla inşallah 😍🙏❣️

Merhaba kızlar bende 6 Mart da 2. Transferimi oldum 5. Gün 2 embriyo transfer edildi transferimin 11. Günü test verdim çok şükür pozitifi gordum değerim 112 çıktı 15. Gün tekrar verdiğim de degerimin 220 olduğunu gördüm çok az artmıştı 17. Gün bidaha verdiğim de değerim 178 gerilemisti doktoruma söyledim tekrar bı test daha ver dedi dün verdim kanı sonucun çıkmasını bekliyorum böyle bı durum yaşayıp sonra sağlıklı gebeliğe dönen var mı acaba😔
Ben 2,5 yıl önce dış gebelik geçirdim ama orda 1400lere ulaşıp düşüp tekrar yükselmişti.
Bu durumda bilmiyorum normal mi genelde düşmemesi gerekir.
Aynı yerde mi verdin?

Evet eski başlık daha güzeldi 😩 herşeyi değiştirip başlığı neden değiştirmişler anlamıyorum
Gerçi iki gündür burada ne oluyor hiç anlamıyorum…
Evet konu başlığımız değişmiş, konu sahibimiz değişmiş, arkadaşlarımız banlanmış, mesajların çoğu silinmiş. Site yönetimi bir açıklama yapabilir misiniz burda bunca insan şok olduk neler oluyor? Mune Mune Kazen Kazen

Merhaba kızlar gönül isterdi ki güzel haberler vereyım ama maalesef embrıyolog aradı şimdi toplanan 30 yumurtadan 17 olgundu. 9 tane döllendi 1. Günde ve 3. Günde gelişim geriden geliyor dedi 5. Gün bugün dondurmaya uygun yokmuş 😞 yarını beklıcez 6. Günü pko böyle yaşayan var mı

Evet kuzum ben kullanmıyorum Oksapar. OPU dan kısa süre öncesi başlamıştım ve sonrasında o bir kutu bitene kadar kullandım birdahada kullanmadım. Yani şu an Transfer sonrası kullanmıyorum.
Nasip olurda cuma günü kan değerim 1500 civarı olursa cumartesi kese görmeye gideceğim o zaman bakalım ne diyecek doktorum, ekler mi oksapar bilmiyorum
İnş btnm görürsün aşkım ya o değerde vajinal ultrasyondan mı bakıolar
Evet kuzum,1500 civarı beta’da vajinal ultrason ve değer 3000 civarı olunca normal ultrasonla görünüyor

İl dışı derken canım? Sen nerede tedavi görüyorsun?
Canım ben Kasım ve ocakta üniversite hastanesinde tedavi gördüm . Olumlu sonuç alamadım ve kurumdan da memnun kalmadım. Yeni tedaviye başlarsam bahçecide başlamayı düşünüyorum o da en yakın Diyarbakırda var 2 saatlik mesafe . Gidiş geliş zor olur mu nasıl olur bilmiyorum. Bir arkadaşım demişti yumurta tabiki olduğun ilde yapıyorsun sadece opu ve transfer için merkeze gidiyorsun onu merak ediyorum

Back
X