İnşallah canım sizin de herşey sorunsuz geçer.gözünaydın canım çok sevindim darısı basimiza inşallah
Allah korusun seni ve bebeğini canım inşallah kötü bi durum yoktur, Allah bol bol şifa versin inşallah, dua et endişelenme canım :)amin inşallah canım kese yanında 3mm'lik kanama alanıda oluşmuş o korkuttu daha çok beni inşallah sorun yaratmaz.
aynen canım bende çok evhamlı oldumamin canım hiç bu kadar ehvamlı değildim ama bebek söz konusu olunca her şeyden nem kapıyorum. Rabbim korusun bebeklerimizi dediğin gibi.
Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedikBen de hiçbir sorun olmamasına rağmen Progestan kullanıyorum akşam yatmadan bir tane. Ayrıca kasık ağrısı bende de halen var normal diye biliyorum ben canım
canım teşekkür ederim uyandığımda baktımbeyaz gibi olmuş içim rahatladıGünaydın herkesee
Arabayı zor çıkardım zor geldim. Şükür gelebildim. Aman dikkat ediinn..!!
Saol kızlar. Çok önemli değil. Değiştiririm öbüründen içerim. İçerikleri aynıymış zaten.
Saol canıımm :)) Ben de sipariş veriyim bugün.. Çok tatlııı
Canım rengi sarı ise korkma. Yine de içinde kalmasın doktoruna sor istersen ama endişe ettikçe daha kötü olursun.. Allah'ım bebğini korusun canıımm..
Ben de çok üşüyoruumm.. Bıırrr.. Evde bazen bir anda bir üşüme geliyor, kat kat giyiniyorum. Giriyorum battaniyenin altına :)
Benimkinde mm olarak yazan bir şey bile yokkk :/ Bana da bişey demedi, kaç mm falan.. siz söyledikçe de merak ettim hee :))
Bu arada ben dün 5+4 ken gittim bende de bebişi göremedi canım. Daha miniminnacıkmış kiii.. Mecbur bir sonraki kontrolü bekleyeceğim. 2,5 haftaa
Geçmiş olsun canım, yat dinlen, kötü düşünme, dua et, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Moralini bozma canım iyi düşün, dua edelim, inşallah herşey yolunda gider iyi haberlerini alırsın
Benim dr folbiol önermedi günde 0,4 mg folikasit almamız yeterliymiş daha önce düşük hikayemiz yoksa folbiolda 5 mg var, fazlasının zararı var mı bilmiyorum ama zararı olsa vermezdi heralde.. bendede oluyor adet ağrısı gibi..
ben merak ettim iç sayfalarını da, dışardan ve anlattığınıza göre güzel görünüyor :)
ölede şimdi arada kaldım herkes aynı şeyi söylüyor vicudumada çok hap yüklemesi yapmak istemiyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol kullanıyorum birde sürekli uyukluyorum :)Ben hamile kalmadan önce doktora gittiğimde Folio vermişti, onu kullandım 60 tane var içinde, bitince eczaneede yok diye acilen folbiiol aldım, doktora söyledim ilk muayenemde folbiol içiyorum diye, çok fazla kfolik asit var içinde içme onu folic-one iç dedi, ama ben kutuyu bitirmeye çalıpşıyorum ziyan olmasın diye, fazla folik asidin ne zararı olabilir ki sana da doktorun vermiş neticede.
aynen ilk baş korktum sanki adet olucak diyede şimdi tek bir noktada hafif kramp şeklinde devam ediyor :)benimde o ağrı oluyodu geçen hafta ama şimdi geçti.olabiliyomuş bu ağrılar sıkıntı yok diye duydum ben korkma canım
Çok sevindim canım.. Sarı olarak bende de var. Doktor sorun yok dedi.. İnşallah sağlıkla güzel bebişlerimize kavuşalımcanım teşekkür ederim uyandığımda baktımbeyaz gibi olmuş içim rahatladı
inşallah canım hepimiz sapasağlam alalım meleklerimizi kucağımızaÇok sevindim canım.. Sarı olarak bende de var. Doktor sorun yok dedi.. İnşallah sağlıkla güzel bebişlerimize kavuşalım
Ben de sipariş verdim dün :)Firmayi arayip kk ya ozel indirim talep edicem :) 4 tane felan siparis aldilar saniyorum simdiden :)
Sonuçta dr değilim ama dr un bana söylediğini söyledim, başka bir dr a daha mı danışmak lazım acaba yoksa iyice kafa karıştırıcı mı olur bilemedim, peki ailede veya sende daha önce düşük yada nöral tüp defektli bebek hikayesi var mı?Alallalalal çok merak ettim şuan bu kadın yanlış bişi mi uyguluyo herşeyi fazla fazla kullanıyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol
Canim ben de progestan kullanıyorum günde üç defa daha önce dusugum var. AMa kullanmak için düşük olmasına gerek yok ilk gebeliklerde de kullanılıyor.Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedikondanmı acaba bu kadar çok kullanıyorumn
Sen artık olmuşsun cnm :)benim 2. adetim 3 gün sonra yeterince beklemiş oluyorum galiba:)
en iyisini yapıyosun cnm :)bn şahsen dayanamadım 3.günü gtmiştim hemen :))doğru aslında en azından kalbi falan da oluşmuş olur ama ilk adeti zor bekliyorken ikinci adeti nasıl bekleyelimama ben hala direniyorum çünkü gittiğimde kese görünmedi lafını duymak istemiyorum eşim de şehir dışındaydı geliyor bugün eğer isterse gideriz yoksa yarın ya da öbür günü beklerim :)
iyi düşün iyi olsun annesi :) Allahın izniyle bişey olmaz .kaç haftalık cnm bnmde yarın randevum inşlh duyarım acaba ertlesem mi bikaçgün dahaHanımlar bugün doktora gittik bebeğimizi gördük. Çok çok küçüktü. Doktor titreşen bir şey var onun kalp atışı olması lazım ama şuan çok belirgin değil dedi. Cuma günü kesin görürüz dedi. sorun çıkmaz değil mi? çünkü bugün ki duruma bakarak atıyor ya da atmıyor diyemem dedi ama kese ve bebek sağlıklı gözüküyor dedi. birde iç tarafta 3mm bir kanama alanı var ama önemli değil dedi.
Kizlar bemde ekim annesi olucam hayirlisiyla.konu acmistim 8.5 aylik kizim var.cok cabuk geldi 2.bebisim hic inanmazdim boyle olucagina.kismet...sag saglim gelsinler dunyaya bebecikler.kizim var dhnya tatalisi bir oglum olsun cok istiyorum.insAah erkek olur.ama herseyden once saglikli hayirli evlat olsun.
Iyi gunlerde kullanin insallah icine yazacaklariniz hep guzel anilar olsunBen de sipariş verdim dün :)
Sonuçta dr değilim ama dr un bana söylediğini söyledim, başka bir dr a daha mı danışmak lazım acaba yoksa iyice kafa karıştırıcı mı olur bilemedim, peki ailede veya sende daha önce düşük yada nöral tüp defektli bebek hikayesi var mı?
" http://www.kadindogumankara.com/index.php/gebelik-ve-beslenme " bu siteye bi bak istersen, ama şöyle de bişey duydum folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş.
Benim daha erken simdilik bi sorun yok.kizima hamileyken uyku hali halsizlik coktu.simdi sadece basim agriyor.saglicakla kavusalim bebislerimizeHayrli olsun canım bnimde bi oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyorum ben çok zorlaniyorum ilk gebeligmde bulanti halsizlik feln olmamisti bunda çok zor geçio kolumu kaldrcak halim yok oğluma üzülüyorum çünkü onunla fazla ilgilenemiyorum( sende bn gbi zorlaniyormusun?
Evet erken geldii yawruu kuslar benimdeoglum 9 aylik.bende saglikli bikizim olsun istiyorum.halsiLik cok bende sireklii biyerew kivrilasim geliyoooBenim daha erken simdilik bi sorun yok.kizima hamileyken uyku hali halsizlik coktu.simdi sadece basim agriyor.saglicakla kavusalim bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?