2015 Ekim Anneleri

amin inşallah canım kese yanında 3mm'lik kanama alanıda oluşmuş o korkuttu daha çok beni inşallah sorun yaratmaz.
Allah korusun seni ve bebeğini canım inşallah kötü bi durum yoktur, Allah bol bol şifa versin inşallah, dua et endişelenme canım :)

Ben de hiçbir sorun olmamasına rağmen Progestan kullanıyorum akşam yatmadan bir tane. Ayrıca kasık ağrısı bende de halen var normal diye biliyorum ben canım
Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedik ondanmı acaba bu kadar çok kullanıyorumn

canım teşekkür ederim uyandığımda baktımbeyaz gibi olmuş içim rahatladı

Alallalalal çok merak ettim şuan bu kadın yanlış bişi mi uyguluyo herşeyi fazla fazla kullanıyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol

ölede şimdi arada kaldım herkes aynı şeyi söylüyor vicudumada çok hap yüklemesi yapmak istemiyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol kullanıyorum birde sürekli uyukluyorum :)

Firmayi arayip kk ya ozel indirim talep edicem :) 4 tane felan siparis aldilar saniyorum simdiden :)
Ben de sipariş verdim dün :)
Alallalalal çok merak ettim şuan bu kadın yanlış bişi mi uyguluyo herşeyi fazla fazla kullanıyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol
Sonuçta dr değilim ama dr un bana söylediğini söyledim, başka bir dr a daha mı danışmak lazım acaba yoksa iyice kafa karıştırıcı mı olur bilemedim, peki ailede veya sende daha önce düşük yada nöral tüp defektli bebek hikayesi var mı?
" http://www.kadindogumankara.com/index.php/gebelik-ve-beslenme " bu siteye bi bak istersen, ama şöyle de bişey duydum folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş.

Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedik ondanmı acaba bu kadar çok kullanıyorumn
Canim ben de progestan kullanıyorum günde üç defa daha önce dusugum var. AMa kullanmak için düşük olmasına gerek yok ilk gebeliklerde de kullanılıyor.

Kizlar bemde ekim annesi olucam hayirlisiyla.konu acmistim 8.5 aylik kizim var.cok cabuk geldi 2.bebisim hic inanmazdim boyle olucagina.kismet...sag saglim gelsinler dunyaya bebecikler.kizim var dhnya tatalisi bir oglum olsun cok istiyorum.insAah erkek olur.ama herseyden once saglikli hayirli evlat olsun.

en iyisini yapıyosun cnm :)bn şahsen dayanamadım 3.günü gtmiştim hemen :))

iyi düşün iyi olsun annesi :) Allahın izniyle bişey olmaz .kaç haftalık cnm bnmde yarın randevum inşlh duyarım acaba ertlesem mi bikaçgün daha

Hayrli olsun canım bnimde bi oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyorum ben çok zorlaniyorum ilk gebeligmde bulanti halsizlik feln olmamisti bunda çok zor geçio kolumu kaldrcak halim yok oğluma üzülüyorum çünkü onunla fazla ilgilenemiyorum ( sende bn gbi zorlaniyormusun?

Iyi gunlerde kullanin insallah icine yazacaklariniz hep guzel anilar olsun

Benim daha erken simdilik bi sorun yok.kizima hamileyken uyku hali halsizlik coktu.simdi sadece basim agriyor.saglicakla kavusalim bebislerimize

Benim daha erken simdilik bi sorun yok.kizima hamileyken uyku hali halsizlik coktu.simdi sadece basim agriyor.saglicakla kavusalim bebislerimize
Evet erken geldii yawruu kuslar benimdeoglum 9 aylik.bende saglikli bikizim olsun istiyorum.halsiLik cok bende sireklii biyerew kivrilasim geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…