- 1 Aralık 2006
- 2.360
- 4.163
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiye göre doktorlar farklı Kullanım önerebiliyorlar. İçinizi rahat tutun doktorunuz öyle uygun görmüştür .Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedikondanmı acaba bu kadar çok kullanıyorumn
Merhaba canım . Benim de ayni civardaki dert etme :) ayrıca doktorlar mm lik hesaplama yapmayın diyorlar. İçini rahat tutKizlar 5 haftalikken keseniz kac mm idi. 5 haftalik dedii icinde bebek yok tedirgn oldum 4,6 mm kese dedi
Bende bazen koku ve kaşıntı olabiliyor ama rengi sarı. Sorun mu var acabaKızlar herkeste bir korku akıntıdan dolayı meraklanmayın bu kadar doktorlarınız demiyormu akıntılarınız artar diye bu normal bir durum eğer koku kasıntı idrarda yanma ve akıntınızın rengi yeşil koyu kahve pembeli kırmızılı renk degilse hic korkmayın limon kabuğu ve bi kac ton acık renkte akıntılarımızda cogalma olacak tıplı yumurtlama dönemlerimizdeki gibi telaş edip bebişlerinizin gelişimlerini riske atmayın pozitif anne pozitif bebek![]()
Daha bu kadar küçükken acıkıyoruz sonra ne yapıcaz bilmem :)Bende çok acıkıyorum normalde acıkma nedir pek bilmezdim, bu haftalarda da acıkılırmıymış ki ya :) aynen senin gibi yapmaya çalışıyorum en azından vitamin olsun diye![]()
Canim degerin gayet guzel kese gorunur ama kalp atisi icin daha cok erken ben 6000 i gordukten 4 gun sonra gittim doktora keseyi gordu kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Sabredicez canimKızlar bugün yine kan verdim dayanamadım... Yarın dr kontrolümüz var
ayın 11 inde beta-HCG 341.00 çıkmıştı... bugün de 5471.02 çıktı... 7 günde bu kadar normal dimi kızlar ???? Kese kesin gözükür ama kalp atışı da duyulur mu acaba 5400 lerde ?
Bir fikri olan ??
Ayni durum bendede 10 aylık bir oğlum var onunla eskisi gibi ilgilenememekkk benide çok üzüyor sanki Oğluma haksızlık yapmış gibi kendimi suçlu hissediyorum Allah hepimize güç kuvvet versinHayrli olsun canım bnimde bi oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyorum ben çok zorlaniyorum ilk gebeligmde bulanti halsizlik feln olmamisti bunda çok zor geçio kolumu kaldrcak halim yok oğluma üzülüyorum çünkü onunla fazla ilgilenemiyorum( sende bn gbi zorlaniyormusun?
Canim hamilemisin sende ? Kac haftalik?Ayni durum bendede 10 aylık bir oğlum var onunla eskisi gibi ilgilenememekkk benide çok üzüyor sanki Oğluma haksızlık yapmış gibi kendimi suçlu hissediyorum Allah hepimize güç kuvvet versin
Canim kac haftalik hamilesin?sende mi istemeden hamile kaldin?men istememe ragmen simdi kizimdakinden daha cok heyecanliyim.))Evet erken geldii yawruu kuslar benimdeoglum 9 aylik.bende saglikli bikizim olsun istiyorum.halsiLik cok bende sireklii biyerew kivrilasim geliyooo
Kizlar bemde ekim annesi olucam hayirlisiyla.konu acmistim 8.5 aylik kizim var.cok cabuk geldi 2.bebisim hic inanmazdim boyle olucagina.kismet...sag saglim gelsinler dunyaya bebecikler.kizim var dhnya tatalisi bir oglum olsun cok istiyorum.insAah erkek olur.ama herseyden once saglikli hayirli evlat olsun.
Hoşgeldiniz.. Sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize inşalllaahhselamlar ben de 7 artı 2 hamileyim bayadır takipteyim forumları en sonunda üye de oldum =) çevremde hamile olmayınca hiç fakat burda anlayacak bir sürü insan olması, aynı duyguları paylaşan güzel bir his
Çok güzel artmış canım, maşallahKızlar bugün yine kan verdim dayanamadım... Yarın dr kontrolümüz var
ayın 11 inde beta-HCG 341.00 çıkmıştı... bugün de 5471.02 çıktı... 7 günde bu kadar normal dimi kızlar ???? Kese kesin gözükür ama kalp atışı da duyulur mu acaba 5400 lerde ?
Bir fikri olan ??
Maşallah canımarkadaslar merhaba
doktordan geliyoruz cuma gunu derinden duydugum pit pitlari bugun gümbür gümbür duyduk nasil kalbide atiyo ultrasonda allahim bu nasil bir mucize annesinin biricigi 5,4 mm olmus buyumus
insallah duymayanlar da en kisa zamanda duyar bu dunyanin en guzel sesini
Benim akıntımla ilgili herhangi olumsuz birşey demedi dr. Kanama yoksa sorun değil dedi.canom inşallah körü olmaz benim geçen haftada olmuştu ama bu sefer çamaşırıma bulaşmış ve kalınca koyu sarı bi renk olmuş iyice koyuya çavirmesinden korkuyorum sabaha kadar bekleyeceğim bakalım inşallah geçer sen sorunca haber verir misin canım
Ay Allah korusun ozaman hiç aklıma kötü düşüncelerle yer etmeyimm iyi düşünelimki iyi olsunlarr Rabbimin izniyle inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :)Canim ben de progestan kullanıyorum günde üç defa daha önce dusugum var. AMa kullanmak için düşük olmasına gerek yok ilk gebeliklerde de kullanılıyor.
Gözünüz aydın canım3,5 mm lik bir mucizenin pıt pıtlarını duydum ben bugündarısı bekleyen herkese olsun inşallah
zaten sürekli vc ye çıkıyorum her saat başı yok canım ailede kimsenin başına gelmedi ama bende polikistik over vardı klomenle ben gebe kaldım haftaya perşembe günü gidicez bakalım bir danışırım doktoradaBen de sipariş verdim dün :)
Sonuçta dr değilim ama dr un bana söylediğini söyledim, başka bir dr a daha mı danışmak lazım acaba yoksa iyice kafa karıştırıcı mı olur bilemedim, peki ailede veya sende daha önce düşük yada nöral tüp defektli bebek hikayesi var mı?
" http://www.kadindogumankara.com/index.php/gebelik-ve-beslenme " bu siteye bi bak istersen, ama şöyle de bişey duydum folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş.
ne siparişi verdiniz merak ettim çokBen de sipariş verdim dün :)
Sonuçta dr değilim ama dr un bana söylediğini söyledim, başka bir dr a daha mı danışmak lazım acaba yoksa iyice kafa karıştırıcı mı olur bilemedim, peki ailede veya sende daha önce düşük yada nöral tüp defektli bebek hikayesi var mı?
" http://www.kadindogumankara.com/index.php/gebelik-ve-beslenme " bu siteye bi bak istersen, ama şöyle de bişey duydum folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş.
Evet 6 haftalık benimkide emziriyorum halen sen emziriyomusunCa
Canim hamilemisin sende ? Kac haftalik?