2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün yine kan verdim dayanamadım... Yarın dr kontrolümüz var

ayın 11 inde beta-HCG 341.00 çıkmıştı... bugün de 5471.02 çıktı... 7 günde bu kadar normal dimi kızlar ???? Kese kesin gözükür ama kalp atışı da duyulur mu acaba 5400 lerde ?

Bir fikri olan ??

arkadaslar merhaba
doktordan geliyoruz cuma gunu derinden duydugum pit pitlari bugun gümbür gümbür duyduk nasil kalbide atiyo ultrasonda allahim bu nasil bir mucize annesinin biricigi 5,4 mm olmus buyumus
insallah duymayanlar da en kisa zamanda duyar bu dunyanin en guzel sesini

Ama bana günde 3 tane kullanıcaksın dedi birde bende polikistik over var bu ay klomen kullandım birde henüz kesesini göremedik ondanmı acaba bu kadar çok kullanıyorumn
Kişiye göre doktorlar farklı Kullanım önerebiliyorlar. İçinizi rahat tutun doktorunuz öyle uygun görmüştür .

Bende bazen koku ve kaşıntı olabiliyor ama rengi sarı. Sorun mu var acaba

Canim degerin gayet guzel kese gorunur ama kalp atisi icin daha cok erken ben 6000 i gordukten 4 gun sonra gittim doktora keseyi gordu kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Sabredicez canim

Ayni durum bendede 10 aylık bir oğlum var onunla eskisi gibi ilgilenememekkk benide çok üzüyor sanki Oğluma haksızlık yapmış gibi kendimi suçlu hissediyorum Allah hepimize güç kuvvet versin

selamlar ben de 7 artı 2 hamileyim bayadır takipteyim forumları en sonunda üye de oldum =) çevremde hamile olmayınca hiç fakat burda anlayacak bir sürü insan olması, aynı duyguları paylaşan güzel bir his
Hoşgeldiniz.. Sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize inşalllaahh

Çok güzel artmış canım, maşallah ama kalp atışı için erken sanki.. Değerle çok alakası yok bence canım. Haftasıyla alakalı bence. Benim değer 40000 falan olmuştu sanırım gittiğimde ama daha 5,5 haftalıktı ve duyamadık. Beni de 8. haftada çağırdı. 7-8. haftalarda net olarak duyulur canım.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin

Maşallah canım Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşallaahh..

Benim akıntımla ilgili herhangi olumsuz birşey demedi dr. Kanama yoksa sorun değil dedi.

Canim ben de progestan kullanıyorum günde üç defa daha önce dusugum var. AMa kullanmak için düşük olmasına gerek yok ilk gebeliklerde de kullanılıyor.
Ay Allah korusun ozaman hiç aklıma kötü düşüncelerle yer etmeyimm iyi düşünelimki iyi olsunlarr Rabbimin izniyle inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :)

zaten sürekli vc ye çıkıyorum her saat başı yok canım ailede kimsenin başına gelmedi ama bende polikistik over vardı klomenle ben gebe kaldım haftaya perşembe günü gidicez bakalım bir danışırım doktorada

Merhaba arkadaşlar benim 1 tane oğlum var 4 yasinda şimdide istemeden hamile kaldim ve Dr tedavisiz olmaz dediği halde ona rağmen korunuypduk nasip iste

ne siparişi verdiniz merak ettim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…