2015 Ekim Anneleri

Eşim aradı ise bir saatte gitmiş 4 km yol..bugün gidemeyiz dedi
aradım yarın ogleden sonraya aldım randevuyu inşallah yarın gidebiliriz..merkezde yakın değilki 30 km gidiş 30 km dönüş
Biraz daha sabırlı ol güzel anne, yolda kayıp düşmenden falan iyidir böylesi, vardır bunda da bir hayır.

gözünaydın canım çok sevindim darısı basimiza inşallah

Biraz daha sabırlı ol güzel anne, yolda kayıp düşmenden falan iyidir böylesi, vardır bunda da bir hayır.
Evet canım esimde o yüzden birazda gitmek istemedi yolda felan kalırız perişan olursun sen dedi...bende öyle dusunuyorum belki yarın gidince kalp atisini da duyariz 6+1 oluCaz :)

Evet canım esimde o yüzden birazda gitmek istemedi yolda felan kalırız perişan olursun sen dedi...bende öyle dusunuyorum belki yarın gidince kalp atisini da duyariz 6+1 oluCaz :)
Ne kadar güzel canım, bizde bugün gideceğiz 6+4 üz bugün en son 4 haftalıkken gititğimde keseyi görmemiştik, şimdi kalbini duyarız inşallah çok kokruyorum.

Firmayi arayip kk ya ozel indirim talep edicem :) 4 tane felan siparis aldilar saniyorum simdiden :)

Kizlar bu sabah bende bulanti yasiyorum. Zorla yedim ama uctu gittii suanda canim hic bisey istemiyor oysaki dun istahim fazlasiyla acikti bir gunum digerini tutmuyor saskinim gercekten

Ne kadar güzel canım, bizde bugün gideceğiz 6+4 üz bugün en son 4 haftalıkken gititğimde keseyi görmemiştik, şimdi kalbini duyarız inşallah çok kokruyorum.
duyarsin canım inşallah korkma büyümüş artık annesi o :) güzel haberlerini bekliyorum

duyarsin canım inşallah korkma büyümüş artık annesi o :) güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benim, güzel sesi duyayım hemen yazarım buraya, sabrede sabrede bir hal oldum bence yine bile duyulmaz çok küçük gibi gleiyor ama yaşattığı farklılık çok büyük:) (Mide bulantıları, göğüs hassasiyeti falan yani:)

Kizlar bu sabah bende bulanti yasiyorum. Zorla yedim ama uctu gittii suanda canim hic bisey istemiyor oysaki dun istahim fazlasiyla acikti bir gunum digerini tutmuyor saskinim gercekten
Ilık süt iç canım, ben artık inek sütü alşıyorum, iş yerime geliyor süt ilk defa dün yoğurt yaptım akşam midem yanıyordu eve gidince yedim serin serin iyi geldi:) Bende birşey yiyemiyorum ama sabahları en rahat kepek ekmeği peynir zeytin rahat yiyiorum domates salatalık birde. ama bir zaman sonra oda bayacak yumurta hiç yemiyorum yumurtadan çok tiksiniyorum

Çok sevindim canım :)) Allah inşallah sağlıkla devam etmesini nasip etsin..

Duyarsın inşallah canım.. Ama duyamazsan bile daha kalp atışı için küçük olabilir. Sakın endişelenme. Keseyi ve bebişi görürsünüz hayırlısıyla Beni kalp atışı için 8 hafta bitince çağırdı mesela. Herhalde başka şeylerle beraber hepsine birden bakarım diye düşünüyor.

Firmayi arayip kk ya ozel indirim talep edicem :) 4 tane felan siparis aldilar saniyorum simdiden :)
Yapsa yeridir bence :))

tesekkurler canim gebelik dusunmege basladigimdan beri bolmeli kapta is yerime peynir zeytin domates tasiyorum. ofisimizde bize ozel bir dolabimizda var cok sukur 2 3 gunluk stok yapiyorum :) bu sabah simit esliginde yaptim kahvaltimi ondan mi bilmiyorum ama kotu oldum. Oglen bisey yiyebilecekmiyim merak ediyorum. Canim yumurta konusunda da bir tavsiyem olacak sana patatesi kup kup dogra az su ve teryag ile hasla , yumurtayida hasla. Taze sogan salatalik tursusu dilimlenmis zeytin yag tuz nar eksisi karistir ole ye. Ben sarisini hayatta agzima suremezdim grcrn aksam salata gibi yaptim bir guzelde yedim. hem tuzlu hem patatesli olunca midenide bastirir hem.(insallah )

gözün aydın canım cuma günü duyarsin inşallah seninle ayniyiz sanırım senin tüp muydu normalmi
evet canım aynıyız seninle. Benim ki normal gebelik canım. senin tüp bebek mi? kesenin yanında kanama alanıda gördü çok küçük ondan endişelendim sorun değil kan sulandırıcı kullandığımdan olabilirmiş ama korktum. Cuma günü bir an önce gelse bebeğimin kalp atışlarını görsem rahatlıyacam nasip.

Hayırlı olsun canım İnşallah bir sorun olmayacak.. Net bir şey görmeden kesin konuşamıyor doktorlar. Temkinli davranmak istiyorlar. Cuma günü hayırlısıyla kalbi de duyarsınız
amin inşallah canım kese yanında 3mm'lik kanama alanıda oluşmuş o korkuttu daha çok beni inşallah sorun yaratmaz.

amin inşallah canım kese yanında 3mm'lik kanama alanıda oluşmuş o korkuttu daha çok beni inşallah sorun yaratmaz.
Doktor sorun yok demiş ya.. Yoktur canım. Ferah tut içini.. Bir şey olsa mutlaka söylerdi. Kendini çok yorma yeter. Cumaya içini rahatlatır doktor inşallah..

İnşallah hayırlısı ile duyarsin mervecim, bizde ilk kez bugün gittik doktorum hatta karından baktı, öyle sıkışık filanda gitmedim çok güzel duyduk bebeğimin kalp sesini çok şükür , doktor herşey yolunda dedi 1,5 cm olmuş kese, tam bir ay sonraya tekrar randevu verdi, bende çok merak ediyordum korkuyordum, bugün o kadar rahatladım ki, bebeğim büyüsün artık. Canım bence seninde karından görünebilir zaten yakıniz birbirimize, kalbini ferah tut sağlıklıdir tabiki bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…