2015 Ekim Anneleri

Bende de polikistik over var ilk çocuğum tedaviyle oldu şimdide kendiliğindenhamile kaldim tedavi olmadan

sagol canim insallah herkez duysun

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu bugün öğrendiö. Kısmetse ve Allah izin verirse Ekimde ben de anne olucam inşallah. İlkini 4 ay önce düşürdüm 11 hftalıkken. Biraz korkuyorum tabi yine aynısı olursa diye ama çok güzel bir duygu tekrar hamile olmak

Hayırlı olsun, inşallah bebeğini kucağına alırsın canım. İnşallah sağ selamet doğar yavrularımız. :)

Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım.. Üzüntünü unuttursun inşallah.. Hayırlı olsun

Bu hamile olmak ne kadar kolay oldu benim için şöyle düşünüyorumda, birbuçuk yıl beklemisken, o kadar depresyonlar üzüntüler kayboldu gitti, Allah u Teala taktir buyurdu karnımızda adeta fidan gibi büyüyen bebek var, hiç haberimiz olmadan büyüyor maşallah, herşey vaktinde oluyor demekki. Subhanallah..

ARKADAŞLAR İDRAR YAPARKEN YANMA HİSSEDEN VAR MI? GALİBA BENİM ENFEKSİYONUM VAR. BİRDE ÇOK NADİR SARI AKINTIM OLUYOR TOPLU İĞNE BAŞI KADAR AMA KOKU YOK

ölede şimdi arada kaldım herkes aynı şeyi söylüyor vicudumada çok hap yüklemesi yapmak istemiyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol kullanıyorum birde sürekli uyukluyorum :)
Doktordan geldim progestan bana da verdi uyku yapıyor diye sabah 1 akşam 2 iç defi çğlen vermedi :) folbiolü de devam et dedi Canım.

Cnm bi ilać vs vermedimi onun icin birde coraspirin kullaniyomusun
coraspirinde kan sulandırıcıda mecburen kullanıyorum. Kan pıhtılaşması var bende. doktorum ilaç vermedi ama evde progesteron vardı ben ne olur ne olmaz içtim.

iyi düşün iyi olsun annesi :) Allahın izniyle bişey olmaz .kaç haftalık cnm bnmde yarın randevum inşlh duyarım acaba ertlesem mi bikaçgün daha
6+1 canım bakalım inşallah bir şey olmaz. doktor bana cuma tekrar gel gözükür dedi. Gözükür inşallah seninkide canım. sen benden önde gözüküyorsun içini ferah tut.

Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık.
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum

Eklentiler

• 20150218_144010.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 127
  • 20150218_143921.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 110
ay cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inlh darısı yarın benm başıma :)

Çok sevindim canım, maşallahh Allah nazarlardan saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…