Bende de polikistik over var ilk çocuğum tedaviyle oldu şimdide kendiliğindenhamile kaldim tedavi olmadanzaten sürekli vc ye çıkıyorum her saat başı yok canım ailede kimsenin başına gelmedi ama bende polikistik over vardı klomenle ben gebe kaldım haftaya perşembe günü gidicez bakalım bir danışırım doktorada
Hoşgeldiniz.. Sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize inşalllaahh
Çok güzel artmış canım, maşallahama kalp atışı için erken sanki.. Değerle çok alakası yok bence canım. Haftasıyla alakalı bence. Benim değer 40000 falan olmuştu sanırım gittiğimde ama daha 5,5 haftalıktı ve duyamadık. Beni de 8. haftada çağırdı. 7-8. haftalarda net olarak duyulur canım.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Maşallah canımGözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşallaahh..
Hayırlı olsun, inşallah bebeğini kucağına alırsın canım. İnşallah sağ selamet doğar yavrularımız. :)Merhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu bugün öğrendiö. Kısmetse ve Allah izin verirse Ekimde ben de anne olucam inşallah. İlkini 4 ay önce düşürdüm 11 hftalıkken. Biraz korkuyorum tabi yine aynısı olursa diye ama çok güzel bir duygu tekrar hamile olmak
Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım.. Üzüntünü unuttursun inşallah.. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu bugün öğrendiö. Kısmetse ve Allah izin verirse Ekimde ben de anne olucam inşallah. İlkini 4 ay önce düşürdüm 11 hftalıkken. Biraz korkuyorum tabi yine aynısı olursa diye ama çok güzel bir duygu tekrar hamile olmak
İnşallah canım. Teşekkürler :)Hayırlı olsun, inşallah bebeğini kucağına alırsın canım. İnşallah sağ selamet doğar yavrularımız. :)
Doktordan geldim progestan bana da verdi uyku yapıyor diye sabah 1 akşam 2 iç defi çğlen vermedi :) folbiolü de devam et dedi Canım.ölede şimdi arada kaldım herkes aynı şeyi söylüyor vicudumada çok hap yüklemesi yapmak istemiyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol kullanıyorum birde sürekli uyukluyorum :)
coraspirinde kan sulandırıcıda mecburen kullanıyorum. Kan pıhtılaşması var bende. doktorum ilaç vermedi ama evde progesteron vardı ben ne olur ne olmaz içtim.Cnm bi ilać vs vermedimi onun icin birde coraspirin kullaniyomusun
çok sağol canım amin inşallah.Allah korusun seni ve bebeğini canım inşallah kötü bi durum yoktur, Allah bol bol şifa versin inşallah, dua et endişelenme canım :)
Cnm hemen druna danis enfeksiyon tehlikeli cunkuARKADAŞLAR İDRAR YAPARKEN YANMA HİSSEDEN VAR MI? GALİBA BENİM ENFEKSİYONUM VAR. BİRDE ÇOK NADİR SARI AKINTIM OLUYOR TOPLU İĞNE BAŞI KADAR AMA KOKU YOK
6+1 canım bakalım inşallah bir şey olmaz. doktor bana cuma tekrar gel gözükür dedi. Gözükür inşallah seninkide canım. sen benden önde gözüküyorsun içini ferah tut.iyi düşün iyi olsun annesi :) Allahın izniyle bişey olmaz .kaç haftalık cnm bnmde yarın randevum inşlh duyarım acaba ertlesem mi bikaçgün daha
ay cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inlh darısı yarın benm başıma :)Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık.
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum
Çok sevindim canım, maşallahhSelam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık.
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum
Amin canım inşallah sabret sen de duyacaksınnay cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inlh darısı yarın benm başıma :)
Evet canim emziriyorum.ustelik benim kizim ek gidayi reddediyor.80% anne sutu.insAllah emzirmeye devam ede bilirim.Evet 6 haftalık benimkide emziriyorum halen sen emziriyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?