gunaydın canm ben de gidoyorum yarın :) insallah goruruz testlerifalan yaptırcam hem tam idrar testi tam hemogram hormonlara bakılacak sen saglık ocagına gittin miGünaydın anneler
bugün 6. Haftasına giriş yaptık yarın büyük ihtimal doktora giderim Perşembe yokmuş kendi si. Dua edin inşallah kesesi yada keseleri görürüz
Yok canım sağlık ocağı na gitmedim daha. Gitmem gereklidir bilmiyorum da. Sadece doktor da kan tahlili yaptırdım ben. Sen o testleri neden yaptırıyorum doktoru istedigunaydın canm ben de gidoyorum yarın :) insallah goruruz testlerifalan yaptırcam hem tam idrar testi tam hemogram hormonlara bakılacak sen saglık ocagına gittin mi
Cnmmmm :) allahim ne verdiySe bas tacii hislerin mi ole soledi yokSam :)Uzunmu olacak bilmem ama erkek olma ihtimali olabilir bak yaz bunu bir kenara :)
Evt cnm cok sukur bende hamiSim allahimin izniyle:)) ewet canım hatırlamazmıyım, sendemi hamişşsinn çok sevindim
aynı dönemlerde hamile kalmışız.. benim marttaki tedavim tutmadı sonra mayısta tekrar denedim oda tutmadı, şükürler olsunki ağustostaki sekizinci denememde tuttu 8 haftalık oldu:))
aslında benimde aklımda yoktu ama waikiki hamiş bölümünde gözüme çarptı aldım:))
sende benim dualarımdasın canım, çok sağol inşallah herşey yolunda devam eder buradan arada yazışırız:) öptüm
Tabiikii aliris hoSgeldinGünaydın hamişler
Bir hamiş daha alır misiniz araniza
Hoşgeldin aramıza. Tebrikler sağ salim doğar inşallah.Günaydın hamişler
Cnmmmm :) allahim ne verdiySe bas tacii hislerin mi ole soledi yokSam :)
Evt cnm cok sukur bende hamiSim allahimin izniyle
Sende zor zamanlar gecirdin rabbim sonunda yolladi mucizeni insallah sag saglim kucagimiza alcaz beraberce bebislerimi de konuscaz buRaada
Nasil gidio hamislik bulantin kusman bebis ben burdayim diomu annesi :)
yok hersey yolunda mı diye bakılıyor annede kansızlık var mı b12 eksikligi gibi sana gebe dosyası acıyor hemsireYok canım sağlık ocağı na gitmedim daha. Gitmem gereklidir bilmiyorum da. Sadece doktor da kan tahlili yaptırdım ben. Sen o testleri neden yaptırıyorum doktoru istedi
hos geldin canm rabbim tamamına erdirsin :)Günaydın hamişler
hos geldin canm rabbim tamamına erdirsin :)
Hıdır kesesi gördükten sonra onuda hallederim. Ya ben çok heyecanlıyım yarın için içim kıpır kıpır inşallah görürüm.yok hersey yolunda mı diye bakılıyor annede kansızlık var mı b12 eksikligi gibi sana gebe dosyası acıyor hemsire
insallah canmm insallah bende gorurum :) senin 16. gun kan testin kac cıktıHıdır kesesi gördükten sonra onuda hallederim. Ya ben çok heyecanlıyım yarın için içim kıpır kıpır inşallah görürüm.
insallah canmm insallah bende gorurum :) senin 16. gun kan testin kac cıktıHıdır kesesi gördükten sonra onuda hallederim. Ya ben çok heyecanlıyım yarın için içim kıpır kıpır inşallah görürüm.
bebeklerimiz icin katlanacagız artık :)Kizlaaarrr bu mide bulantısı nolacak boyle yaa,uykudan uyaniyorum resmen bulantidan
yok hersey yolunda mı diye bakılıyor annede kansızlık var mı b12 eksikligi gibi sana gebe dosyası acıyor hemsire
hepsini saglık ocagı yapmıyormus devlet hastanesi hepsini yapıyormus :) bende yarın yaptırcam kese gozukur mu acaba suan 4+6 yımdemen iyi oldu cnm yarın bende bi uğrum evimin yanı zaten..
doktorun senden hangi testleri istemişti cnm hepsini sağlık ocağı yaptımı..
hepsini saglık ocagı yapmıyormus devlet hastanesi hepsini yapıyormus :) bende yarın yaptırcam kese gozukur mu acaba suan 4+6 yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?