• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın anneler
bugün 6. Haftasına giriş yaptık yarın büyük ihtimal doktora giderim Perşembe yokmuş kendi si. Dua edin inşallah kesesi yada keseleri görürüz
gunaydın canm ben de gidoyorum yarın :) insallah goruruz testlerifalan yaptırcam hem tam idrar testi tam hemogram hormonlara bakılacak sen saglık ocagına gittin mi

gunaydın canm ben de gidoyorum yarın :) insallah goruruz testlerifalan yaptırcam hem tam idrar testi tam hemogram hormonlara bakılacak sen saglık ocagına gittin mi
Yok canım sağlık ocağı na gitmedim daha. Gitmem gereklidir bilmiyorum da. Sadece doktor da kan tahlili yaptırdım ben. Sen o testleri neden yaptırıyorum doktoru istedi

Uzunmu olacak bilmem ama erkek olma ihtimali olabilir bak yaz bunu bir kenara :)
Cnmmmm :) allahim ne verdiySe bas tacii hislerin mi ole soledi yokSam :)
:)) ewet canım hatırlamazmıyım, sendemi hamişşsinn çok sevindim
aynı dönemlerde hamile kalmışız.. benim marttaki tedavim tutmadı sonra mayısta tekrar denedim oda tutmadı, şükürler olsunki ağustostaki sekizinci denememde tuttu 8 haftalık oldu:))
aslında benimde aklımda yoktu ama waikiki hamiş bölümünde gözüme çarptı aldım:))
sende benim dualarımdasın canım, çok sağol inşallah herşey yolunda devam eder buradan arada yazışırız:) öptüm
Evt cnm cok sukur bende hamiSim allahimin izniyle
Sende zor zamanlar gecirdin rabbim sonunda yolladi mucizeni insallah sag saglim kucagimiza alcaz beraberce bebislerimi de konuscaz buRaada
Nasil gidio hamislik bulantin kusman bebis ben burdayim diomu annesi :)

Gunaydin kislarrr
Ben bugun kan testi vermeye gittim bir takim seker albumin toksoloplasma testi falan insallah hersey yolunda gider
Kislar doktorunuz size de 12.haftalarda trisomi 21 testi yazdimi bnm testlerimi erken yazdilar
Insallah hepimizin testleri tertemiz cikar ve saglikla buyuturus bebislerimizi gobusumuzde
Bnm sabahlari mide bulantim oluo ama ole rahatsiz edici durumlarda diil bole aci su cikio icimden sadece

Cnmmmm :) allahim ne verdiySe bas tacii hislerin mi ole soledi yokSam :)

Evt cnm cok sukur bende hamiSim allahimin izniyle
Sende zor zamanlar gecirdin rabbim sonunda yolladi mucizeni insallah sag saglim kucagimiza alcaz beraberce bebislerimi de konuscaz buRaada
Nasil gidio hamislik bulantin kusman bebis ben burdayim diomu annesi :)

canım bende çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı var son 1 aydır bu yüzden hiçbirşey yapamadım..
3. aydan sonra geçiyor deniliyor inşallah geçer:)) dün gece rüya gördüm tüp bebek doktoruma gitmiştim doktorum bana kırmızı bi etek hediye ediyordu.. rüya tabirlerine baktım hamile kadının kırmızı etek görmesi kız çocuğa yoruluyormuş:)) çok sevindimm Allah bilir ama gönlümden geçende bu aslında..

Yok canım sağlık ocağı na gitmedim daha. Gitmem gereklidir bilmiyorum da. Sadece doktor da kan tahlili yaptırdım ben. Sen o testleri neden yaptırıyorum doktoru istedi
yok hersey yolunda mı diye bakılıyor annede kansızlık var mı b12 eksikligi gibi sana gebe dosyası acıyor hemsire

demen iyi oldu cnm yarın bende bi uğrum evimin yanı zaten..
doktorun senden hangi testleri istemişti cnm hepsini sağlık ocağı yaptımı..
hepsini saglık ocagı yapmıyormus devlet hastanesi hepsini yapıyormus :) bende yarın yaptırcam kese gozukur mu acaba suan 4+6 yım

Back