- 8 Haziran 2013
- 56.999
- 151.398
- 898
insallahhh seninki ne zaman gözüktü :)tabii gözükür cnm, 5 hafta bitince gözüküyor zaten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahhh seninki ne zaman gözüktü :)tabii gözükür cnm, 5 hafta bitince gözüküyor zaten..
insallahhh seninki ne zaman gözüktü :)
Canım benim 11. Gün 283 çıktı. 14. Gün yaptırdım en Son 783 çıktıinsallah canmm insallah bende gorurum :) senin 16. gun kan testin kac cıktı
Ben de yarın 5+2 olcam kesesi görünce kalp de duyulmaz mı5 haftalık gözüktü cnm..
Ben de yarın 5+2 olcam kesesi görünce kalp de duyulmaz mı
rabbim bugunleri gosterdi devamınıda gösterir insallah
3. gün embriyosuydu canmAmin inşallah canım senin kaçıncı gün embriyosuydu canım?
Ay inşallah yarın güzel haberlerle gelirim.inşallah duyulur cnm herkezde 1-2 gün değişebiliyormuş.. genelde 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor..
Tatlım 6. Hafta için normal bir değer. Canını sıkma boşuna. Rabbim pit pitlarini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlar 6. Haftamin icindeyim ve olcturdum beta hcg 11500 cikti.. bu kadar nasil yukseliyor.. yarin kese icin gidicem insallah problem yoktur sizlerin degerleri nasil bu normalmi
Bende vardı ama doktorum iğne kullandıracak kadar önemli değil dedi. Coraspin yeterliymis. Ama içimi kemiriyor doğrusu. Kan pıhtı lasmasi yüzünden bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum. Allah bütün aksilik lerden korusun yavrularimizi. Amin.kızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..
bende birde o var hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum..
Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama pıhtılaşma varmı bilmiyorum doktorum o konuda bişey demedi. Şimdilik devam ediyorum. Ama bu ilacı kullananlar genellikle 9 ay boyunca kullanmış. Bende korkuyorum açıkcasıkızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..
Bende vardı ama doktorum iğne kullandıracak kadar önemli değil dedi. Coraspin yeterliymis. Ama içimi kemiriyor doğrusu. Kan pıhtı lasmasi yüzünden bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum. Allah bütün aksilik lerden korusun yavrularimizi. Amin.
Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama pıhtılaşma varmı bilmiyorum doktorum o konuda bişey demedi. Şimdilik devam ediyorum. Ama bu ilacı kullananlar genellikle 9 ay boyunca kullanmış. Bende korkuyorum açıkcası
Cnm Allah razı olsun senden.. yüreğime su serptin..:) yarin kalp atisi icin gidiorz doktora zatenTatlım 6. Hafta için normal bir değer. Canını sıkma boşuna. Rabbim pit pitlarini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..