• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar benim Transferden sonraki 15. Günde yani 4+4 günlük te vajinal ultrasonla kese rahatlıkla gorulebiliyordu. kan degerim 1800 lerdeydi. Zaten değer 1000 in üstüne çıkınca vajinal ultrasonla görülür muş. Bir hafta sonra 5+4 te yine vajinal ultrason la yolk kesesi yani bebeği besleyen kerecik te görüntülendi. Nasipse yarın bebegimi ve kalp atış larını duyacağım inşallah. Çok heyecanlıyım.:KK17:

Kizlar 6. Haftamin icindeyim ve olcturdum beta hcg 11500 cikti.. bu kadar nasil yukseliyor.. yarin kese icin gidicem insallah problem yoktur:KK43: sizlerin degerleri nasil bu normalmi:KK17:
Tatlım 6. Hafta için normal bir değer. Canını sıkma boşuna. Rabbim pit pitlarini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..
bende birde o var hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum..
Bende vardı ama doktorum iğne kullandıracak kadar önemli değil dedi. Coraspin yeterliymis. Ama içimi kemiriyor doğrusu. Kan pıhtı lasmasi yüzünden bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum. Allah bütün aksilik lerden korusun yavrularimizi. Amin.

kızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..
bende birde o var hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum..
Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama pıhtılaşma varmı bilmiyorum doktorum o konuda bişey demedi. Şimdilik devam ediyorum. Ama bu ilacı kullananlar genellikle 9 ay boyunca kullanmış. Bende korkuyorum açıkcası

Bende vardı ama doktorum iğne kullandıracak kadar önemli değil dedi. Coraspin yeterliymis. Ama içimi kemiriyor doğrusu. Kan pıhtı lasmasi yüzünden bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum. Allah bütün aksilik lerden korusun yavrularimizi. Amin.

hangisi var cnm.. bende Homozigot A1298C var.. hergün kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum..

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama pıhtılaşma varmı bilmiyorum doktorum o konuda bişey demedi. Şimdilik devam ediyorum. Ama bu ilacı kullananlar genellikle 9 ay boyunca kullanmış. Bende korkuyorum açıkcası

inşallah sende sorun yoktur canım.. ben doğuma kadar kullanacağım yinede insan tedirgin oluyor..

Back