Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burada transfer tarihi ve son adet tarihine göre hesapladığında ikisi de aynı çıkıyor.. bir de bu siteyle orantılı gidiyor o zaman benim 8+2 çıktı burada da 9 haftalık diyor...günaydınn kızlarr nasılsınız??
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Ben haftamı burdan takip ediyorum kızlar benim son reglim 1 eylül. Burda yumurta toplama gününe göre de ölçebiliyorsun kesin snuç burdaki..
Canım geçmş olsun senin ikizlerin olacaktı duruyorlar mı yoksa teke mi indin sen de benim gibi?Günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza alalım
Bu gece yine su gibi kanamam oldu kesildi. .neden böyle oluyor ki anlamıyorum
Rahat ol.olumlu dusun olumlu olsun.20.haftada detaylida ne cikarsa ciksin yapacak birsey yok.simdiden bunu dusunup daha da stres yaratma.ayol millet 40 inda 50 sinde doguruyor birsey olmuyor olmaz allahin izniyle hiiic merak etmeaslında rahat değilim biliyomusun.
tabi şu andaki kontrollerinin iyi olamsına sevindim çok .
ama yine de inanılmaz derecede senaryolar geçiriyorum aklımdan.
ya sağlıklı olmazlarsa diye korkum var.
bunun da sebebi 35 yaşından sonra sağlıklı gebelik zor diye diye bize dayatılanlar.
20. hafta detaylı utrasona kadar ben böyle kuruntu yapmaya devam ederim gibi geliyor.
senin değerlerinin iyi olmasına da sevindim cnaım.
sor bakalım ne diyecek
Tatlim m3rak etme.kese temizmis bak.etrafinda kanama olabiliyor.dinlen mumkun oldugunca.rahimin yapisi spiral oldugundan kucuk bir parca kan haftalarca kahverengi leke seklinde gelebilirmis.lekelenmeleri normal dusun.endiselenme ki bebisinde sakin olsun.Sağol canım :) doktor bey etraftaki kanamaları gösterdi. Bundan kaynaklidir dedi. Bu çarşamba Allahtan bişey olmazsa doktora gideceğim
Tabi canim.butun ostrojenleri 10.haftada biraktirdi.(ben estoferm.vagiferm.bi de clara diye bir bant kullaniyordum)proluton depot igne 12.hafta sonuna kadar kullandim.progestan fitil 14.haftaya kadar gunde 3 tane 14 den sonra gunde 2 tane doguma kadar kullanilacak.tup bebek degil normal dr. Hibor kan sulandirici igne verdi.o da doguma kadar kullanilacakIlaclari teker teker ne zaman birak dedi benim kafam karisti burdaki dr umla tup dr um farklı soylediler sana ne soylediler acaba paylasirsan sevinirim
Sağol canım benim ikizdi fakat birinde kalp atışı yoktu. Diğeri büyüyor çok şükür şimdi kahverengi lekelenmem var yatıyorum hepCanım geçmş olsun senin ikizlerin olacaktı duruyorlar mı yoksa teke mi indin sen de benim gibi?
Ayy insan başına gelmeyince anlamıyor Muş. . Normal düşünmeye çalışıyorum geçecek hepsi inşallah yatıyorum sürekliTatlim m3rak etme.kese temizmis bak.etrafinda kanama olabiliyor.dinlen mumkun oldugunca.rahimin yapisi spiral oldugundan kucuk bir parca kan haftalarca kahverengi leke seklinde gelebilirmis.lekelenmeleri normal dusun.endiselenme ki bebisinde sakin olsun.
canım ne yapıyorsun :) bebişler nasılllll :) cinsiyetleri belli mi? :)Tabi canim.butun ostrojenleri 10.haftada biraktirdi.(ben estoferm.vagiferm.bi de clara diye bir bant kullaniyordum)proluton depot igne 12.hafta sonuna kadar kullandim.progestan fitil 14.haftaya kadar gunde 3 tane 14 den sonra gunde 2 tane doguma kadar kullanilacak.tup bebek degil normal dr. Hibor kan sulandirici igne verdi.o da doguma kadar kullanilacak
hoşgeldin canım.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş.Merhabalar
Ben de nihayet 3. Denemenin sonunda buraya katıldım, Allah kucaklarımızda görmeyi nasip eder inşallah
Canimmm ben iyiyim sen nasilsin?mehmet pasam napiyo uzmuyo di mi annesini?yarin kontrol var insalah belli olacak.bende sonrasinda seni arayip haber vermeyi gonlumden gecirmistim.bu kadar kalp kalbe karsi olur yacanım ne yapıyorsun :) bebişler nasılllll :) cinsiyetleri belli mi? :)
beauty84 T tasruk durum bizim evde de aynı canlaryalnız kalbini dinleme cihazı varmış nette görmüştüm geçenlerde bi biyokimya uzmanının da yorumu vardı ne derece doğrudur bilemem ama cihazın kullanımının bebek üzerinde bi zararı yok yazmış...eşime yalvardım alalım diye de eşim zararı filan olur saçmalama dedi. bende üzerine çok gitmedim aynen ben de hep merak ediyorum aklım kuzumda Rabbime emanetler bi de bana bi sorunun olmazsa bir ay sonra gel dedi. ultrasonda hareketlerini gösterrim cinsiyetini de soylerim o zaman dedi.biiiiirrrrr aaayyyyyy geçer mi yaw. ama ben giderim bi ara oram ağrıyo buram ağrıyo diyip napimm. merak ediyorum yavrumu
canım burada transfer tarihi ve son adet tarihine göre hesapladığında ikisi de aynı çıkıyor.. bir de bu siteyle orantılı gidiyor o zaman benim 8+2 çıktı burada da 9 haftalık diyor...
Iste benim kafami da kan sulandirici karistirdi.buradaki dr um eger tup bebek dr.un verdiyse 9 ay kullanicaksin dedi gecen tup bebek dr.umu aradim bana simdi bile bırakabilirsin dedi buradaki dr.um 9 ay kullanicaksin dedi dedim daha once dusugun vs yoksa birak dedi.ben kullanmaya raziyim yeterki saglıkla kucagima alayimTabi canim.butun ostrojenleri 10.haftada biraktirdi.(ben estoferm.vagiferm.bi de clara diye bir bant kullaniyordum)proluton depot igne 12.hafta sonuna kadar kullandim.progestan fitil 14.haftaya kadar gunde 3 tane 14 den sonra gunde 2 tane doguma kadar kullanilacak.tup bebek degil normal dr. Hibor kan sulandirici igne verdi.o da doguma kadar kullanilacak
Merhaba canım hoş geldin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Merhabalar
Ben de nihayet 3. Denemenin sonunda buraya katıldım, Allah kucaklarımızda görmeyi nasip eder inşallah
Merhaba canım hoş geldin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Ben transferden bir gün önce başladım progestan iğne kullanmaya. Ve gobekten de iğne kullanıyorum transfer günü başladım ona adı hibor 3.500 12. Haftaya kadar. Progestan igne 10. Haftada bitince bitiyor ama bi aksilik olursa bir kaç hafta daha devam edeceğim.H.geldin cnm hayirli olsunn cantanem ne sorcam sana progestan igne verdimi dr